Чи не настав час закінчитись стражданням мусульман-уйгурів?

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Чи не настав час надати Китаю такий урок, щоб він забув про намовляння Шайтана?

Останні місяці надходять новини про дикі репресії у Китаї та його агресивну політику на адресу мусульман-уйгурів, які населяють Східний Туркестан — країну, з якої починаються землі Ісламу на сході, країну, яка не знаходить спокою з тієї миті, як її окупував Китай на чолі з Мао Цзэедуном у 1949 р., приєднавши її до Китаю, вбивши понад мільйону уйгурів і зруйнувавши понад 25 мечетей. Згідно повідомленням журналу «TheAtlantic», а також інших ЗМІ рівня «BBC» та «Аль-Джазіри», Китай утримує у військових в’язницях на території Східного Туркестану біля мільйону мусульман! У ході розслідування, проведеного спеціалістами із ООН, з’ясувалось, що уйгури утримуються у військових в’язницях для т.з. «промивання мозків», з метою примусити їх відмовитись від Ісламу. Відомо, що Китай є одним із найзапекліших ворогів Ісламу, ворогуючи з ним відкрито. Журнал «Intelligence» заявляв, що китайські ЗМІ об’явили Іслам хворобою, яку треба лікувати усіма шляхами, аж до тортур та вбивств.

Репресії, які кояться у Східному Туркестані, не піддаються опису. Наших братів зв’язують і підвішують за канати, заливають у рот цементний розчин і спостерігають, як ті задихаються. Жінками переривають роди, а чоловіків каструють. Китайський невірний режим заселяє у дома кожної мусульманської родини по одному китайцю, який доповідає урядовим органам про те, що відбувається у цьому домі, під приводом навчання членів мусульманської родини китайській культурі, не беручи до уваги особисте життя домочадців, їх честь та гідність. Уйгурам забороняється поститися у місяці Рамадан... Згідно доповіді «HumanRightsWatch», китайський уряд примушує мусульман відмовлятись від Ісламу під загрозами психічних і фізичних тортур. У свою чергу, китайська влада заявляє, що такими методами вони протистоять трьом видам зла: тероризму, екстремізму і сепаратизму, як про це передає «BBC». Під такими брехливими гаслами влада Китаю і веде свої репресії.

Усе це відбувається з уйгурами-мусульманами у Східному Туркестані, і ніхто не ворушиться, щоб їм допомогти; жоден грішний та деспотичний правитель ісламських земель навіть не засуджує і не докоряє Китай, нібито уйгури взагалі не відносяться до Ісламської Умми і не заслуговують  обов’язкової допомоги з боку інших мусульман! Хіба не чули ви слова Аллаха Всевишнього:

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّـهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَـٰذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ وَلِيًّا وَاجْعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ نَصِيرًا

«Чому б вам не битись на шляху Аллаха і заради слабких чоловіків, жінок та дітей, які говорять: «Господь наш! Виведи нас із цього міста, жителі якого є беззаконниками. Признач нам від Себе покровителя і признач нам від Себе помічника  »?» (4:75)?!

Раніше Східний Туркестан був невід’ємною частиною Ісламської Держави, і Китай не міг захопити його доти,доки не рухнув Османський Халіфат, а землі мусульман не розділились на п’ятдесят з гаком дрібних країни.

О мусульмани!

Чому Китай насмілився захопити Східний Туркестан?

Чому Китай насмілився репресувати та переслідувати мусульман-уйгурів?

Хіба не тому, що мусульмани втратили над собою опікуна, який би займався їх справами, втратили справедливого Імама, за яким ніби як за щитом вони б бились і захищались, втратили праведного халіфа, який би відповів на їх крики допомоги?!

О мусульмани!

Покваптесь надати допомогу вашим братам мусульманам-уйгурам та усім пригнобленим мусульманам у світі! Ви зможете їм допомогти, якщо приєднаєтесь з завзяттям до діяльності Хізб ут-Тахрір по встановленню Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, який звільнить узурповані землі мусульман, скине ярмо колонізаторів з ший мусульман, огородить їх від пригноблювачів та вдарить залізною рукою по усілякому, хто надумає напасти на Іслам та мусульман.

О мусульмани!

Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір об’являє про широку кампанію під назвою «Лише держава Праведного Халіфату покладе край злочинам Китаю у Східному Туркестані!». Дана кампанія буде проводитись у межах допомоги мусульманам у Східному Туркестані. Візьміть у ній участь і поширте новини про неї скрізь, де лише можна, і, можливо, наше звернення дійде до вух щирих мусульман, які володіють належною силою та можливістю допомогти їм. Можливо, ця група володарів сили відповість на заклик Аллаха і надасть допомогу Його релігії встановленням держави істини, держави Посланця Аллаха ﷺ, держави Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва.

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ * بِنَصْرِ اللَّهِ يَنصُرُ مَن يَشَاء وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ * وَعْدَ اللَّهِ لا يُخْلِفُ اللَّهُ وَعْدَهُ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ

«У той день віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він — Могутній, Милосердний. Такою є обіцянка Аллаха, і Аллах не порушує своєї обіцянки, проте більшість людей не знають цього» (30:4–6).

Зв’язок з кампанією:

http://hizb-ut-tahrir.info/ar/index.php/hizb-campaigns/57540.html

Хештегі кампанії:

الخلافة_تحرر_تركستان_الشرقية#

#Khilafah_Liberates_EastTurkestan


Усман Баххаш
Керівник Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
№ 012 / 1440 г.х.
П’ятниця, 19 Джумада аль-уля 1440р.х.
25.01.2019 р.

Головне меню