Віруючий не буде покусаний із однієї нори двічі

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

У силу закликання «керівник, що не обманює своїх послідовників», Хізб ут-Тахрір звертається з щирим наставлянням до синів ісламської общини та прибічникам ісламського руху, зокрема, до тих, хто настирливо докладає зусиль у справі скинення путчистської хунти на чолі з ас-Сісі, який заплямував себе невинною кров’ю синів єгипетського народу. Адже саме з його розпорядження 14 серпня було вбито біля 600 та поранено біля 5 000 мирних громадян у ході злочинної операції, наповненої ненавистю та презирством, які не зустрінеш ні у кого, окрім як тільки у злочинців сіоністського утворення. Ми звертаємось до кожного, хто любить Іслам та бажає бачити його втілюваним в життя, зі словами: «Нехай не вжалять вас двічі із однієї  тієї ж самої нори!».

О, ті, хто звеличували демократію, яка є системою невір’я та надає верховенство народу, а не Господу світів.

Ви вважали її ідеальним методом досягнення ісламського правління. У реальності ж її пропагандисти та прихильники виступили проти неї та топчуть її ногами, а ви, у той же час, продовжуєте задніми зубами триматися за неї. Сьогодні вони відкрито проголосили війну усьому тому, що є ісламським. Так дайте відповідь їм своєю відмовою від їх прогнилої демократії, підніміть стяг  Халіфату та зітріть зі свого лексикону вираження «легітимний» та «демократичний». Проголосіть свою революцію вигуками «Ми присвячуємо її Аллаху», як це зробили ваші брати по вірі у благословенній сирійській революції. Не соромтесь підняти прапор та стяг вашого Пророка, бо у них ваша слава та пошана. Скиньте прапор Сайк-Піко до смітника історії, бо вони явились причиною розбрату Умми та розділення її на жалюгідні утворення (подоби країн), які слугують інтересам ворогів Умми та перешкоджають поверненню Ісламу до влади. 


Не робіть ставку на занепалу демократію Заходу та на ворогів Ісламу із числа західних держав невір’я. Покладіть свої надії на свою Умму та будьте у своєму упованні тільки зі своїм Господом. Тільки Він підтримає вас своєю допомогою. Він – наш Покровитель, а у них нема покровителя. І нехай ані нас, ані вас не лякають ас-Сісі та його служби «безпеки», а також його знаряддя вбивства, які тільки збільшують нашу стійкість та настирливість на продовження свого шляху до ствердження законодавства Аллаха у державі Халіфат за методом пророцтва., час якого вже настав. Нехай буде вашим методом метод благородного Посланця Аллаха ﷺ в установленні ісламської держави. Нехай буде нашим та вашим завданням, а також завданням для усіх щирих синів ісламської Умми, у наступні дні такі пункти:


1 –Робота по негайному звільненню усіх ув’язнених у тюрмах путчистського режиму, зокрема – доктора Мухаммед Мурсі.


2 –Робота над зривом дорожньої карти, розробленої під контролем військових та стоячої за ними Америки, а також невизнання нинішнього режиму.


3 –Не вступати у жодні переговори з цим кривавим путчистським режимом, сформованим за розпорядженням Америки.  


4 –Відмова від демократичної гри та проголошення про неучасть у ній. Бо Посланець Аллаха ﷺ говорив: «Віруючий не буде покусаний із однієї нори двічі», а що говорити, якщо його кусає більше двох разів.


5 –Відмова від усіх гасел, прапорів та ідей, пов’язаних зі світською демократичною системою, а також утримання від будь-яких махінацій, скерованих на досягнення поточних потреб.   


6 –Докладання максимуму зусиль по відновленню довіри ісламському проекту та доведенню до людей правди, що Іслам не втілювався у минулому році, що невдачі, які відбулися, стали результатом впровадження республіканської світської системи над ними. Навіть, якщо це мало місце з боку тих, кого прираховують до ісламського руху.


7 –Формування громадської думки серед усіх революціонерів стосовно обов’язковості  Халіфату та просвіта їх проектом держави Халіфат та його конституцією, розробленою Хізб ут-Тахрір, а також підняття проблеми відновлення ісламського життя на рівень доленосної проблеми у кожному районі.   


8 –Закликати єгипетську армію та спонукати її до надання допомоги проекту Халіфату, а також закликати її до примикання у лави революціонерів шляхом надання своєї допомоги їм в установленні держави Праведний Халіфат.


9 –Звернутися до місцевої та міжнародної громадської думки з тим, що ми вирішили скинути світський демократичний республіканський режим та встановити на його місце ісламський режим правління, виходячи зі свого віровчення та релігії.


10 –Спонукати усіх мусульман в усіх частинах землі до підтримки повстанців в Єгипті усіма доступними засобами, вважаючи цю допомогу питанням життя або смерті.


11 –Дотримуватися ідейно - політичного методу, якого дотримувався Посланець Аллаха ﷺ в установленні Першої ісламської держави, не вдаючись до озброєних дій.


12 –Настирливе та рішуче проголошення того, що Халіфат є питанням життя або смерті для кожного щирого мусульманина, відданого Всевишньому Аллаху, Його Посланцю ﷺ. На площах повинні проголошуватися заклики тільки до Халіфату, і ніяких інших систем. І в усьому цьому необхідно проявляти стійкість, прагнучи до вдоволення Аллаха, Його допомоги та смерті шахіда, доки Всевишній не вшанує нас честю принесення присяги Халіфу на вірність Книзі Аллаха та Сунні Його Посланця ﷺ.   


13 –Роз’яснювальна робота (обнадійливі заклики) з метою усунення безпідставних страхів серед немусульман. Необхідно пояснення того, що дана держава буде не тільки для мусульман, а для кожного, хто має громадянство держави Халіфат. Кожний буде користуватися усіма правами опіки, якими буде користуватись мусульманин без будь-якої дискримінації.  


15 –Прояв терпіння до переможного кінця. Всевишній говорить:


وَمَا النَّصْرُ إِلا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ
 

«Перемога приходить тільки від Могутнього та Мудрого Аллаха» (03:126).


Шаріф Заід
Офіційний представник  інформаційного офісу ХТ
Єгипет

Головне меню