Привітання заступника офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані. Щирі офіцери в озброєних силах повинні надати нусрат для повернення Халіфату.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані Шахзад Шайх видав спеціальне святкове відео-звернення. У ньому Шахзад Шайх передав привітання усім мусульманам у зв’язку  з тим, що Аллах ﷻ у черговий раз обдарував нас благословенним місяцем Рамадан, протягом якого ми без упину прагнули отримати благословення Аллаха ﷻ, яке він дає через молитву, піст, закят та благодійність. Було сказано про те, що у ці дні ми не повинні забувати про мусульман, яких пригноблюють в інших частинах світу. З одного боку, кяфіри вбивають мусульман в Афганістані, Кашмірі, Бірмі, Таїланді, Філіппінах, Сомалі, Чечні та інших окупованих мусульманських землях, а з іншого боку, мусульман вбивають їх правителі у Сирії, Єгипті, Бангладеш та інших мусульманських країнах.   

 

Він також сказав про те, що жінка та діти Навід Батта, офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані, вимушені зустрічати свято без чоловіка, у силу того, що Навід Батт виступив проти тирана Каяні та його головорізи викрали Навіда 11 травня 2011р. Але, хвала Аллаху, Навід Батт та його родина, який прийняли рішення боротися з пригнобленнями, не відмовились залишити цю велику діяльність по звіту тирана.


Шазхад Шайх сказав, що сьогодні ми живемо у той час, коли увесь ісламський світ проходить через період потрясінь та змін. Умма з нетерпінням чекає виконання благої звістки Посланця Аллаха ﷺ «Потім буде Халіфат за методом пророцтва» у найближчий час. Голова невір’я Америка поруч із віроломними агентами, нашими правителями, відчайдушно намагається запобігти виконанню благої звістки Посланця ﷺ, але їх зусилля марні. Мусульмани Сирії, Афганістану, Палестини, Сомалі та в усьому світі довели, що якщо Аллах на їх боці, то сукупні міць усього західного світу не зможе утримати їх від боротьби. Аллах ﷻ говорить:

إِن يَنصُرْ‌كُمُ اللَّـهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ ۖ وَإِن يَخْذُلْكُمْ فَمَن ذَا الَّذِي يَنصُرُ‌كُم مِّن بَعْدِهِ ۗ وَعَلَى اللَّـهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ

 

«Якщо Аллах надасть вам підтримку, то ніхто не здолає вас» (3:160).


Він також сказав про те, що мусульманам не треба довіряти ООН, Америці, Європі та віроломним правителям, і замість цього повинні довіритися своєму Господу Аллаху ﷻ. З метою підняти цю велику боротьбу Умми на гідне її місце, Шахзад Шайх висунув вимогу до щирих офіцерів в озброєних силах скинути американських правителів-агентів, покладаючись тільки на Аллаха. Зараз настав час, що  вони надали нусрат Хізб ут-Тахрір у відновленні Халіфату, щоб Умма могла насолодитися святом у повному обсязі.


Довідка: Дане відео-звернення доступне за наступним посиланням:

http://www.dailymotion.com/video/x12rveq_eid-message-from-shahzad-shaikh-with-english-subtitles_news
Довідка для ЗМІ: Хізб ут-Тахрір / вілаят Пакистану також видав спеціальну святкову хутбу для хатибів країни. Вона доступна за наступним посиланням:
http://pk.tl/1cEg


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Пакистані.

 

Головне меню