У спробі знищити Іслам в Східному Туркестані Китай примушує мусульманок виходити заміж за невірних

Жіночий відділ
Друкарня

Прес-релі

16 листопада 2022 року «The Telegraph» повідомив про примусові шлюби, жертвами яких виявились мусульманки Східного Туркестану. Стаття була озаглавлена «Китайцям платять, щоб вони одружувались на мусульманах в межах плану по знищенню уйгурів». Правозахисна група виявила, що чиновники Східного Туркестану підкуповують уйгурських жінок і залякують їх примусовим шлюбом. «Уйгурський проект по правам людини» (UHRP) — некомерційна організація, яка базується в Вашингтоні — задокументувала примушення і підкуп уйгурських жінок, скерованих на укладання змішаних шлюбних контрактів з немусульманами, зокрема — з чоловіками із місцевого корінного народу хань. Звіт заснований на офіційних політичних документах, повідомленнях в соціальних мережах і інтерв’ю з уйгурами за кордоном. Журналістка Саміна Мітрім повідомляє в своєму репортажі:

«Влада Сіньцзяна пропонує грошову винагороду , а також житло, освіту, роботу і медичне страхування уйгурським жінкам , які вийдуть заміж за ханьських чоловіків. А у випадку відмови їм погрожують, що їх родини можуть опинитись в концентраційних таборах. В селі Каласа,повіт Аксу, «змішаній сімейній парі» було надано 40 тис. юанів (4750 фунтів стерлінгів) в межах кампанії «Національна єдність — одна сім’я». Також були виявлені документи про виплати з «змішані шлюби» в Кашгарі в розмірі 20 тис. юанів (2380 фунтів стерлінгів)».

В китайській версії «TikTok», відомої як «Douyin», були виявлені відеоролики про життя пригноблених мусульманок в умовах примусового шлюбу. Китайська влада інтерпретує ці заходи як необхідність для запобігання тероризму і забезпечення соціальної згуртованості. Це іще один приклад сильного страху китайського режиму перед Ісламом і його зростаючою силою в регіоні. Мусульманка — це ключ до майбутнього Умми. Влада Китаю бажає позбавити мусульманок можливості виховувати дітей на чистих ісламських цінностях; це стратегічний маневр, скерований на підрив ісламських думок в регіоні. Це марна політична атака, яка спонукає мусульман захищати свою релігію іще більше. На протязі усієї історії утискання мусульман ніколи не призводило до того, щоб вони відмовились від своєї релігії , оскільки Всевишній Аллах — з віруючими, і Він допомагає їм. Мусульманки Східного Туркестану за випробування і пригноблення неодмінно отримають нагороду від Всевишнього Аллаха.

إِنَّمَا يُوَفَّى الصَّابِرُونَ أَجْرَهُم بِغَيْرِ حِسَابٍ

«Воістину, терплячим їх нагорода воздасться повністю без рахунку» (39:10).

Всевишній Аллах повідомив нам, що пригноблення гірше вбивства. Тому мовчання мусульманських правителів у той час, коли пригноблюють наших сестер, є великим злочином, який вимагає від нас їх скинення і встановлення Праведного Халіфату, який захистить честь мусульманок від ворогів Ісламу.

 

Жіночий відділ Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Пятница, 8 Джумада аль-уля 1444 г.х.
02.12.2022 г.
№ 019/1444 х.

Головне меню