«Вони є ворогами — стережись же їх. Нехай погубить їх Аллах! До чого ж вони відвернуті від істини!»

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Керівники п’ятдесяти п’яти мусульманських країн зібрались у Стамбулі 13 грудня 2017 року, щоб відповісти на рішення Трампа, який об’явив аль-Кудс столицею сіоністського утворення.

Як зазвичай, вони не запропонували нічого нового, а лише змагались своїми промовами, гучно засуджуючи та осуджуючи рішення Трампа. Це було так тому, що вони є агентами та інструментами колоніального Заходу у війні з Ісламом, а зусилля Заходу скеровані на запобігання відновлення ісламського образу життя серед мусульман і на захист своїх інтересів, а також на отримання можливості грабувати наше багатство і колонізувати наші країни.

Проаналізувавши їх заяви, ми знаходимо, що усі вони лише вимагають визнання Східного аль-Кудсу столицею Палестини згідно з резолюціями так званого «міжнародного права».

Усі ці правителі підкоряються міжнародним резолюціям, ініційованим невірними колоніальними державами. Вони слугують лише інтересам західних країн, знищуючи Умму Ісламу услід за знищенням Халіфату. Вони розділили мусульманські землі на п’ятдесят п’ять дрібних країн, які тепер освящають закон невір’я та борються з Шаріатом Аллаха та його Посланця ﷺ.

Подібним ставленням вини виражають відданість своїм хазяям у колоніальних державах. Якщо б вони були прихильні гаслам своєї організації «Ісламської співпраці», то зрозуміли б, що Іслам вимагає єдності мусульман у затишку держави, очолюваної одним правителем, і не більше. Вивів Муслім, що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إِذَا بُويِعَ لِخَلِيفَتَيْنِ، فَاقْتُلُوا الْآخَرَ مِنْهُمَا

«Якщо буде дана присяга двом халіфам, то одного із них вбийте»,

سَتَكُونُ هَنَاتٌ، وَهَنَاتٌ، فَمَنْ أَرَادَ أَنْ يُفَرِّقَ بَيْنَ أَمْرِ الْمُسْلِمِينَ وَهُم جَمِيعٌ فَاضْرِبُوهُ بِالسَّيْف كَائِنًا مَنْ كَانَ

«У майбутньому відбуватимуться різні події, але якщо хто побажає розколоти справу цієї общини, коли вона єдина, то вдарте його мечем, ким би він не був»,

مَنْ أَتَاكُمْ وَأَمْرُكُمْ جَمِيعٌ عَلَى رَجُلٍ وَاحِدٍ يُرِيدُ أَنْ يَشُقَّ عَصَاكُمْ أَوْ يُفَرِّقَ جَمَاعَتَكُمْ فَاقْتُلُوهُ

«Хто прийде до вас, коли ваша справа знаходиться у руках одного, бажаючи розколоти вас або посіяти ворожнечу між вашою общиною, — вбийте його».

Імам ан-Нававі у книзі «Аль-Мінхадж фі шарх Сахіх Муслім» говорить: «У цих хадісах є наказ вбити того, хто виступив проти Імама або бажає роз’єднати мусульман і тому подібне, а також стримати будь-якого від цього. У випадку, якщо людина не стримається від цього, то з нею треба боротись. Якщо для усунення зла треба буде вбити його, тоді його треба вбити. У хадісі є вказівка на недозволенність встановлення двох Імамів або двох халіфів, тому що це призводить до розбрату та суперечкам, як і сприяє виникненню смути та кінцю благоденства». Потім ан-Нававі додав: «Вчені одностайні у тому, що не дозволено мати двох халіфів одночасно».

Так скажіть нам, керівники та лідери: яким законам ви підкоряєтесь — законам Аллаха чи законам ворогів Аллаха?! Чи припустимо по Шаріату дозволяти іудеям окупувати більшу частину Палестини?! Чи дозволено по Шаріату розділення ісламських територій на десятки країн?! Або ж вимагається зберегти єдність цих територій?! Ви знаєте, що якщо Умма об’єднається в одній державі, то ця держава стане провідною у світі в усіх галузях, а решта усіх інших країн світу будуть добиватися її прихильності. Тоді Америка та інші країни не зможуть приймати ніяких рішень проти Уммі, а сіоністське утворення припинить своє існування.

