Відповідною реакцією на вбивства, що коять євреї, не повинно бути прагнення до умиротворення ситуації

Єгипет
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

 Відповідною реакцією на вбивства, що коять євреї, не повинно бути прагнення до умиротворення ситуації, навпаки, визнання сіоністського утворення має бути скасовано, треба об’явити Джихад з метою його ліквідації

Неможливо стримати емоції, у серцях сум, жаль і у той же час вони палають від гніву, коли ми бачимо масові вбивства євреями жителів Сектора Газа.  Ми очікували від постреволюційних правителів того, що вони займуть іншу позицію, аніж їх попередники, тим більше, що Умма сьогодні у Єгипті прагне до повернення Ісламу та Шаріату, скрізь проголошує про це, чекає від своїх правителів втілення Шаріату Аллаха. Таким чином, правителям треба було відповісти на цей заклик, вони повинні були почати втілювати Шаріат Аллаха замість цих зрадницьких угод, подібних до Кемп-Девідської угоди, які закували  Ісламську умму через її визнання законності захоплення євреями Палестини та їх права на збереження свого жалюгідного утворення на цій чистій благословенній землі.

 Шановні мусульмани! О, народ Єгипту!

Палестина – це ісламська земля, яку завоювали сподвижники, на цих землях рясно проливалась чиста мусульманська кров. Ці землі належать Уммі до Судного Дня і не дозволено по Шаріату ані при жодних умовах укладати з ними мирні угоди та зав’язувати з ними дипломатичні стосунки, відкривати посольства та обмінюватися послами. Шаріатським обов’язком є кінцевий між нами та ними стан – це війна, доти, доки ми не викорінемо цю проблему з наших  земель. Стосовно відповідної  реакції у вигляді «протестного послання», яке вручається їх послу або відкликати нашого посла для «проведення консультації», при цьому зберігаючи усі зрадницькі угоди у силі. Стояти осторонь та спостерігати за цими звірячими злочинами, які кояться руками сіоністів проти нашого народу – усе це, клянемося Аллахом, є великим приниженням, виходом із покори Всевишньому Аллаху, який велів мусульманам надавати допомогу своїм братам та звільнити їх країну:  

وَاقْتُلُوهُمْ حَيْثُ ثَقِفْتُمُوهُمْ وَأَخْرِجُوهُمْ مِنْ حَيْثُ أَخْرَجُوكُمْ

 «Вбивайте їх, де ви їх не зустріли, та виганяйте їх звідти, звідки вони вас вигнали» (2:191). 

Якщо ж усе обмежиться тільки матеріальною допомогою, збором коштів, влаштуванням народних ходів та мітингів без приведення до руху армій з метою звільнення Палестини, то усе це просто сплеск емоцій та кинутий в очі пил, відволікання людей від їх шаріатського обов’язку, нібито ми скажемо на адресу євреїв: «Вбивайте, а ми заплатимо за ваших жертв ад-Дію (викуп за злочин). Проливайте кров, не соромтесь, ми поправимося.   

Раніше, коли сіоністи коїли масові вбивства, скинутий голова держави скеровував до регіону голову розвідслужби з метою «посередництва та приборкання». Чи таким є наш стан сьогодні після революції? Єгипетські ЗМІ повідомили про направлення делегації на чолі з прем’єр-міністром Хішамом Канділя до Сектору Газа, також було об’явлено, що його буде супроводжувати міністр охорони здоров’я та деякі помічники. Також була розповсюджена новина про те, що директор служби загальної розвідки, який перервав свій візит до Туреччини, у тому числі буде їх супроводжувати!! Невже ми встали на шлях скинутого тирана?!
 
Солідарність з нашими  братами у Секторі Газа не повинна бути виражена у «розгляданні та приборканні», навпаки, ми повинні підкоритися велінню Аллаха та скасувати підступну мирну угоду, повернутися до військового стану з цим окупаційним утворенням, відкинути блокаду жителів  Сектора Гази та відкрити  переходи та кордони, забезпечити та озброїти їх, щоб вони перебували в авангарді Джихаду та виступали у перших рядах при завоюванні та звільненні кожної п’яді  палестинської землі, повертаючи усе повністю до лона Ісламу.
 
Шановні мусульмани! О, народ Єгипту!
 
Ми у Хізб ут-Тахрір закликаємо вас стати до діяльності разом з нами, щоб землі Єгипту стали оплотом Халіфату та його столицею, звідки вирушать армії, щоб звільнити окуповані території та населення. Ми надаємо вам цей проект конституції держави Халіфат, який до останньої літери виведений з Книги Аллаха та Сунни Його Посланця, а також з того, на що вони вказують – одностайної думки сподвижників (іджма сахаба) та шаріатської аналогії (кияс шаръій). Дана конституція, її ідеологією та єдиним джерелом є Іслам. Ми нагадуємо вам, що сіоністське утворення має військовий потенціал, отож, необхідно, щоб йому стала на заваді відповідна сила державного рівня, яка буде діяти з метою остаточного викорінення цієї проблеми з наших земель, щоб надати допомогу нашій релігії та втілити надану нам в обов’язок справу від Господа. Такою державою, яка здатна вирішити дану проблему, є тільки Халіфат. Його встановлення – фард. Діяльність на шляху його встановлення у найближчі строки та що є сили – обов’язок усіх обов’язків. Це єдиний шлях підвестися на ноги для мусульман, повернути колишню велич та повагу, відновити справедливість, безпеку та процвітання усім жителям Єгипту, як мусульманам, так і не мусульманам. Це єдиний шлях очистити усі мусульманські землі від бруду колонізаторів та їх прихвоснів.  

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

 «О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється поміж людиною та її серцем (у змозі  завадити людині досягти того, що вона бажає) і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).

Хізб ут-Тахрір                        
Єгипет                                    
03 Мухаррам 1434 р.х.
17.11.2012

 

Головне меню