Весілля на крові у Варшаві

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Ось так впало останнє фігове листя сорому арабських правителів, які змовились проти Ісламу, мусульман, першої кибли і місця піднесення Пророка ﷺ.

Так випарувались відомі гасла «ні перемир’ю, ні визнанню і ні переговорам», заявлені арабськими правителями у Хартумі у 1967 р. Тепер вони дійшли до того, що погоджуються виступати свідками на «весіллі у Варшаві». Колишній прем’єр-міністр Катару, а тепер міністр закордонних справ цієї країни Хамад ібн Джасім на своїй сторінці у «Твіттері» заявив: «Я повторюю: я не проти нормалізації або початку відносин з «Ізраїлем», але ці відносини повинні бути рівними і не за рахунок прав палестинців».

Таким є «весілля на крові», яке захотіла провести Америка, перегортаючи стару сторінку історії арабських правителів, згідно з чим була зібрана конференція у Дахрані, на сході Саудівської Аравії, 15.04.2018, де правителі арабів лицемірно підлещувались перед своїми народами, заявляючи про «незаконність визнання Америкою Єрусалиму столицею «Ізраїлю», а також про те, що Палестина залишиться центральною проблемою Умми. Тепер же міністр закордонних справ Ємену сідає поруч з Нетаньяху, прем’єр-міністром єврейського утворення, і квапиться передати тому мікрофон після того, як трапилась заминка з мікрофоном Нетаньяху, щоб почути його огидний голос на «весільній церемонії крові», яка проводиться головою невір’я Америкою.

Виступаючи з промовою на конференції, зібраної віце-президентом США Майком Пенсом, він піддав критиці Іран, заявивши про згоду усіх присутніх на конференції сторін, що найбільшою небезпекою на близькому Сході є Іран, назвавши його першим опікуном тероризму у регіоні. Держсекретар США Помпео, виступив з промовою, закликав до відкриття нової епохи співпраці з метою протистояння загрозам на Близькому Сході, заявивши, що у цьому питанні жодна держава не може залишатись нейтральною.

Іран, у свою чергу не уступає їм у лицемірстві, також торгуючись проблемою Палестини. Іран розіграє своє «весілля», виступаючи з голослівними заявами кожну останню п’ятницю місяця Рамадан рік за роком. Але тепер, в інтерв’ю французькому журналу «LePoint» у грудні 2018 р., міністр закордонних справ Ірану Джавад Заріф заявив про те, що його країна ніколи не виражала бажання стерти «Ізраїль» з політичної карти. «Коли ми це об’являли, що знищимо «Ізраїль»? Покажіть мені хоч одного іранського чиновника, який говорив таке. Ніхто цього не говорив».

У «день Єрусалиму» у місяці Рамадан Заріф спростував рішучість Ірану знищити «Ізраїль»! Правителі Ірану не пожаліли сил на вбивство та знищення мусульман в Іраку, Сирії та Ємені, не пожаліли сил лити масло у вогонь, розпалюючи смуту «сунітсько - шиїтського» протистояння, який використовує Америка для виправдання свого заклику благословити «весілля на крові», влаштоване між арабськими правителями та лідерами євреїв за ширмою протистояння іранській загрозі. У короткому відео, викладеному прем’єр-міністром «Ізраїлю» на його каналі в «Ютубі», міністр закордонних справ Бахрейну Халід ібн Ахмад у присутності свого колеги із ОАЕ Абдуллаха ібн Зіяда та державного міністра по іноземним питанням Саудівської Аравії  Аділя Джубейра заявив: «Ми стали доросліше і тепер говоримо, що палестинсько - «ізраїльські» протиріччя є найважливішою проблемою, яка повинна бути вирішена тим або іншим способом. Але в останній момент ми побачили іще більшу загрозу, найнебезпечнішу за усю нашу сучасну історію, і загроза ця полягає в Іранській Республіці» (агентство «Анадолу»).

Мусульмани!

Тепер ви бачите, якими зрадниками є ваші правителі, як вони змовляються проти вас і лицемірно підлещуються перед вашими істинними ворогами, торгуючись землею, благословенною Господом світів з семи небес? Вони намагаються прикрити свій сором, і їм допомагають у цьому деякі безсовісні люди, які лицемірно однією рукою піднімають ісламський прапор, а другою рукою утискають будь-якого, хто закликає мусульман ухопитися за вервь Аллаха і запровадити Його Шаріат. Передав імам ат-Тірмізі від Хузейфи, від Пророка ﷺ:

والَّذِي نَفْسِي بِيَدِهِ، لَتَأْمُرُنَّ بالْمَعْرُوفِ، ولَتَنْهَوُنَّ عَنِ المُنْكَرِ، أَوْ لَيُوشِكَنَّ اللَّه أَنْ يَبْعَثَ عَلَيْكُمْ عِقَاباً مِنْهُ، ثُمَّ تَدْعُونَهُ فَلا يُسْتَجابُ لَكُمْ

«Клянусь Тим, у Чиїй длані моя душа! Ви неодмінно будете наказувати схвалене і забороняти засуджуване, або ж неодмінно будете ризикувати тим, що Аллах пошле на вас покарання, після чого ви будете волати до Нього, але вам не буде відповіді».

Прагніть до милості Аллаха, щоб очистити вашу совість (відповідальність), і висловіть ваш протест проти дій правителів, які зрадили Аллаха, Його Посланця ﷺ і вас, кинувших вас без допомоги у руки ворогів. У протилежному випадку немає блага у житті, наповненому непокорою Аллаху!

Знайте, що Аллах ﷻ виконає Свою обіцянку і очистить благословенну землю Палестини від нечисті євреїв, як і від їх рабів правителів-зрадників, які квапляться виправдати своє зрадництво та лицемірство!

وَقَضَيْنَا إِلَىٰ بَنِي إِسْرَائِيلَ فِي الْكِتَابِ لَتُفْسِدُنَّ فِي الْأَرْضِ مَرَّتَيْنِ وَلَتَعْلُنَّ عُلُوّاً كَبِيراً

«Ми предопределили синам Ісраіла (Ізраїлю) у Писанні: «Ви двічі буде безчинствувати на землі і будете зарозумілими» (17:4),

فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ الْآخِرَةِ لِيَسُوءُوا وُجُوهَكُمْ وَلِيَدْخُلُوا الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِيُتَبِّرُوا مَا عَلَوْا تَتْبِيرًا

«Коли ж прийшов строк останньої обіцянки, Ми дозволили вашим ворогам опечалити ваші обличчя, увійти в Єрусалимську мечеть подібно тому, як вони увійшли туди у перший раз, і до підґрунтя зруйнувати усе, що потрапляло їм у руки» (17:7).

Допоможіть Хізб ут-Тахрір встановити державу Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, який примусить євреїв забути обіцянки Шайтана, а потім примусить до цього і лідерів західних держав. Можливо, це буде скоро.

 


Д-р Усман Баххаш
Голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
№017 / 1440 р.х.
Неділя, 12 Джумада ас-сані 1440 р.х.
17.02.2019

Головне меню