Відкриття нового сайту Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Коли посилилася боротьба Ісламу проти пануючих у наших землях колонізаторів, які контролюють світові події та роблять все можливе, щоб зміцнити хомут рабства над підкореними народами...

Коли люди стогнуть від гніту правлячої капіталістичної мафії, яка заволоділа фінансовою та інформаційною мережею, і в її руках перебуває ухвалення політичних рішень на міжнародній арені... Без докорів сумління вона розв'язує руйнівні війни між народами, щоб набити свої кишені, торгуючи награбованими багатствами. Коли людство з нетерпінням чекає відродження Послання, що є милістю і керівництвом для всього людства... Коли воно чекає того моменту, коли Іслам своєю справедливістю і світлом звільнить людей від темряви і страждань, заподіяних нинішньою панівною цивілізацією, позбавленою всякого роду шанування чеснот людини і духовних цінностей, Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір з радістю сповіщає всіх про запуск нового сайту. Сайт оновлений і вдосконалений. Оновлені аудіо-файли, а також файли, сумісні зі смарт-пристроями (андроїдами), що дозволить здійснювати пошук необхідної та достовірної інформації і правдивої думки найлегшими і найзручнішими способами.

Наш новий сайт всі бажаючі можуть відвідати за наступним посиланням:

www.hizb-ut-tahrir.info

Будучи покірними рабами Його, ми просимо Всемогутнього Аллаха надати нам допомогу і підтримку в цій справі, яка послужить трибуною для людей, спраглих почути слово істини в той час, коли є безліч різних платформ, що поширюють невіру і сприяють злочинам колонізаторських країн.

وَلْتَكُنْ مِنْكُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ وَيَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَأُولَئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ ١٠٤

«Нехай серед вас буде група людей, які будуть закликати до добра, веліти схвалюване і забороняти засуджуване. Саме вони виявляться тими, хто досяг успіху»(3: 104).


Усман Баххаш
Голова Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
№ 019/1437х.
Субота, 30 Рабі уль-авваль 1437 р.х.             
01.10.2016 р.

Видеообращение

Головне меню