Вони не можуть перемогти сирійців всіма видами зброї, а тому вбивають їх голодом!!!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Маленькі міста Мадайя, Бакійн і Забадані в околицях Дамаску взяті в облогу силами злочинного сирійського режиму і Хізбалли з липня минулого року. У загальній кількості там проживає більше 50 тис. цивільних осіб, здебільшого - жінки і діти, яким відрізали доступ до поставок провізії, медичного обслуговування та чистої води.

Місцеві активісти документально зафіксували 16 смертей цивільних осіб, більша частина з яких - це діти, на додачу до десятків осіб з серйозними травмами, вкрай небезпечними для життя. Травми отримані або від пострілів снайперів, або від розриву мін під час спроб вибратися за межі Мадайя заради того, щоб добути їжі для дітей, які лягають спати і прокидаються з одними і тими ж словами: «Ми голодні!».

Стали надходити новини з категоричною достовірністю - різні фотографії трагедій, що оповідають про реальність Мадайя і Забадані день за днем. Дні і місяці діти, жінки і люди похилого віку живуть в абсолютній блокаді, через яку перервалися поставки всіх засобів до існування, а ті, хто став наживатися на смертях, стали продавати життєво необхідні товари за божевільними цінами. Так, наприклад, один кілограм будь-якого сорту їжі коштує 27.000 сирійських лір.

У них немає іншої їжі, крім листя тутового дерева, зварених в дощовій воді, яку їм дарував Аллах і до якої обмежили їм доступ правителі режиму і сусідньої держави. Жителі Мадайя стали закликати до організацій із захисту кішок, тому що через голод вони змушені їх їсти, хоча, насправді, це звернення - насмішка в обличчя так званій «людяності», яка закрила свої вуха від стогонів голодних дітей і заплющила очі на тих, хто помер з голоду, віддаючи останнє своїм дітям. Додатково до цього, Червоний Хрест заявив, що близько 12 млн. людей потребують термінової гуманітарної допомоги при тому, що 5,5 млн. з них - це діти.

Необхідно поставитися з повагою до всіх жертв і страждань, що випали на долю голодної дитини, який просить Аллаха ﷻ забрати її в Рай і нагодувати її; до тієї дівчинки, яка написала заповіт, в якому просить, щоб янгол смерті забрав її перш ніж її спіткає голод, бо вона хоче залишитися в пам'яті батьків завжди усміхненою. Блокада забрала в них їх сміх, забрала в них сили, залишивши від їхніх тіл тільки шкіру та кістки.

Суть і всю правду про ці жахи не передати словами, і ця ситуація - вище будь-якого опису. Тут ми не звертаємося до міжнародних організацій і не звертаємося до Ради Безпеки ООН, щоб вона втрутилася. Всі вони обмежуються застереженнями і реєстрацією статистики, бо мусульмани для них стали всього лише цифрами, і всі вони служать лише одному - політиці колоніальних держав, в яких немає жодної краплі людяності.

Тут ми звернемося до бойових угруповань, щоб вони об'єдналися і згуртувалися навколо верві Аллаха, а не верві Заходу. Згуртуйтесь всі разом і зніміть блокаду з голодних дітей, жінок і старих, що стали схожими на скелети через виснаження! Не приймайте ніяких переговорів з убивцею ваших дітей і не припиняйте вашу благословенну революцію до тих пір, поки не усунете цей тиранічний режим з усіма його символіками і стовпами, до тих пір, поки не приведете до правління Шаріат Аллаха, щоб ця релігія стала правити на землі і над нею!

Ми звертаємо своє послання до тих, в чиїх руках є сила для змін, - до офіцерів в арміях мусульман, до тих, хто може переважити чашу терезів і покінчити з планами Заходу і його поплічників. Зніміть з себе кайдани, що утримують вас від надання допомоги слабким дітям мусульман і їх жінкам, від надання допомоги всьому людству! Зітріть штучні кордони картонних держав з їх нікчемними правителями, що продали все: дерева, каміння і людей!

Подивіться на дітей окупованої Палестини, на дітей Мадайя, на всіх дітей зраненої Сирії, на дітей Мосула і всього скорботного Іраку, на дітей Таїзу і всього Ємену, який стікає кров’ю... Цей список можна продовжувати і продовжувати, його межі майже нескінченні, але всі вони - в рамках нашої любої Умми, проти якої згуртувалися її вороги в особі західних держав, які переслідують свої колоніальні інтереси, які змовилися покінчити з цією Уммою під брехливими гаслами свободи і миру.

Але Умма Ісламу, Умма Мухаммада ﷺ поверне собі свою велич звеличенням віри і приниженням невіри, як сказав наш правдивий Посланник Аллаха ﷺ:

ليبلغن هذا الأمر ما بلغ الليل والنهار، ولا يترك الله بيت مدر ولا وبر إلا أدخله الله هذا الدين بعز عزيز أو بذل ذليل، عزاً يعز الله به الإسلام وذلاً يذل الله به الكفر

«Це справа неодмінно дійде до того місця, куди доходять ніч і день. Аллах не залишить ані осілого будинку, ані кочового, не ввівши в нього цю релігію великою величчю або принизливим приниженням. Величчю Аллах звеличує Іслам і приниженням Аллах принижує невіру».


Жіночий відділ у Центральному
Інформаційному офісі
Хізб ут-Тахрір
09.01.2016 р.

Головне меню