Керівники перевороту чинять масові вбивства

Єгипет
Друкарня

Керівники перевороту чинять масові вбивства для підтвердження успіху своєї справи і залишиться цей злочин плямою ганьби на їх обличчях!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Єгипетське міністерство охорони здоров'я вже відмітило 638 осіб вбитими на момент розгону службами безпеки протестуючого Рабаа аль-Адауі, і як очікується, їх число ще різко зросте. У числі жертв 26 дітей, жінок і літніх людей, травми були зосереджені у груди й голову, їх намети спалено і на них вогонь розведено, було виявлено низку обвуглених тіл. Служби безпеки скоїли злочини, подібні яким не коять навіть найлютіші вороги Умми: вони спалили польовий госпіталь на площі Рабаа аль-Адауі разом з тілами і пораненими людьми. Вони могли би приховати жахливі наслідки вчинення злочину — це вказує на ступінь ненависті організаторів перевороту і їх прихвостнів до усього, що хоч якось пов'язано з політичним Ісламом...і ступінь нехтування ними життями власного народу — і навіть святістю мертвих!Це також показує постійну підготовку сил пригноблення і вбивства нагнітати криваві сцени, які нагадують нам про масові вбивства євреями синів Умми в Палестині... І після усієї цієї звірячої різанини тимчасовий президент проголошує надзвичайне положення впродовж місяцю... можливо, вони зможуть за цей період притиснути протестувальників і демонстрантів, зламати хребет їх гніву, щоб вони погодилися з новою тиранічною владою, яку бажає встановити Сісі, а за ним і Америка, після того, як стряхнула свої руки від правління Мурсі.

Революція тривала 18 днів з 25 січня і в ній було вбито приблизно 365 осіб. А тут в один день новий-старий режим вбив удвічі більше! Як рух у відповідь, щоб відновити у свідомостях режим Мубарака, який був наповнений ненавистю до людей, особливо до тих, хто підіймає стяг Ісламу.

Це і є нова військова влада! Ось вони — лідери перевороту, виступили у своєму беззаконні, маючи намір холоднокровно вбивати заради успіху свого перевороту.  Чорні до власного народу, по-рабськи покірні найбільш ворожим  до віруючих людям: євреям і тим, хто за ними…, навпаки, вони у змові з ними! Борються з Ісламом під приводом “боротьби з тероризмом ”, у той час як євреї по сусідству у цілковитій безпеці. Як же можуть злочинні зрадники, відповідальні за вбивство Мохаммеда Махмуда, Ради міністрів і Масперо, допомогти жителям Єгипту?! Як можуть ті, хто оберігав порочний режим Мубарака і брав участь у корупції і продажності 30 років, допомогти народу Єгипту?!

Це вбивці і злочинці! Вони будуть притягнуті до відповідальності у цьому світі раніше майбутнього життя за свої злочини і вбивства почесних синів Умми, за їх війну проти Ісламу і продажність Америці, Всевишній сказав:

وَمَنْ يَقْتُلْ مُؤْمِنًا مُتَعَمِّدًا فَجَزَاؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِدًا فِيهَا وَغَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِ وَلَعَنَهُ وَأَعَدَّ لَهُ عَذَابًا عَظِيمًا

«Якщо ж хтось вб'є віруючого навмисно, то відплатою йому буде Гієнна, у якій він перебуватиме вічно. Аллах розгнівається на нього, прокляне його і приготує йому великі муки» (4:93).

І сказав Посланець Аллаха ﷺ: «Зруйнування усього світу, його знищення перед Аллахом легше, ніж вбивство одного мусульманина» (Муслім, Тірмізі, Насаі) ...
Ці організатори перевороту прикриваються гаслами боротьби з тероризмом і боротьби з “Братами” у якості прикриття для обмеження Ісламу і боротьби з ним...., однак коріння Ісламу глибоке в Єгипті і він не піддається викоріненню. Кінана — його земля, в ній його мужі, в ній буде могила маріонеток і невірного режиму, й вплив Америки в ньому йде до загибелі, з волі Аллаха. І тут, з волі Аллаха, підніметься сонце Ісламу і Халіфату.

О, мусульмани, революціонери усієї Кінана!

Настав час для нас відкрито заявити: вона Ісламська і лише заради Аллаха! Немає демократії в ній, немає громадянської світськості, немає в ній участі невір'я у правлінні. Як і пора нам зрозуміти, що прихильність лише наказам Аллаха — це єдиний шлях для нас і наш підйом; і не бути цьому, доки ми не проголосимо про своє повне і рішуче приєднання до держави Халіфат і правлінню Ісламу. Доки не заявимо про єдність Умми, а також про вигнання окупантів з наших країн; про несення Ісламу як послання прямого шляху і милості для світів. Лише тоді кров стане дешевою, а усе інше наклепом і порожньою тратою часу і зусиль.

О, офіцери! О, армія! О, віруючі в армії Єгипту Кінана!

Як ви можете брати участь у вбивстві ваших батьків, матерів, дітей, братів і сестер?! Як ви можете виконувати наказ керівництва, яке вимагає від вас вбивати ваш народ?! Керівництва, яке продало своє майбутнє життя за ближнє життя іншого і кинуло себе в обійми Америки — першого ворога Умми у світі — держави гніту і тиранії! Ви, клянусь Аллахом, кращі солдати цієї землі, якщо схопитеся за накази лиш Аллаха і Його Посланця. Клянусь Аллахом, ви у просторах релігії, якщо ви підкорюєтеся Йому і не станете проливати невинної крові. Так не відповідайте тому, хто наказує вам вбивати ваших братів, адже Аллах спитає вас за цю чисту кров, пролиту вашими руками! До якого часу ви будете чекати? Схопіть за руки гнобителя, щоб зігнути його перед істиною, а інакше Аллах розіб'є ваші серця одне об одне.

 Висмикніть нинішній режим з корінням, з усіма його основами і фондами! І працюйте для виконання Ісламу цілком і одразу! Щоби бути вам подібно до Ансарів, які надали притулок ідо помогли. Ми ж у Хізб ут-Тахрір закликаємо вас, щоб саме ви були першими, хто допоможе проекту Великого Халіфату! Ви — володарі влади, на яких покладається ця задача і ви здатні допомогти, якщо будете щирі з Аллахом. Так поспішіть же до величі у цьому житті у затінку Халіфату за методом пророкування і блаженства наступного життя на сідалищі істини біля Всемогутнього Властелина!

وَيَقُولُونَ مَتَى هُوَ قُلْ عَسَى أَنْ يَكُونَ قَرِيبًا

І вони скажуть: «Коли ж це станеться?» Скажи: «Можливо, це станеться дуже скоро!» (17:51).


Хізб ут-Тахрір                                    
Єгипет                                        
08 Шавваль 1434 р.х.
15/08/2013

 

Головне меню