ООН — очікуваний захисник — виявися пригноблювачем

Жіночий відділ
Друкарня

Британська газета «Таймс» опублікувала доповідь під назвою «За останні десятиріччя співробітники ООН стали винуватцями 60 тис. зґвалтувань».

Цей звіт приходить після поширеного висвітлення газетою нових одкровень про скандал, який струсонув якусь «благодійну» організацію. На перших сторінках газети була опублікована стаття про те, як благодійна організація «Оксфам» призначила Рональда фон Хауермайрена на посаду директора філіалу у Гаїті під час роботи по порятунку жертв землетрусу. Потім Рональд фон Хауэрмайрен був звинувачений у тому, що користувався послугами повій, згодом він зізнався у цьому і був звільнений із даної організації.

Це не перший випадок, коли були виявлені порушення з боку персоналу міжнародних організацій та миротворчих сил. У 2017 році ООН заявила, що отримала 31 жалобу на своїх співробітників, звинувачених у сексуальному насильстві, за період з липня по вересень того же року. У червні минулого року миротворча місія ООН у Центральній Африці повідомила, що були отримані скарги про сексуальне насильство, скоєні службовцями у підрозділі і службовцями у міжнародних силах. У доповіді ООН також повідомляється, що деякі особистості із миротворчих сил здійснювали обмін товару за сексуальні послуги у країнах, у яких вони служили для надання допомоги.

Згідно доповіді «Таймс», опублікованій у кулуарах справи «Оксфам», Ендрю Маклеод, колишній керівник операцій Центра по координації надзвичайних ситуацій ООН, звинуватив співробітників ООН у скоєнні тисяч зґвалтувань по усьому світу. Професор Маклеод також додав, що у різноманітних підрозділах ООН по усьому світу працюють 3300 педофілів. Він обґрунтовує ці оцінки на тому факті, що кожен із 10 випадків насильства коїться співробітниками ООН.

Наприкінці доповіді ООН почала вимагати, щоб країни, чиї солдати були визнані винними у сексуальному домаганні у відношенні дітей, не могли брати участь у міжнародних місіях.

Як говориться у прислів’ї: «Хто оберігає її, той і обікрав її»! Організація, яка стверджує, що захищає права людини, жінок і дітей — низка її співробітників практикує насильство! Припускаємий захисник виявився пригноблювачем! Це — лише один приклад цих міжнародних організацій, які представляють собою гнилу капіталістичну систему. Ця система виступає у якості захисника прав, хоча насправді вона стоїть на боці сильних та багатих проти слабких та бідних, виконуючи директиви наддержав за рахунок слабких держав.

О мусульмани! Хто більш гідний захищати вас та ваші інтереси: несправедлива міжнародна організація або справедлива божественна система в особі Праведного Халіфату? Сказав Всевишній Аллах:

وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّن ذُكِّرَ بِآيَاتِ رَبِّهِ ثُمَّ أَعْرَضَ عَنْهَا إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنتَقِمُونَ

«Хто може бути більш несправедливим того, кому нагадали про аяти його Господа, після чого він відвернувся від них? Воістину, Ми помстимося грішникам» (32:22).


Жіночий відділ інформаційного відділу Хізб ут-Тахрір
вівторок, 4 Джумадааль-ахира 1439 р.х.
20.02.2018 р.
№ 012 / 1439 х.

Головне меню