До 99-ї річниці руйнування Халіфату…Так встановіть його до приходу 100-ої річниці!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

99 років … І ось знов минув рік нашого життя, ми знов згадуємо річницю руйнування Халіфату. Це у черговий раз нагадало нам, що Умма не має можливості присягнути своєму халіфу. О, Умма, встанови Халіфат, поки не прийшла 100-а річниця!

99 років … І як і раніше «питання величі і статусу Умми» на світовій арені продовжує бути актуальним, адже через це кров кипить у жилах Умми, а її народи піднімають революції, подібного чому ніхто не бачив до того. Люди думають, що зі скиненням тирана паде і режим, проте насправді сила режиму нікуди не зникне. О, Умма, встанови Халіфат, поки не прийшла 100-а річниця!

99 років … А Захід плете змови, шукає способи і засоби, щоб Умма продовжила існувати без Ісламської Держави, без захисту. О, Умма, встанови Халіфат, поки не прийшла 100-а річниця!

Ми продовжуємо спостерігати, як із року у рік згадується річниця руйнування Халіфату і усе більше і більше людей, інтелігенція, навіть критики обговорюють це питання, внаслідок чого Халіфат став громадською думкою мусульман, і вони почали перейматись, яким же чином він повернеться. Сьогодні кожен розуміє велич Халіфату, кожен усвідомлює, що у випадку його повернення на світову арену енергія Умми виплеснеться назовні, і тоді вона виконає своє призначення у цьому світі, вона стане рятівником усього людства.

Як ми можемо не усвідомлювати могутність Халіфату, коли кількість мусульман перевищила 1,5 млрд. людей і коли вони бажають його якнайшвидшого повернення?! 1,5 млрд. мусульман вважають себе братами і сестрами, адже Всевишній сказав:

إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ

«Воістину, віруючі — брати»(49:10).

Знайте, що велич Умми не зникне, якщо у житті буде три речі: Умма, мабда (ідеологія), держава. Що стосується Умми, то вона численна, повна сил та енергії. Що стосується мабди (ідеології), то вона також існує, її деталі роз’яснені, її вивчили ті,хто бажає повернення Ісламу у життя, і в авангарді них стоїть Хізб ут-Тахрір. Хізб готовий до повернення Халіфату, він підготував політичний проект Умми на основі шаріатських джерел. Що стосується держави, то вона має на увазі силу і могутність, адже вона збере в собі енергію народів, зробить їх однією силою, упорядкує їх потенціал, що породить продуктивну міць.

Держава для Умми — це утамовуючий спрагу напій і ліки. Адже з наявністю Ісламської Держави у житті міць Умми упорядковується і виходить назовні. А коли держава відсутня, то Умма знаходиться у занепаді, а її багатства піддаються розграбуванню. Ось чому ми знаємо, що об’єднання Умми зі своєю державою буде подією, яка породить силу подібно ядерній енергії. І тоді нації дізнаються, як треба боротись з епідеміями і хворобами, дізнаються, у чому порочність многобожжя, зокрема — поклоніння коровам, як це відбувається в Індії.

У зв’язку з чим, з дозволу і благословення Аллаха, ми починаємо глобальну, світову кампанію, присвячену 99-річчю руйнування Халіфату. Ми закликаємо Умму, її вчених, її армії і володарів сили поквапитись у приєднанні до діяльності по встановленню Другого Праведного Халіфату до 100-ї річниці його руйнування. Ми повинні займатись цією діяльністю, поки не досягнемо вдоволення Аллаха, поки історія не впише нас у свої сторінки як єдину Умму, яка змогла повернутись на світову арену менше аніж за сто років.

Щодо цієї нагоди 28 Раджаба 1441 р.х. (23.03.2020 г.) на телеканалі «Аль-Вакійя» у неділю ввечері (чи у понеділок) буде представлена промова аміра Хізб ут-Тахрір, благородного вченого Ати ібн Халіля Абу ар-Рашти.

Передається від Убайя ібн Каба: «Посланець Аллаха ﷺ сказав:

بَشِّرْ أُمَّتِي بِالسَّنَاءِ وَالرِّفْعَةِ وَالتَّمْكِينِ فِي الْبِلَادِ

«Обрадуй мою Умму жінками, високим положенням і зміцненням (її влади) у країнах…».

 


Салахуддін Адада
Голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
№ 002 / 1441 х.
Вівторок, 11 Раджаб 1441 р.х.
6.03.2020 р.

Головне меню