Запеклі хрестові походи на електронні сайти Хізб ут-Тахрір, останнім з яких було закриття сторінки аміра Хізб ут-Тахрір у Фейсбуці

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

З тих пір, як було здійснено низку скоординованих озброєних нападів, в числі яких - обстріли, бомбардування і захоплення заручників у вечір п'ятниці, 13 листопада 2015 року, у столиці Франції, Парижі, була оголошена глобальна кампанія для удару по веб-сайтам «ІДІЛ».

У цю категорію були включені і офіційні сайти Хізб ут-Тахрір, хоча Хізб - це ісламська політична партія, яка не сприймає збройних дій з причини їх суперечності шаріатському шляху, який прийняла партія. Включення сайтів партії у даний список носило цілеспрямований характер, незважаючи на те, що Хізб ут-Тахрір неодноразово заявляв про своє неприйняття методу та шляхів «ІДІЛ» і про те, що партія не має до даної організації ніякого відношення. Проте, деякі міжнародні організації свідомо борються проти Хізб ут-Тахрір у своїй війні проти Ісламу і мусульман.

Так, вчора, у вівторок 01.12.2015, о 16.00 адміністрація Фейсбуку видалила аккаунт аміра Хізб ут-Тахрір - великого вченого Ати ібн Халіля Абу ар-Рашти, як і закрила його сторінку в соцмережі, незважаючи на те, що ця сторінка була дуже активна і жива, а взаємодія з нею була жвавою і щоденною. У силу довіри амірові, його знань і проникливого погляду, ця взаємодія виражалася як у поставлених йому різноманітних питаннях (політичних, розумових і в області фікху), так і в симпатіях, підписниках і коментарях, де число читачів сторінки перевищило 263.500 осіб. Такий стан справ ввів у занепокоєння несправедливих, і штовхнув їх до розв'язування своїх злісних язиків і до прояву їх ненависті до Ісламу і носіїв заклику, і тоді вони запустили негативні запеклі повідомлення та організовану кампанію проти сторінки, - все це робилося протягом 10 днів, невпинно і не покладаючи рук.

Хоча ми й посилали адміністрації Фейсбуку листа, в якому заперечили з приводу закриття сторінки (в листі було зазначено, що ми абсолютно не отримували від них жодних повідомлень, в яких би відкрито і ясно була вказана причина закриття сторінки), проте керівництво Фейсбуку не тільки не відповіло на наш лист, але й наполягло на закритті сторінки! Це означає, що сторінка була закрита довільно, без жодної причини, крім їх ненависті до Ісламу і мусульман.

Закриття цієї благочестивої і чистої сторінки є частиною злобного військового хрестового походу невірних проти Ісламу і мусульман. Це сталося тому, що сторінка висвітлювала чистий, прозорий Іслам - такий, яким він був посланий Пророку Мухаммаду ﷺ, як і висвітлювала правдиві і ясні політичні погляди, подібно до компасу, який правильно орієнтує мусульман до знання друга, який працює для їх власного блага, і їх ворога, який переховується в їхніх відомствах.

Невірний Захід будує підступи проти цього чистого заклику в надії погасити його світло і приховати його від людей, і це сталося після того, як заклик викликав у них безсоння і позбавив їх спокою, ввівши їх у збентеження. Захід оголив все своє озброєння і застосував всі засоби, інструменти і способи, до яких могли додуматися його колоніальні уми. Він також мобілізував усіх своїх агентів і найманців для боротьби з Ісламом і мусульманами, що навіть щире правдиве слово стало страшити його, викликати тривогу і позбавляти сну ... А тому невірні через деякі свої розвідувальні служби вдалися до даної запеклої кампанії, більше того, вони почали лютий військовий хрестовий похід по закриттю цієї щирої сторінки, щоб заглушити правдивий голос. Однак їм ніколи не погасити світло Аллаха і не заглушити слово істини!

 يُرِيدُونَ أَنْ يُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللَّهُ إِلا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ ٣٢ هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ ٣٣

«Вони хочуть згасити світло Аллаха своїми устами. Але Аллах не допустить цього і завершить поширення Свого світла, навіть якщо це ненависно невіруючим. Він - Той, Хто відправив Свого Посланника з вірним керівництвом і істинною релігією, щоб звеличити її над усіма іншими релігіями, навіть якщо це ненависно багатобожникам» (9: 32,33).


Усман Баххаш
Голова Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Середа, 20 Сафара 1437 р.х.
02.12.2015 р.
№ 010/1437h

Головне меню