Зачеплена честь жінок Гази, хто за них помститься? Чи не знайдеться в Уммі Мутасіма?

Жіночий відділ
Друкарня

Прес-реліз

Декілька жінок і дівчаток в секторі Газа, згідно доповіді ООН, були зґвалтовані солдатами окупаційного єврейського утворення. За словами верховного комісара ООН по правам людини, експерти міжнародної організації занепокоєні повідомленнями про те, що затримані палестинські жінки і дівчатка піддаються численним формам сексуального насильства. В ООН заявили, що є документально підтверджені повідомлення про волаючі порушення прав людини, яким досі піддаються палестинські жінки і дівчатка в секторі Газа і на Західному Березі («Quds News Network», 19.02.2024).

Знов експерти Управління Верховного комісара ООН по правам людини «занепокоєні» і «особливо занепокоєні повідомленнями про те, що палестинські жінки і дівчатка, затримані окупаційними силами, були роздягнуті і обшукані офіцерами окупаційної армії».

Але більш ганебним є бачити, що міжнародні організації, народжені із черева капіталістичної системи, відчувають тривогу і сум щодо цих повідомлень, у той час як Умма Ісламу спить глибоким сном. Невже Умма звикла до цих жахаючих сцен і криків про допомогу і більше не відчуває почуття відповідальності за пригноблених людей?!

Прикро і за те, що ці організації у черговий раз обманюють мир своєю «тривогою» і «жалкуванням». Газа вже зірвала маски з них і з тих, хто стоїть за ними. Вона виявила брехню у їх гаслах і яскравих заголовках. Мусульманських жінок принижують і попирають їх честь. Чому ж не закипає кров в жилах синів Умми?!

Боляче через те, що Умма Ісламу втратила відчуття того, що відбувається. Вона звикла до масової різанини і геноциду мусульман і не вимагає дій від своїх правителів. Окупаційне утворення продовжує принижувати жителів Гази, морить їх голодом, пригноблює, руйнує їх дома, витісняє, а сьогодні наважується попирати честь жінок.

О, Умма Ісламу! Адже це ваші сестри … Вони волають до вас, та чому ж ви не відповідаєте?! Де чоловіки?! Якою є причина зрадницького мовчання?! Якщо вас не зачіпає зазіхання злочинців на вашу честь і честь ваших жінок, тоді що вас зачепить?! Якщо зараз ви не готові відповісти на ці пронизливі до глибини душі волання, то коли?!

О, Умма Ісламу! Газа знищується … Кожного дня там коїться різанина. Обстановка усе гірше і гірше, а чоловіки Умми усе мовчать і ховаються. Невже вони не прокинуться і не встануть на захист свої честі?!

Чи не час повстати, о, Умма Ісламу, і направити увесь свій гнів на цих правителів-зрадників, які є захисним зонтом для злочинного єврейського утворення?! Стрясіть їх трони і скиньте їх. Якщо зникне той, хто кидає тінь, тоді зникне і сама тінь. Кваптесь до створення держави, яка об’єднає вас і ваше слово.

О, вчені Ісламської Умми! О, спадкоємці пророків! Яка ваша позиція по тому, що відбувається з жінками Гази?! Аллах обов’язково спитає з вас за ваше мовчання і малодушність. Ви отримаєте сповна за те, що не виконуєте свій обов’язок — не показуєте Уммі шлях виходу із цього приниження і слабкості, коли найгірші і найпідступніші створіння простягнули руки до мусульманських жінок. Говоріть слово і не бійтесь нікого, окрім Аллаха. Слідуйте шляхом великих вчених, імена яких назавжди вписані в історію і які досягли високого положення в релігії Аллаха.

О, вчені! Те, що відбувається в Газі — це війна проти віри і черговий хрестовий похід проти Ісламу. Яким буде ваш хід? Чи не допоможете ви релігії Аллаха?!

