О, мусульманські жінки Єгипту! Ваше бажання жити у затишку Ісламу здійсниться тільки з встановленням Халіфату!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Рейтерс и Аль-Джазіра повідомили, що о суботі 21 липня величезна кількість жінок проводили демонстрацію у Каїрі у зв’язку  з вбивством 3-х жінок о п’ятниці 19 липня під час мітингу прибічників Мурсі у м. Мансура. Протестуючі жінки також закликали єгипетське військове керівництво відновити Мурсі у статусі президента. Смерть жінок наступила у результаті зіткнень між прибічниками усунутого президента та його опонентами.


Жіноче відділення Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір хоче звернути увагу на наступні моменти, пов’язані з цим інцидентом та викликаючим стурбованість розвитком політичних подій:

1. Ми категорично засуджуємо вбивство невинних мусульман та пролиття їх крові. Іслам засуджує та повністю забороняє насильство  між мусульманами найкатегоричнішим чином. Пророк ﷺ сказав: «Наруга над мусульманином – гріх, а його вбивство – невір’я».  

2. Ми говоримо нашим улюбленим сестрам в Єгипті, ваша справа, що полягає у бажанні жити та правити законами Ісламу, є істинно благородною. Проте вона ніколи не втілиться у життя за допомогою співучасті у світській системі, яка є захисником та щитом режиму невір’я, що було виявлено часом раніше і зараз. Світська система призначена тільки для гарантування дотримання інтересів секуляристів та їх законів. Ви вірні рабині Аллаха ﷻ, які сильно люблять свою Релігію, тому не визнавайте демократичну систему невір’я, яка ґрунтовно іде всупереч до вашої релігії, тому що вона встановлює людину як законодавця над законами Аллаха ﷻ.
 
3. Ісламський погляд на політичну законність правителя не ґрунтується тільки на його вибраності, але також ґрунтується на виключному правлінні Ісламом. Це робить правління Мансура незаконним та вимагаючим його усунення, так само як доводить факт того, що Мурсі також не правив Ісламом. Тому що обидва відстоювали світську республіканську систему та підтримували неісламські угоди з «ізраїлем». Окрім цього, демократія показала себе як ніж, що встромився  у спину Умми. Демократія – зіпсована система, яка провалилась у справі забезпечення мусульман Єгипту та мусульман у світі економічною стабільністю, гідністю та безпекою. Це сіюча розбрат система підбурює розкол між людьми та виявила себе нездатною у створенні гармонії та єдності у суспільстві. Від цієї дискредитувавшої себе системи, що проявилась в Єгипті та неліченій кількості інших країн, люди відмовляються та маніпулюють нею у своїх політичних інтересах.      

4. Ми закликаємо наших дорогих сестер відмовитися від демократії та ухопитися виключно за заклик до Халіфату, який є єдиною системою, що негайно та всебічно втілить Іслам, а також дозволить досягти істинних цілей вашої революції – політичної справедливості, економічного процвітання, безпеки та гідності. Ми закликаємо вас надати підтримку Хізб ут-Тахрір в установленні Халіфату під керівництвом видатного муджтахіда, шейха Ата ібн Халіл Абу Ар-Рашти. Хізб ут-Тахрір – партія, яка ухопилась за чисту ісламську конституцію та несе всебічні та надійні ісламські рішення для багатьох проблем, що охопили Єгипет та решту ісламського світу у наші дні, готові для втілення.


    
 إِنَّمَا كَانَ قَوْلَ الْمُؤْمِنِينَ إِذَا دُعُوا إِلَى اللَّـهِ وَرَ‌سُولِهِ لِيَحْكُمَ بَيْنَهُمْ أَن يَقُولُوا سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا ۚ وَأُولَـٰئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ ﴿٥١﴾

 «Коли віруючих закликають до Аллаха та Його Посланця, щоб він розсудив їх, вони говорять: «Слухаємо та підкоряємося!» Саме вони є тими, хто набув успіху». (24:51).


Доктор Назрін Наваз


Член Центрального інформаційного офісу  Хізб ут-Тахрір.

Головне меню