Делегація Хізб ут-Тахрір відвідала «Хізб аль-Амаль аль-Джадід» (Нова робоча партія)

Єгипет
Друкарня

О вівторка 04.09. делегація Хізб ут-Тахрір Єгипту на чолі з мухандісом Аляуддіном аз-Зінаті відвідала офіс партії Хізб аль-Амаль аль-Джажід у Гарден-Сіті, Каір.

Делегацію прийняли голова партії – устаз Маджді Ахмад Хусейн та його права рука – устаз АбдульХамід Баракят. Сторони обговорили політичну ситуацію у Єгипті та якого напрямку треба дотримуватися усвідомленим та щирим діячам, синам цієї Умми, щоб бути у змозі втілити  Іслам у житті Умми.  Делегація Хізб ут-Тахрір ознайомила зі своєю програмою, яку вона прийняла у справі досягнення змін та відновлення ісламського способу життя шляхом встановлення Халіфату, розцінюючи цей шлях як шаріатський метод запровадження Ісламу у житті Умми, і як кінцеву мету, яка повинна переслідуватися кожним мусульманином.

 

 Зустріч відбулася у братській та люб’язній атмосфері із взаємними наданнями настанов. Делегація Хізба надала устазу Маджді Хусейну деякі партійні видання, у тому числі і «Проект конституції Халіфату», який хізб написав у 1963 році. У свою чергу устаз Маджді Хусейн надав делегації Хізба примірник книги «Ісламський погляд на Робочу партію», разом з тим сторони домовились підтримувати постійні стосунки.

وَقُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ ۖ وَسَتُرَدُّونَ إِلَىٰ عَالِمِ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ فَيُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ

 «Скажи: «Трудіться, і побачать ваші діяння Аллах, Його Посланець та віруючі. Ви предстанете перед Знаючим потаємне та явне, і Він покаже вам те, що ви коїли»» (9:105).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Єгипет
№ 12/35
Віторок, 17 Шавваль 1433 р.х.
04/09/2012

Головне меню