Америка, Росія і Китай та їх прибічники грають з вогнем, що не несе нічого благого для цього світу!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Прес-реліз

Стало очевидним, що адміністрація Байдена, як і її попередники, є володаркою темного мислення. Усього за останні декілька місяців вона продемонструвала, що націлена на збереження свого панування в світовій економіці, і у неї немає абсолютно ніяких проблем з доведенням будь-якої політичної ситуації у світі до піку повного загострення.

Раніше в цьому місяці, намагаючись відродити падаючий рейтинг Демократичної партії напередодні майбутніх виборів в Конгрес, спікер Палати представників США Ненсі Пелосі спровокувала і без того незадоволений Китай своїм візитом на Тайвань.

Світ іще не забув, як у лютому цього року президент США Джо Байден так старанно працював над тим, щоб розпалити російсько-українську конфронтацію, неодноразово заявляючи, що російський президент Володимир Путін вирішив вторгнутись в Україну, що було очевидною тактикою, скерованою на те, щоб штовхнути Путіна на цей крок.

Врешті решт провокації Байдена увінчались успіхом, і тепер світу доводиться боротись з російсько-українською катастрофою, що потягла за собою глобальні світові наслідки для продовольчої безпеки, економічної стабільності і побоювань громадськості щодо перспективи ядерної зими.

Тепер прийшла черга Китаю потрапити в пучину американського обману, який запалить череду вогню в регіонах, оточуючих Китай, так, що це пекуче полум’я примусить його почати скорочувати свою присутність світовій економіці.

Напрошується велике питання: для чого усе це? Який же мир обіцяють нам ці країни?! Ані Америка, ані Китай, ані Росія не вселяють надії на те, що побудують кращий мир, гідний людства.

Якщо об’єднати два англійських вирази, то ми скажемо, що час розпізнати «білого слона в кімнаті», тобто побачити і визнати безперечно очевидне. Світу час перестати боятись визнати той факт, що капіталізм і усі інші людські віровчення брехливі і згубні, вони стали ніби дорогої вартості дикий звір, який залишився в домі, ціною якого буде здатність людства вижити.

Іслам запроваджувався в життя більше тисячі років, роблячи мільярди людей щасливими, а усе тому, що Іслам надає величезне значення справедливості прав людському прогресу в усіх сферах життя. Ми вибрали два простих приклади:

Ісламський Шаріат був першим, хто заклав основи судової системи... Саме халіфат в Багдаді в восьмому сторіччі заснував Дім Мудрості (академічний і інтелектуальний центр), який був колискою багатьох наук, в тому числі — науки математичного рівняння, тобто алгебри, яка пізніше дозволили низці західних вчених зробити за її допомогою свої відкриття.

Ми іще раз закликаємо мусульманських мислителів, вчених і впливових осіб в ЗМІ працювати з Хізб ут-Тахрір, щоб спричинити тиск на людей сили і міці, щоб добитись другого відродження Ісламської Умми, працюючи над встановленням обіцяного Халіфату за методом пророцтва.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُم لِمَا يُحْيِيكُمْ

«О,ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що оживляє вас» (8:24)

 

Салахуддін Адада
Голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Суббота, 29 Мухаррама 1444 г.х.
№ 005/1444 г.х.

Головне меню