Брехня газети «AsharqAl-Awsat» про Хізб ут-Тахрір

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Хвала Аллаху,боротьба між істиною та брехнею перебуває у самому розпалі. Не залишилось ніяких доводів у тих, хто виправдовується.

Не залишилось ніяких виправдань для газети «AsharqAl-Awsat», яка видається компанією «SaudiResearchandPublishing Company», і для інших поширюючих брехню карних органів російського путінського режиму, що перевершив у злочинах сталінський режим.

Газета не обмежилась цитуванням прес-служби ФСБ про затримання члена Хізб ут-Тахрір у Татарстані, але також взяла участь у звинуваченнях на адресу партії і поширенні брехні, що нібито «для досягнення своїх цілей партія використовує у тому числі «терористичні методи». Далі пишеться: «Окрім втягнення мусульман у лави «Хізб ут-Тахрір аль-Іслямі» ними велась цілеспрямована робота по створенню на території Росії мережевої зачиненої структури, вирішувались задачі по поповненню бойових формувань терористичної організації, діючих на територіях країн Близького Сходу ». Газета відключила функцію «коментувати» до цієї новини на своєму сайті, де ми прагнули розмістити наші коментарі так само, як і на усіх сайтах, які опублікували цю новину. Таким чином, ми не змогли опублікувати які-небудь коментарі на сайті «AsharqAl-Awsat».

Тому ми навіть не знаємо, чи відповідати нам на пихатість злочинного путінського режиму, який з усіх сил намагається загасити світло Аллаха за допомогою репресивних кампаній, беручи під контроль кожен подих мусульман і вважаючи їх бажання застосувати закони Шаріату злочином, за який накладається найсуворіше покарання. Або ж нам розкривати брехню саудівської компанії «SRPC», яка належить зрадникам двох святинь, що приховують своє зрадництво і свою брехню за чистим гаслом «Немає божества, окрім Аллаха, Мухаммад — Посланець Аллаха».

Нам не треба докладати багато зусиль, щоб зруйнувати відвертий наклеп газети, що нібито «для досягнення своїх цілей партія використовує у тому числі «терористичні методи». У своєму заклику партія відкрито несе слово істини без якого-небудь страху перед злочинним режимом та його приспішниками у деяких режимах мусульманських країн. З перших днів своєї діяльності партія заявляє про прагнення відновити ісламський образ життя за допомогою встановлення Халіфату, слідуючи у своїй діяльності пророцькому методу, який полягає в ідейній та політичній боротьбі, а також у взаємодії з Ісламською Уммою, щоб спонукати її працювати над застосуванням Шаріату Аллаха.

Немає нічого нового ані у цьому, ані у поразці усіх злочинних режимів у відверненні партії від її діяльності, незважаючи на величезні зусилля. Їх нездатність пов’язана зі стійкістю віруючих Аллаха і Його Посланця ﷺ, які вирішили нести тягар заклику, щоб втілити Шаріат і виступити у ролі свідків для усього людства,поширюючи заклик до Ісламу, як вказано у словах Аллаха:

وَكَذَٰلِكَ جَعَلْنَاكُمْ أُمَّةً وَسَطاً لِّتَكُونُوا شُهَدَاءَ عَلَى النَّاسِ وَيَكُونَ الرَّسُولُ عَلَيْكُمْ شَهِيداً

«Ми зробили вас общиною, яка дотримується середини, щоб в свідчили про усе людство, а Посланець свідчив про вас самих» (2:143).

Якщо газета «AsharqAl-Awsat» упевнена у своєму ствердженні, тоді нехай представить докази, що підтверджують брехню про те, що Хізб ут-Тахрір веде «терористичну діяльність». Якщо вона не зробить цього, а вона не зробить цього ніколи, тоді ми закликаємо щирих віруючих притягти до відповідальності редакторів цієї газети, які поширюють брехню, яка пролунала із вуст ворогів Ісламу. Ми вже не будемо поглиблюватись у ті строки, у яких газета описує мусульманський Татарстан «російським», не беручи до уваги Іслам на цих територіях. Татарстан — це землі, що увійшли в Іслам, жителі яких — віруючі, які дотримуються своєї віри, захищають релігію усіма своїми силами. Ми просимо Всемогутнього Аллаха покарати відповідальних за поширення цієї брехні та до них подібних, діючих проти Ісламу та мусульман. Ми віримо, що допомога Аллаха близька, а невіруючих та лицемірів із нашого числа неминуче очікує поразка. Хвала Аллаху, який допомагає віруючим. Досить нам Аллаха, і який же чудовий Цей Покровитель:

إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الأَشْهَادُ

«Воістину, Ми надамо допомогу Нашим посланцям і віруючим у мирському житті і у той день, коли предстануть свідки» (40:51),

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ ، بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ

«У той день віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає» (30:4,5).

 


Усман Баххаш
Голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
№ 004 / 1440 х.
Неділя, 5Сафара 1440р.х.
14.10.2018 р.

Головне меню