Після усього цього ви боретеся з тероризмом або сієте його?!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

У телевізійному виступі президент Росії Володимир Путін заявив: «Єдиний правильний спосіб боротьби з міжнародним тероризмом - це діяти превентивно, щоб боротися і знищити бойовиків та терористів на території, яку вони вже захопили, і не чекати, коли вони прийдуть до нас».

Російські літаки уособлюють цю боротьбу з терористами і терором своїми щоденними авіаударами по нашим братах і сестрах у Сирії, де жертвами стають десятки мирних жителів Сирії, загиблі і поранені, здебільшого - жінки і діти. Сирійський наглядовий орган з прав людини зафіксував загибель 127 цивільних осіб, з них - 36 дітей віком до 18 років і 34 жінки у віці старше 18, а також 57 чоловіків, що стали жертвами цілеспрямованої атаки ВПС Росії у цивільних кварталах протягом 20 днів з моменту початку військової агресії РФ проти Сирії.

Ці безневинні діти - жертви жадібності західних держав та їх колоніальної політики в наших країнах. Ці держави не надають ніякого значення гуманізму і людині, навіть якщо це - безпорадні діти. І в цьому їм допомагають злощасні маріонеткові держави, які мовчки спостерігають зі сторони і не поворухнуть навіть пальцем, щоб зупинити цю міжусобну війну і врятувати жінок та дітей. Більше того, вони віддають всі ресурси мусульманських країн, такі як аеропорти і військові бази, на службу агресорам. Більше того, вони надають допомогу у сфері координації та логістики з метою полегшення повітряних польотів, які забирають життя невинних жінок і дітей. І все це вони роблять під приводом боротьби з тероризмом, незважаючи на те, що самі є головним джерелом і поборником терору!!!

Ми бачимо, як мусульманські армії мовчать, бачачи цю несправедливість, і нічого не роблять, щоб усунути її і врятувати цих беззахисних жінок та дітей. Гірше за те, деякі з них беруть участь своїми військами і авіацією у цій агресії, надаючи послугу ворогам Ісламу. По суті, вони здійснюють колоніальні інтереси цих безбожних західних держав, які домагаються свого тільки шляхом вбивства мусульман, руйнування їхніх будинків, знищенням їх поселень, вигнання і депортації ні в чому не винних людей. Цей ненависний хрестоносний Захід і його маріонеткові режими намагаються всіма силами зірвати благословенну революцію Шама і використовувати кров і душі безневинних мусульман на користь своїх імперських амбіцій і колоніальних цілей.

Ми говоримо рувайбідат - нікчемним правителям, - ваші осуди і різка критика, якщо навіть і відбудуться, то вони не варті навіть того чорнила, яким були б написані. Невже ви словесним засудженням і критикою допоможете сирійцям, які знаходяться в біді?! Навіть ваші прохання про встановлення безпечних зон, вільних від повітряних ударів, для біженців всередині країни, а також ваші звернення до опозиційної Сирійської Національної Коаліції з тим, щоб вона активніше вимагала від Москви припинити свої військові дії і негайно звільнити всі території Сирії, - все це нітрохи не зменшить страждання сирійців, які платять ціну своєї благословенної революції з самого її початку, заявивши, що вона належить Аллаху. Навпаки, ваші подібні дії - не що інше, як ланка у нерозривному ланцюгу вашої зради і відданості ворогам Ісламської Умми.

О мусульманські армії, до яких ми невпинно звертаємося із закликом!

Згадайте ті перемоги, які здійснювали ваші попередники на землях ваших ворогів, відгукуючись на допомогу жінок і дітей. Нехай це зміцнить і посилить вашу рішучість. Почуйте поклик вільних і страждаючих жінок Шама і стогони їх поранених дітей, які, незважаючи на свої страждання, відмовляються залишати свої землі. Особливо ми звертаємося з цим закликом до вартуючих на кордоні військ, які відмовляються допомагати дітям, які забажали смерті, щоб насититися в Раю всім тим, чого бажають їх голодні душі.

О Ісламська Умма!

Таке становище твоє і твоїх дітей у відсутність розсудливого ватажка, розуміючого підступи ворогів і залежність зрадницьких правителів, які продали тебе, як раніше продали твоє багатство і революцію, що вдихнули в тебе свободу від ярма колоніалізму. Гірше за те, ці правителі віддали твоїх дітей і жінок лиходіям, які ставляться до них гірше, ніж з тваринами. Але не впадай у відчай, завжди є надія для Умми, поки в серцях мусульман живе віра. Наші очі не втомляться дивитися в бік мусульманських воїнів у надії, що ми знову побачимо могутню армію, повсталу для того, щоб покінчити з колонізацією ісламських країн і вигнати ворогів Умми у свої країни з ганьбою і приниженням, якщо ще вони залишаться у них.

قتلوهم يعذبهم ٱلله بأيديكم ويخزهم وينصركم عليهم ويشف صدور قوم مؤمنين 14 ويذهب غيظ قلوبهم ويتوب ٱلله على من يشآء وٱلله عليم حكيم 15

«Боріться з ними. Аллах покарає їх вашими руками, зганьбить їх і обдарує вас перемогою над ними. Він зцілить грудей віруючих людей і видалить гнів з їхніх сердець. Аллах прощає, кого забажає, бо Він - Знаючий, Мудрий» (09: 14,15).


Жіночий відділ Центрального офісу Хізб ут-Тахрір
23 Сафара 1437 року
5 грудня 2015 року

Головне меню