Дорогі мусульмани!

Проблема не полягає у тому, що Трамп об’явив аль-Кудс столицею сіоністського утворення, у той час як правителі мусульман зібрались у Стамбулі — головному місті Османського Халіфату, — закликаючи об’явити Східний аль-Кудс столицею Гази та Західного берега або того, що залишилось від Палестини, у той же час визнаючи, що Західний аль-Кудс і навіть усі території Палестини належать сіоністам. Проблема полягає у тому, що уся Палестина, включаючи аль-Кудс та решту міст та селищ, є хараджий землею (завойована мусульманами земля, з якої стягується податок) і належить усій Ісламській Уммі до Судного дня. Вона повинна бути звільнена за допомогою мусульманських армій, а сіоністське утворення повинно бути знищено. Ані політичні переговори, ані тривалі та короткі перемир’я, ані повстання палестинського народу не звільнять Палестину. Те, що буде мати успіх у цій справі — це повноцінна оснащена військова сила, за допомогою віри, планування, важкої зброї, літаків, танків, ракет та артилерії.

Дорогі брати!

Ці правителі виконують накази ворогів Ісламу, намагаючись переконати Умму прийняти сіоністське утворення та мирну угоду з ним в обмін на визнання дрібних територій для жителів Палестини на Західному березі, у секторі Газа та Східному аль-Кудсі. Ані для кого не секрет, що деякі із правителів мусульман визнають сіоністське утворення, прапори якого майорять у Каїрі, Анкарі та Омані відкрито, а в іншій частині мусульманських країн — таємно.

Дорогі наші брати!

Ці правителі коять злочини проти вас в у Сирії,Ємені, Лівії Єгипті, Тунісі та інших місцях. Вони правлять над вами вогнем та мечем, вони забороняють вам дотримуватись закону вашого Господа. Не вірте їм, не допомагайте їм у несправедливості і не підкоряйтесь їм!

О мусульмани!

На цих правителів не залишилось надії! Хто уклав перемир’я з сіоністським утворенням, той лицемір. Хто нібито проявляє позицію незгоди у нормалізації відносин з євреями, той лицемір. Усі вони — зрадили Аллаха, Його Посланця ﷺ та віруючих. Вони зібрали армії для захисту своїх престолів, збереження інтересів колоніальних держав та вбивства невинних людей замість того, щоб направити їх на джихад на шляху Аллаха, звільнення окупованих мусульманських земель та поширення Ісламу.. На них немає ніякої надії! Після Всемогутнього Аллаха уся надія на вас, оскільки ви можете змести цих тиранів, не дозволяючи їм контролювати ваші справи, сидіти на ваших шиях та перешкоджати вам у досягненні єдності у затишку Праведного Халіфату за методом пророцтва.

І ви, командуючі мусульманськими арміями!Чи готова ваша відповідь Господу небес та землі, коли він спитає за вашу мовчанку про зрадництво цих жалюгідних правителів? Адже ви бачите їх відкрите зрадництво та прагнення допомогти ворогам Аллаха і вашим ворогам.

Що стосується шейхів та вчених, ми нагадуємо їм, що вони є спадкоємцями пророків і що на них лежить тягар керівництва Уммою у протистоянні цим несправедливим правителям. На них лежить обов’язок відкрито проголошувати істину та закликати до повного здійснення Шаріату Аллаха. Окрім цього, на них лежить відповідальність за оживлення джихаду не лише для звільнення окупованих територій, але й для поширення Ісламу в усьому світі.

О Аллах! Даруй нам Свою обіцянку намісництва, зміцнення та безпеки! Даруй нам володарів сили, які підтримають нас і нададуть нам можливість звільнити аль-Кудс і очистити його від гидоти іудеїв!


Усман Баххаш
Голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
П’ятниця, 27Рабі уль-авваль 1439 р.х.
15.12.2017 р.
№ 006 / 1439 х.

Головне меню