Йорданія перетворюється у військову базу США. Чи бачите ви це?

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Інспекційний візит Демпсі (голова Сполученого комітету начальників штабів ВС США) до сил, що знаходяться у Йорданії, показав, що землі Йорданії стали офіційним місцем знаходження для Американських військ. Згідно з тим, що оприлюднило міністерство оборони США для своїх солдат, Демпсі відкрито заявив, що “він не знає, чи стане ця клітка планування і координацій постійною з поставленими перед нею задачами, і буде зростати число солдат або зменшиться ”, і додав, що “він розраховує продовження місії цієї клітки з розрахунком на триваючий конфлікт у Сирії на багато років ”. Демпсі зазначив, що «цільові групи у Йорданії не лише для допомоги Йорданії у боротьбі з гуманітарною кризою, але й у боротьбі із загрозою тероризму» (Міністерство оборони США, Карен Пэрріш 15.08.2013). Агентство Рейтер (Середа, 14/08/2013), цитуючи Демпсі, говорить: «Йорданія у середу звернулася до Сполучених Штатів з проханням надати їй американські розвідувальні літаки, щоб допомогти контролювати свої кордони з Сирією».


О, мусульмани Йорданії, ви знаєте, що Америку взагалі не цікавить мусульманська кров, яка проливається на землі Шаму, як і ніколи не цікавила ваша безпека. Ви, о народ Йорданії, ви бачили і бачите, що Америка вбиває ваших рідних у Сирії руками своїх маріонеток: Башара, іранського режиму і іранського Хізбалла у Лівані. І вона вбивала та продовжує вбивати ваших братів в Афганістані, Пакистані, Ємені, Іраку і Сомалі. Вона практикує зараз вбивства у Єгипті руками своїх маріонеток у військовій раді, і це вона маніпулює розумами прибічників демократії і громадянської держави, щоб система невір’я  глибоко залишилася у серцях єгиптян, у який бік би не повернулися події у Єгипті.


Це і є ваш ворог — Америка, яку ви добре знаєте, яка почала збирати свою армію, щоб облаштуватися на вашій землі, землі Ісламу, землі Ярмука і Мути, й воріт ісламських завоювань. Армії невірних збираються облаштуватися на цих землях, щоб почати новий хрестовий похід на будь-який проблиск надії, який може народитися у землі Сирії після падіння її маріонетки Башара і його злочинного режиму. Усе це відбувається з благословення і прохання йорданського режиму, кидаючи об стіну положення вашої релігії і ваші почуття, тому що він бачить, що задовольняючи Америку і інтереси невірного Заходу, він забезпечить своє існування у правлінні над вашими головами, обкрадаючи ваші багатства і ваші щедроти. І штовхнуло його на ці послідовні злочини постійна зрада нічого, крім вашої мовчанки і бездіяльності у відношенні нього.


О, мусульмани в Йорданії, Всевишній Аллах сказав стосовно невірних:


كَيْفَ وَإِنْ يَظْهَرُوا عَلَيْكُمْ لا يَرْقُبُوا فِيكُمْ إِلا وَلا ذِمَّةً يُرْضُونَكُمْ بِأَفْوَاهِهِمْ وَتَأْبَى قُلُوبُهُمْ وَأَكْثَرُهُمْ فَاسِقُونَ

«Який там (який договір може бути з многобожниками)? Якщо вони подолають вас, то не стануть дотримуватися перед вами ані родинних, ані договірних зобов'язань. На словах вони намагаються догодити вам, але в серцях вони відчувають до вас відразу, адже більшість їх є нечестивцями» (9:8).


Ви бачили на власні очі “безпеку ”, яку принесла Америка у Ірак і Афганістан!  І ви на власні очі бачили “професіоналізм ”, який набула армія Єгипту у співробітництві з Америкою! І ви ще побачите – не дай Аллах – що принесе Америка вам, якщо зміцниться на вашій землі, з «іракської безпеки» і «професіоналізму» єгипетської армії, якщо будете продовжувати сидіти склавши руки.


Ми закликаємо вас працювати з Хізб ут-Тахрір на шляху Пророка ﷺ для встановлення Ісламської держави Халіфат і ліквідації будь-якого впливу невірного Заходу у нашій країні докорінно і у відгалуженнях, чи усвідомлюєте ви?


Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір,
Йорданія

Головне меню