Ця війна показала, що народ невір’я єдиним фронтом стоїть на боці окупаційного утворення, яке було створено в серці Умми, щоб завадити їй об’єднатись під єдиним стягом і за одним Імамом, який виконає Шаріат Аллаха. Погляньте, як невірний тримає на готовності свої війська, щоб у будь-яку мить допомогти єврейській армії, яка раніше вважалась «непереможною». Проте операція «Наводнення аль-Акси» виявила слабкість і боягузтво єврейської армії.

Народ невір’я хоче зберегти обличчя свого розпещеного дитя і приготував для цього техніку і людей, щоб помститись жителям Гази. Америка, наприклад, відволіклась від протистояння з Росією і Китаєм і поквапилась відправити свої бомби і ракети єврейському утворенню, щоб вбивати і винищувати населення Гази.

Народ невір’я усіма силами намагається продовжити життя західної культури. Тому він швидко надає допомогу єврейському утворенню, щоб забезпечити його виживання і запобігти появі сили, яка загрожує його існуванню.

Але де увесь цей час народ віри?! Де армії мусульман, які повинні захистити своїх братів і честь своїх сестер?! Хіба це не ваш обов’язок?! Хіба не прокинуться щирі із вас, ставши єдиною силою, показавши народу невір’я справжню силу мусульман і захистивши честь своїх сестер?!

Солдати окупаційної армії сфотографували жінок-ув’язнених в принизливих умовах і опублікували ці світлини в інтернеті, іще більше принижуючи жителів Гази і мусульман у цілому. Європейсько-Середземноморська обсерваторія по правам людини вказала, що серед найбільш жахливих отриманих свідчень було те, що затримані жінки піддавались прямим сексуальним домаганням, пояснивши, що низка затриманих жінок повідомили, що «ізраїльські» солдати поводили себе зухвало, в тому числі прикладали руки до інтимних частин тіла, примушували їх роздягатись догола і знімати хіджаб».

Де ж ви, чоловіки цієї Умми?! Невже ви стали даюсами, які не відчувають ревнощів до мусульманок?! Невже померла ваша гордість і честь?!

Згідно спільної заяви Комісії по справам ув’язнених і колишніх ув’язнених, пов’язаної з «ОЗП», за повідомленням Клубу ув’язнених, «серед затриманих є діти і літні жінки». Чи же ви відповісте на те, з чим стикаються ваші слабкі і пригноблені доньки, сестри і матері?!

Ми — жіночий відділ Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір — не впали у відчай в чоловіках Умми, віримо в їх відданість своїй релігії, рвіння і прагнення підтримати Іслам і підняти його стяг. Ми переконані, що серед них є ті, у кого закипає в жилах кров від новин за Газу, дітей і жінок. Чого ж ви вагаєтесь, о, чоловіки кращої общини на землі?! Чого не виконуєте свій обов’язок і не прагнете отримати один із двох кращих ісходів: перемога чи шахада?! Покажіть свою щирість перед Аллахом і Його релігією, і тоді Аллах допоможе вам і зміцнить ваші стопи, зробивши вас намісниками на землі, як зробив тих, хто був до вас.

О, вчені мусульман! Час би скинути з себе плащ страху і приниження, а потім об’явити істину, направити Умму, особливо тих, хто володіє силою і впливом, до порятунку. І тоді ви займёте своє почесне місце і по праву будете носити титул спадкоємців пророків, вказуючи шлях до істини і перемоги.

О, армії мусульман! Чи не знайдеться серед вас того, хто вийде із стану боягузтва, звільниться від оков, накладених правителями-зрадниками, і покаже своє рвіння звільнити жінок Гази, Палестини і усіх окупованих мусульманських країн?

Просимо Аллаха допомогти в нашому заклику так, щоб люди відгукнулись на нього і приєднались до нашої діяльності.

 

Жіночий відділ Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Суббота, 14 Шабана 1445 г.х.
025/1445 х.

Головне меню