Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами, проте Аллах збереже Своє світло, навіть якщо це ненависно невіруючим

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

5 квітня 2018 року у Ташкенті відбулось 32-е засідання Ради регіональної антитерористичної структури Шанхайської організації співпраці (ШОС), по завершенні якої перший заступник директора ФСБ Росії генерал армії Сергей Смирнов заявив:

«Хізб ут-Тахрір аль-Іслями» найбільш небезпечна, на наш погляд, з точки зору своїх дій, своєї пропаганди, тому вона виділена як терористична організація».

Він також відзначив, що у ході засідання у Ташкенті було прийнято рішення про розробку алгоритму дій для боротьби з «Хізб ут-Тахрір аль-Іслямі».

«Це алгоритм роботи компетентних органів, тобто спецслужб тієї або іншої країни » додав Смирнов

Недивно, що цей генерал визнає нездатність злочинного сталинського режиму протистояти зростаючому заклику до Ісламу. Цей заклик проник у серця мусульман Росії, і вони несуть це послання усьому людству. Сотні і тисячі росіян вийшли із морока невір’я до світла Ісламу.

Парадокс, що цей генерал показує свої мускули за допомогою зброї для вбивства та залякування у відчайдушній спробі затьмарити сонце істини — ісламську акиду.

У минулому світ був свідком крупних військових союзів, наприклад, Варшавська угода у противагу НАТО. Коли генерал Смирнов заявляє, що ідеологія Хізб ут-Тахрір є небезпечною, це явне визнання того, що він та його колеги у злочинному сталінському режимі не мають правильного погляду на життя, Всесвіт та людину, незважаючи на те, що вони вийшли із мороку комунізму до розпусти капіталізму. Основа цих ідеологій слабка та помилкова, вона подібна найслабкішій оселі — оселі павука. Навіть якщо у них буде крихта розумних аргументів у противагу нашим аргументам, вони усе одно підуть по шляху колишньої тиранії, а їх аргументом залишається вбивств, пригноблення та переслідування. Яка ж чудова ісламська ідеологія, проти якої вийшов цей народ, будуючи підступи проти її вірних синів!

Відомо, що населення країн, які входять в організацію ШОС, складає більше половини населення земної кулі. Виникає питання: невже ісламська ідеологія є загрозою для усієї міці цих країн? Як ми знаємо, у Хізб ут-Тахрір немає армії, немає авіаносців і немає військового бюджету у десятки та сотні мільярдів доларів США. Так чому ж вони закликають до боротьби проти цієї партії, чия зброя — віра в Єдиного Аллаха, рішучість та самопожертва заради своєї релігії?

Найжахливіше — те, що серед тих, хто бореться проти так званого «тероризму», є те, хто демонструє себе «правителем мусульман», починаючи від Киргизії, Казахстану і до Пакистану, який у 2017 році став повноправним членом ШОС.

Невже ці підлі люди не беруть приклад зі своїх попередників із числа тиранів?! Всевишній Аллах сказав:

أفَلَمْ يَسِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَيَنْظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ كَانُوا أَكْثَرَ مِنْهُمْ وَأَشَدَّ قُوَّةً وَآثَارًا فِي الْأَرْضِ فَمَا أَغْنَىٰ عَنْهُمْ مَا كَانُوا يَكْسِبُونَ

«Хіба вони не подорожували по землі і не бачили, яким був кінець їх попередників? Вони перевершували їх числом та силою і залишили більше слідів на землі, але не врятувало їх те, що вони набували» (40:82).

О мусульмани! Ви бачите, як невірні визнали, що у них немає сил проти вашої акиди, на якій тримаються небеса та земля. Так поспішайте до діяльності разом з Хізб ут-Тахрір, надайте підтримку своїй релігії, встановивши Праведний Халіфат, правління у якому буде здійснюватись за методом пророцтва. І тоді сонце Ісламу осяє людство млістю та справедливістю; з волі Аллаха, схід цього сонця близько.

وَاللهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

«Аллах владний вершити Свої справи, проте більшість людей не знає про це» (12:21).

Усман Баххаш
Керівник інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Субота, 20 Раджаба 1439 р.х.
07.04.2018р.

Головне меню