Америка винищує мусульман, попирає святині і оскверняє їх країну з причин відсутності у мусульман захисника!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 Прес-реліз

Президент США Джо Байден 2 серпня 2022 року заявив, що 30 липня був ліквідований Айман аз-Завахірі в результаті удару ракетою з БПЛА по місцю його проживання в Кабулі, столиці Афганістану. Це стало можливим внаслідок спостереження за його переміщеннями з початку цього року під час його переїзду зі своєю родиною в центр афганської столиці.

Доктор Айман аз-Завахірі досяг одного із двох благ — він пав шахідом від рук американської розвідки, від найненависнішої американської організації по відношенню до Ісламу і мусульманам. Америка вбиває мусульман, посягає на їх святині і оскверняє їх землю, море і повітря, і не знаходиться того, хто б дав їй відсіч.

Виникає питання: чи може Америка дозволити собі проводити подібні операції і ліквідовувати ворогів в центрі Лондона, Пекіна чи Москви? Звичайно ж, ні.

Чому після уходу із Афганістану по спливанню майже 20 років війни Америка усе іще продовжує вести бойові дії на території Афганістану?! Америка — це колонізаторська країна, вона не насититься грабуванням багатств в мусульманських країнах. Що стосується її виходу, то це тимчасове явище, поки вона не завершить свої плани щодо Китаю і Росії, а потім вона знов повернеться, щоб завершити своє грабування.

Афганістан та інші мусульманські країни до сих пір перебувають під вогнем американської армії, скільки у них немає сил для стримування Америки. Де сили повітряної оборони, які захистять небо Афганістану від американських літаків? Де розвідслужби, які позбавлять Америку її шпигунів у Кабулі та інших містах?

Афганістан і його народ не отримали порятунок і безпеку, вони усе іще страждають від підступних американських планів. Мусульмани набудуть порятунку і безпеки тільки з державою Халіфат, яка примусить забути Америку і тих, хто їй подражає, про скоєння злочинів на наших землях. Як це зробив Абу Бакр (р.а.), коли повністю викоренив римлян.

Мусульмани Центральної і Південної Азії жадають повернення Халіфату, він стане для них центром тяжіння, вони примкнуть до ньому усім своїм потенціалом, своїми душами і майном. Аллах приготував для цієї справи Афганістан і Пакистан з їх околицями, Аллах наділив їх багатствами, відмітним геополітичним положенням і народом, який сильно любить Іслам.

Що стосується невірного Заходу, на чолі якого стоїть Америка, то вони продовжують вносити розлад всередині свого суспільства, тим самим викликаючи внутрішні кризи. Справа дійшла до того, що американські партії почали приводити до влади сумнівних людей. Наприклад, Трамп посягнув на деякі принципи Республіканської партії, або Байден — його обрали президентом, незважаючи на наявні ознаки слабоумства. Американський президент вибрав час вбивства аз-Завахірі за декілька місяців до виборів в Конгрес, що вказує на межу хвилювання і страху Демократичної партії втрати владу. Таким чином, американські політики втягують країну в громадський розкол, уникнути якого стало вельми складно.

Ми закликаємо мусульман Афганістану і Пакистану довіритись Хізб ут-Тахрір і встановити Другий Праведний Халіфат, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва. Це буде новий центр, який об’єднає Центральну і Південну Азію і стане початком нової історії величі для Ісламської Умми. Сказав Всевишній Аллах:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ

«О,ті, які увірували! Якщо ви допоможете Аллаху, то і Він допоможе вам і утвердить ваші стопи» (47:7).

 

Салахуддін Адада
Голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
04.08.2022 г.

 

Головне меню