Події у Рафах доводять, що саме сіоністське утворення є суттю проблеми і що необхідно відмінити злощасну мирну угоду

Єгипет
Друкарня

Хізб ут-Тахрір виражає своє глибоке співчуття та сумує за загиблими єгипетськими солдатами. Ми  рішуче  засуджуємо  будь-які  замахи  на життя або атаки  під будь-яким приводом, метою  яких  стають мусульмани.

За те, що трапилось, а саме: нездатність захистити солдатів нашої армії та за їх утримання у якості легкої здобичі – ми  покладаємо відповідальність на Військову раду та президента країни, у той же самий час спостерігаючи, як вороги Аллаха та Його Посланця  завжди пильні та підготовлені у найкращій формі стикнутися з будь-якою ситуацією. Також ми застерігаємо людей під квапливих висновків та звинувачень до того, як відбудеться слідство. Ми вимагаємо знайти справжніх винуватців, які стоять за здійсненням цієї трагічної події , організація якої не уявляється можливою без обізнаності на це США та євреїв.

 

Можливо, дана  подія  більше  за усе  зіграла на руку сіоністському утворенню, яке завжди останнім часом було винуватцем усіх хвилювань та безладів, які відбуваються у Єгипті. Мабуть, подія,  що трапилася,  доводить ту обставину, що єдиним рішенням подібних проблем може бути рішення викорінення цього злощасного утворення. І це повинно мати місце після відміни лиховісної Кемп-Девідської угоди, а не те, про що зараз  багато подейкують у політичних  колах Єгипту, а саме: щодо перегляду умов даної угоди і годі. Що, у свою чергу, означає вступ з ізраїльською країною у нові переговори, де найголовнішою темою стане питання забезпечення безпеки кордонів, під приводом захисту єгипетських під проникнення та порушення питання безпеки з палестинського боку.

 Американська газета «Вашингтон пост» (англ. The Washington Post) на своєму сайті о вівторка 07.08.2012 року у контексті однієї статті пише, що «визнання деяких офіційних осіб, як єгипетських, так і ізраїльських, у тому, що озброєні формування почали проникати  на синайський  півострів з метою проведення терористичних атак, повинно підштовхнути Вашингтон до здійснення підтримки Каїру у його місії – відновити контроль та безпеку та єгипетський території, синайському півострові». Це означає підсилення американської присутності на Синаї, а потім і узгодження з сіоністським утворенням питання збереження безпеки у Синаї. Враховуючи вищесказане и лише таким чином, остання злочинна операція і те, що мало місце з порушенням безпеки у Синаї до цього, досягають своєї мети.  Усе це поруч із майбутніми  наслідками, а саме: виставлення  президента у якості нездатного керувати країною, а згодом і провалу так званого «ісламського проекту».
 
Те, що сьогодні відбувається в Єгипті – несталість у питанні безпеки, а також нездатність правильно керувати  населенням, підтверджує те, про що ми казали вище, і про що будемо безупинно повторювати, що ці тимчасові рішення, які приймаються, сьогодні у країні не призведуть до жодних змін. Стан потребує у змінах докорінним чином, шляхом встановлення Ісламської державності – Халіфату, який забезпечить безпеку та спокій жителям Єгипту, як мусульман, так і не мусульман, а також решті мусульман у різноманітних частинах ісламського світу.

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَىٰ لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا ۚ يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا ۚ وَمَن كَفَرَ بَعْدَ ذَٰلِكَ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

 «Аллах обіцяв тим із вас, які увірували та коїли праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно подарує їм можливість сповідувати їх релігію, які Він схвалив для них, та замінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені та не приобщають сотоварищів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями».  (24:55).

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Єгипет
№ 33/12№ 33/12
Неділя, 24 Рамадан 1433 р.х.
12/08/2012

 

Головне меню