Халіфат звільнить Східний Туркестан і позбавить мусульман-уйгурів від тиранії злочинного Китаю

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Злочинні лідери Китаю спокусились тим, що правителі мусульманських країн залишили уйгурів без допомоги, уклавши з Китаєм крупні доларові угоди — такою стала відповідь цих правителів на волання уйгурів по допомогу у Східному Туркестані.

Вони сунули пальці собі у вуха і зробили вигляд,ніби не чують криків уйгурського народу, який стогне від злочинів китайської влади, що відчайдушно намагається вирвати Іслам із їх життя, вирвати Іслам із сердець людей, чиї предки прийняли цю релігію іще наприкінці першого сторіччя після хіджри.

Китайська влада намагається відірвати уйгурів від їх релігії, забороняючи їм виконувати релігійні обряди і закиваючи їх мечеті, забороняючи їм поститись у Рамадані; вони б’ються проти будь-якого зовнішнього прояву Ісламу, у результаті чого кількість заарештованих з цієї причини досягла більше мільйону мусульман. Свою злочинну кампанію проти них китайська влада називає «боротьбою з тероризмом», бажаючи «перевиховати» уйгурів. Попутно китайська влада взялась арештовувати просвітителів, вчених, мислителів і викладачів ВНЗів уйгурського походження, бажаючи тим самим вселити страх і жах у серця мусульман, примусити їх схилитись перед репресіями і відмовитись від дотримання Ісламу.

Журнал «Intelligence» опублікував заяву представників Китаю, які сказали, що Іслам — це заразна хвороба, яку треба лікувати будь-яким способом, навіть через тортури і вбивство. Організація «HumanRightsWatch», цитуючи заяви китайської влади заявила, що останні примушують мусульман зрікатися від Ісламу під загрозами психічних і фізичних тортур. Виправдовуючи себе, китайська влада заявляє, що вимушена протистояти тріаді зла: тероризму, екстремістським ідеям і сепаратизму. Як повідомляє «BBC», саме це виправдання Китай використовує як офіційний привід своїм репресіям.

Доки китайська влада коїть з мусульманами те, що побажає,останні не знаходять від правителів мусульманських країн нічого, окрім зрадництва або співпраці з Китаєм, прикладом чому служить заява віце-президента Індонезії Юсуфа Калли від 17.12.2018, який сказав, що індонезійський уряд не може втручатись у внутрішні проблеми Східного Туркестану, від яких страждають мусульмани-уйгури. Він заявив, що рішення даного питання — прерогатива Китаю. Таким чином, він залишив уйгурів без допомоги в обмін на долари, які Китай інвестував в економіку Індонезії. Те ж саме відноситься до урядів Малайзії і Пакистану, які уклали з Китаєм торгові угоди і відвернулись від наказу Аллаха допомогти мусульманам-уйгурам у Східному Туркестані.

Тому ми переконані, що нікчемні правителі (рувайбідат) не є представниками Ісламської Умми. Ми застерігаємо лідерів Китаю від гніву Ісламської Умми, яка обернеться до наказу Творця, зруйнує кайдани своїх правителів, повстане проти них і помститься усім своїм кривдникам і ворогам не лише у Східному Туркестані, але й у М’янмі, Кашмірі, Палестині та інших країнах мусульман.

Лідери Китаю повинні вилучити уроки із участі їх предків, які не знайшли способу добитися від командуючого ісламської армії Кутейби ібн Мусліма відмовитись від своєї обіцянки наступити на землю Китаю, через що вони відправили йому землю з Китаю, щоб він зміг наступити на неї і виконати свою обіцянку. Прибувши з делегацією до нього,вони сказали: «Не треба вторгатись у нашу країну. Ми дамо тобі, що завгодно і будемо виплачувати тобі джизью, яку побажаєш». Тоді Кутейба їм відповів: «Я поклявся, що наступлю на землю Китаю!». Вони сказали: «Ми дамо тобі землю, щоб ти зміг виконати свою обіцянку». Після чого делегація китайського імператора квапливо повернулась у Китай, і вони взяли землю і принесли її Кутейбі, аби тільки той виконав обіцяне. Кутейба наступив своєю ногою на землю Китаю і встав на неї, після чого взяв з них джизью (дань), доки ті стояли принижені.

Мусульмани не будуть зносити образ ! Стан, у якому вони живуть сьогодні, скоро закінчиться. Халіфат за методом пророцтва буде встановлений, з дозволу Аллаха, у найближчому майбутньому. Він неодмінно надасть допомогу нашим пригнобленим братам у Східному Туркестані і закличе до відповіді усіх, хто їх утискав і знущався над ними. Сказав Посланець Аллаха ﷺ:

إِنَّمَا الإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Імам — це щит, за яким б’ються і яким захищаються».

Коли Халіфат буде встановлений, то ані Китай, ані будь-яка інша держава більше не наважаться просто так знущатись над мусульманами, адже усі будуть знати, що на один удар ми відповімо двома! Аллах Сильний та Великий!


Д-р Усман Баххаш
Голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
П’ятниця, 15 Раджаба 1440 р.х.
22.03.2019 р.
№ 027/ 1440 р.х.

Головне меню