Лідери Заходу — вони зачинщики різанини у Новій Зеландії!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

У Новій Зеландії у п’ятницю 15.03.2019 трапилась жахлива різанина від рук вбивці Брентона Тарранта (який прибув із Австралії).

Він атакував мечеть «Ан-Нур» у м. Крайстчерч у Новій Зеландії, де було розстріляно 41 людину під час здійснення ними молитви, а також поранив десятки інших. Потім він вирушив у бік другої мечеті міста, яка знаходиться у 3 милях від мечеті «Ан-Нур», де були вбиті іще люди. Загальна кількість жертв досягла 50 людей і 47 поранених. Незважаючи на те, що між двома атаками минуло 45 хвилин, співробітники служби безпеки не відреагували і не утримали його від другого нападу.

Вбивця опублікував 74-сторінковий маніфест, у якому закликав решту послідувати його прикладу і відкрити терор проти мусульман на Заході, вбивати їх і тим самим примусити покинути землі західного світу, не жаліючи при цьому ані дітей, ані жінок, ані старих... Із зробленої ним заяви явно видно, що даний злочин був лише одним із епізодів триваючих хрестових походів.

Напрошується питання: чи буде проігноровано це вбивство подібно тому, як було спущено вбивство від рук «лікаря» Баруха Гольдштейна, який вбив у мечеті Ібрагіма 29 і поранив 125 мусульман, які молились, у 1994 р.? Чи буде так само допущено потурання, подібне тому, яке мало місце у Сребрениці, де серби вбили більше 8000 мусульман на очах у миротворчих сил ООН, що виступала гарантом безпеки і захисту мусульман? Таке потурання було допущено під час інцидентів у Кашмірі, у ЦАР та Бірмі. Або ж крайньої межею вважаються скинення 32 тис. ракет і бомб, адже стільки снарядів скинули сили міжнародного альянсу на мусульман Сирії та Іраку під приводом боротьби проти «ІДІЛ», знаючи чудово, що у результаті таких бомбардувань більша частина жертв буде серед цивільного населення? Це вже не говорячи про злочини Росії, останнім із яких було чотири авіанальоту на громадянські об’єкти в Ідлібі, або ж про злочини сіоністів, які іще учора нанесли 100 ударів по сектору Газа!

Не секрет, що проти мусульман існує міжнародна змова з метою боротьби проти них, де б вони не були, незважаючи ані на які виправдання. Лідери Заходу з давнього часу прийняли рішення вести послідовний геноцид мусульман, нібито проти індейців в Америці. Але у випадку, коли вони не можуть провести масовий геноцид, вони прагнуть залякати мусульман, або асимілювати їх, або примусити відмовитись від Ісламу . Саме так поводить себе влада Китаю з мусульманами Східного Туркестану або Росія у себе на території.

Справжнім злочинцем є не та або інша особистість, а сама політика, яка проводиться лідерами Заходу, їх сатанинське ставлення до Ісламу і мусульманам, яке вони навіюють у серця своїх народів. Потім ця ненависть виплескується у злочинах, усе одно, будь то офіційно, тобто руками держав, або неофіційно, тобто руками окремих особистостей.

Всевишній оповістив нас про сутність цих злочинців, сказавши:

وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّىٰ يَرُدُّوكُمْ عَن دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا

«Вони не перестануть битися з вами, доки не відвернуть вас від вашої релігії, якщо тільки зможуть» (2:217),

قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ

«Ненависть вже проявилась у них на вустах, але у ї серцях прихована іще більша ненависть» (3:118).

Аллах ﷻ пояснив нам, що велич мусульман, їх гідність, честь життя бувають захищені лише з наявністю Халіфа, яки устрашає ворогів і усілякого, хто хоче боротись проти Ісламу і мусульман:

وَأَعِدُّوا لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ وَمِن رِّبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّـهِ وَعَدُوَّكُمْ وَآخَرِينَ مِن دُونِهِمْ لَا تَعْلَمُونَهُمُ اللَّـهُ يَعْلَمُهُمْ

«Приготуйте проти них скільки можете сили і бойових коней, щоб устрашити ворога Аллаха і вашого ворога, а також тих, яких ви не знаєте, але яких знає Аллах» (8:60).

Це — вороги, і вони розуміють лише мову сили . Істину сказав Посланець Аллаха ﷺ:

إِنَّمَا الإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Імам — Це щит, за яким б’ються і яким захищаються».

Мусульмани! Вам наданий шлях величі, успіху і вдоволення Аллаха! Ваші життя і честь захистить лише Держава Халіфат, яка об’єднає ваші сили, стримає вашого ворога і виведе нас із гіршого стану у положення кращої Умми, виведеної для людей.

О Аллах! Помилуй наших шахідів у Новій Зеландії та в інших місцях і прийми їх у Раю! О Аллах! Допоможи нам з встановленням держави Халіфат у найближчому майбутньому, адже Ти можеш усе!


Усман Баххаш
Керівник Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Субота, 9 Раджаба 1440 р.х.
16.03.2019 р.
№ 023/ 1440 г.х.

Головне меню