Киргизька влада продовжує арешти братів з Хізб ут Тахрір, а ЗМІ поширюють про них брехню

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

30-31 грудня відбулися обшуки і арешти хлопців з Хізб ут-Тахрір в Киргизстані. Обшуки проводилися в будинках 17 хлопців з Ноокенського, Базар Коргонського, Сузакського районів, у місті Джалал-Абаді і селах, розташованих в долині Арсланбоб Джалал-Абадської області.

Прес-секретар служби МВС Бакит Сеїтов повідомив: "Заходи проведені під керівництвом заступника начальника 10-го Головного управління міністерства Раїма Салімова і начальника УВС Джалал-Абадської Області Женіша Жоробекова. У будинках виявлені 150 примірників книг, екстремістських листівок, 200 компакт-диски, блокноти, газети, наркотики, зброя і боєприпаси", а засоби масової інформації поспішили розповсюдити інформацію із заголовками:" Зброю та боєприпаси виявила міліція в будинках членів Хізб ут-Тахрір".

Ці події можуть бути зрозумілі тільки як прояв ненависті з боку влади щодо Ісламу і мусульман в Киргизстані, особливо проти хлопців з Хізб ут Тахрір. Стає ясно, що влада остаточно перейшла на бік тиранів на зразок І. Карімова, Е.Рахмона, Н.Назарбаєва тощо, які переслідують мусульман і борються з будь-яким проявом Ісламу в житті.

Проводячи обшуки, представники влади ображають господарів будинків, б'ють їх і навіть погрожують розправою відносно їхніх маленьких дітей, підкидають зброю, наркотики і боєприпаси. ЗМІ країни, не боячись розкриття правди в майбутньому, знаючи про порушення в процесі обшуків, фальсифікації і підкидань зброї і наркотиків, поширюють завідомо неправдиву інформацію про наших хлопців.

У свою чергу ми, Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, хочемо заявити наступне:

1. Хізб ут Тахрір - політична партія, її робота - це політика, а ідеологія - Іслам. Партія працює всередині Умми і разом з нею, щоб Умма зробила Іслам своєю основою, щоб повернути її до Халіфату за методом пророцтва і правління згідно з тим, що звів Аллах ﷻ. Хізб ут-Тахрір є політичним згуртуванням і не є озброєним угрупуванням, що використовує фізичну боротьбу.

2. Метод Хізб ут Тахрір у досягненні своєї мети відомий всім своєю непохитністю, стійкістю і незмінністю. Наш метод розділений на три етапи: перший етап - етап просвіти, другий етап - це етап взаємодії з Уммою і пошуку допомоги від володарів сили, здатних надати захист, щоб вони передали цій партії правління, третій - етап встановлення ісламського правління в країнах мусульман під затінком праведного Халіфату, встановленого за методом пророцтва, повне, комплексне втілення Ісламу і несення його послання милості у світ шляхом заклику і джихаду. Хізб ут-Тахрір не застосовує насильство як свій метод у жодній країні для втілення своїх цілей. Історія Хізб ут Тахрір з дню його заснування в 1953 р, свідчить про це.

3. Хізб ут-Тахрір має офіційні представництва по всьому світу, куди може звернутися кожен зі своїми питаннями про діяльність партії. В Інтернеті є багато офіційних сайтів партії, де можна ознайомитися з офіційною затвердженою літературою партії. Кожен бажаючий може отримати інформацію на різних мовах, щоб прояснити мету, метод і способи роботи партії.

Але, не дивлячись на те, що Хізб ут Тахрір веде відкриту політичну роботу, надаючи всім чітку і ясну програму, якої дотримується вже більше 60 років, влада тиранів зводить брехню на Хізб ут Тахрір. Заборонивши діяльність партії в країні, назвавши хлопців Хізбу терористами і екстремістами, влада хоче захистити суспільство від спілкування з хлопцями, щоб люди не дізналися істину. Забороняючи літературу партії, називаючи її екстремістськими матеріалами, влада просто хоче позбавити людей від доступу до істини, викладеної в наших книгах.

Те, що несе Хізб ут-Тахрір народу - це істина, Іслам, який надає рішення всіх проблем людства. Адже світ сьогодні опинився в безодні лих і нещасть з причини втілення над ним неправдивої, вигаданої самою людиною системи. Ці вигадані закони втілюють на народом брехливі і боягузливі політики, які обкрадають народ, переслідують жінок і дітей, зводять брехню на істинних синів, які закликають до порятунку. Вони переслідують мусульман, заарештовують, катують і вбивають їх у в'язницях. Але скільки б вони не боролися проти Ісламу і мусульман, Всевишній Аллах облагодіє мусульман. Всевишній Аллах сказав у своїй благородній книзі:

«Вони хочуть погасити світло Аллаха своїми ротами, але Аллах збереже Своє світло, навіть якщо це ненависно невіруючим» (61: 8).


Центральний Інформаційний Офіс Хізб ут Тахрір
04.01.2016

Головне меню