Хіба не прийшов вже час усвідомити народу Єгипту, що порятунок лише у відновленні Праведного Халіфату?!

Єгипет
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Результати виборів до законодавчого  органу Єгипту, Народної Ради, ознаменувалися безперечною перемогою ісламістів, які були представлені партією «Свободи та Справедливості» («Брати-мусульмани») та салафітською партією «ан-Нур», що каже  про ісламську спрямованість єгипетського народу.

Маючи впевненість у силі Ісламу звільнити їх від насильства та несправедливості, вони повірили у те, що Народна Рада та решта партій, що отримали перемогу, повернуть їм правління на основі  Ісламу, нададуть їм  гідного  життя, звільнять мечеть аль-Акса та об’єднають усі мусульманські країни. Саме тому вони і віддали за них свої голоси.

Але народ, який віддав свій голос ісламістським рухам, був неприємно здивований, коли їх кандидати звернулись зі своїми заявами до євреїв та Заходу, які ніколи не рахувалися з мусульманами, запевняючи, що майбутній уряд залишиться відданим Кемп-Девідській угоді. Вони також привселюдно, незважаючи на багатомільйонні демонстрації  із закликами  щодо запровадження Шаріату, заявили, що майбутня країна на чолі з ісламістами не буде втілювати Шаріат!! Хіба вони не читали слова Всевишнього:

وَلَن تَرْضَىٰ عَنكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَىٰ حَتَّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ

«Іудеї та християни не будуть задоволені тобою, допоки ти не станеш дотримуватися їх релігії» (2:120) 

А також:

وَأَنِ احْكُم بَيْنَهُم بِمَا أَنزَلَ اللَّهُ وَلَا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ وَاحْذَرْهُمْ

«Суди  поміж  ними  згідно до того, що ниспослав Аллах, не потакай їх бажанням» (5:49)

Мусульмани! Події,що відбуваються у політичному житті Єгипту, є нічим іншим як боротьбою проти революції. Брехня під назвою «вибори» - це боротьба конкурентів за місця у парламенті, який не має жодної сили. Більше того, після втягнення ісламістів до законодавчого органу країни, відбудеться голосування «за/проти» щодо хукмів Шаріату. Стосовно ж Вищої Військової Ради, яка має справжню владу у країні, і під чиїм безпосереднім керуванням перебуває поліція та армія, то вона, немов око, що усе бачить, буде слідкувати за роботою парламенту, і, певна річ, при жодних обставинах не дасть відхилитися від плану Дорожної Карти, який надала Америка, що по своїй суті є продовженням попереднього режиму. Погодитися з таким станом означає погодитися з тим же самим деспотичним режимом, надати нового дихання корупції та забути про Шаріат, аргументуючи це поступовістю у втіленні законів Аллаха.
     
Мусульмани! Наші брати та сестри у Єгипті! Втілення Шаріату є можливим лише при повному наданні влади та керуванню Шаріату. Закони Ісламу варто втілювати негайно і такими, якимb вони є, повністю відкинувши ідею поступовості. Всевишній сказав:

الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الْإِسْلَامَ دِينًا

«Сьогодні  Я заради  вас  вдосконалив вашу релігію, завершив Мою милість до вас та схвалив для вас у якості релігії Іслам» (5:3)

Також Абу Бакр (р.а.) бився з віровідступниками та племенами, які відмовилися сплачувати  закят. Халіфи, які були після нього, робили  так само. Щодо поступовості у справі втілення законів релігії і гадки не йшло.

Влада повинна бути  у руках Умми. Вона обирає свого Халіфа, дає йому присягу (байат) щодо втілення  над нею шаріатських  хукмів,вимагає  від нього за звіту, а також усуває з посади при певних обставинах. При цьому вартовим щодо вищезгаданих дій залишається військо. Нем’ остраху та побоювань тому, хто при владі, якщо від щиро предався Аллаху. Лише тоді він буде захищати державу та підлеглих, конституцію та закони. В іншому випадку, предавшись Америці та ворогам Аллаха, військо буде  не здатним  надати  необхідного захисту та безпеки. Більше того, утискання та приниження народу будуть тривати і надалі, а також буде усунутий кожен, хто встане цьому на заваді чи спробує чинити цьому опір.
 
Влада у Єгипті  сьогодні, на жаль, не у руках Умми. Необхідно схилити військо до вибору народу, до сприяння йому у допомозі повернення влади до рук Умми, щоб та була у змозі обрати справедливого Халіфа, який поверне справедливість та гідне життя як мусульманам,так і не мусульманам.

Офіцери та солдати безстрашного єгипетського війська! Хіба не бентежить вас  те, що перед  вашими очима тягнуть по асфальту беззахисних жінок-єгиптянок? Чи є згода у вашому серці на те, щоб і надалі проливалася кров ваших братів та сестер на користь Америці? Невже зник у вас дух Мугтасима, який зібрав ціле військо лише заради захисту честі та життя однієї мусульманки? Отож, підведіться та надайте перемогу релігії Аллаха! Невже не прийшов вже час усвідомити, що лише звільнившись від Америки та невірного Заходу, та встановивши Халіфат, ви повернете силу та відродження?

Мусульмани Єгипту ! Мужні офіцери та солдати єгипетського війська!

Не погоджуйтесь з антиреволюційною діяльністю правлячих сил, щоб не спіткали вас біль та розчарування наступних років влади деспотичного та несправедливого режиму. Допоможіть вашим синам, солдатам та офіцерам єгипетської армії у справі встановлення Халіфату. Вимагайте від них, щоб вони облишили  керуватися  планами Америки та її союзників, повстали  проти  неї та усіх її маріонеток, задля встановлення праведного Халіфату, який вирішить усі ваші проблеми, втілюючи Шаріат вашого Господа.

ХТ закликає вас до спільної праці задля здійснення вказаної Всевишнім мети. Лише здійснивши її, ми досягнемо величі.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ ۖ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

 «О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах постає поміж людиною та її серцем, і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).

Хізб ут-Тахрір                                    
Єгипет
12 Сафар 1433 р.х.    
06.01.2012

Головне меню