О, вчені аль-Азхару! Підіймайте армії для звільнення Благословенної землі!

Єгипет
Друкарня

Прес-реліз

В суботу 18 листопада 2023 року університет аль-Азхар виступив із заявою, в якій осудив напад на школи «Аль-Фахура» і «Таль Аль-Заатар» в Газі, розкритикував мовчання усього світу, а також арабських і мусульманських країн, які не зробили нічого, що могло б виправдати їх перед Аллахом, втішив народ Палестини словами: «Не впадайте у відчай, адже ваша помста — у Аллаха, а Він — Могутній», — закликав свобідних людей світу об’єднатись у протистоянні тероризму сіоністів і тих, хто стоїть за ними, осудив мовчання міжнародної спільноти і пасивність ближніх і дальніх країн, закликав використати усі можливі засоби, щоб зупинити цю жахливу агресію, скеровану проти дітей, жінок, старих і молоді, як і закликав викрити злочини сіоністів та їх масові вбивства мирного населення Палестини.

Народи світу не мовчать у відповідь на злочини сіоністського утворення, незважаючи на те, що міжнародна спільнота є союзником євреїв у їх злочинах проти Умми. Ісламська Умма не має влади над собою, її сковують режими, які оберігають єврейське утворення від гніву Умми. Правителі мусульман є хранителями єврейського утворення та їх співучасником в злочинах. Так чого ж ви чекаєте від них?! Що вони повинні зробити, щоб це служило виправданням перед Аллахом?!

Єдине рішення, яке буде виправданням перед Аллахом, — це скасування кордонів і висунення армій, щоб звільнити Благословенну Палестину і викоренити єврейське окупаційне утворення з усіма його прибічниками. Таке можна виконати тільки у затишку держави Ісламу, у затишку Праведного Халіфату!

Обов’язок аль-Азхара, його вчених і шейхів — не просто засуджувати дії євреїв і звертатись до свобідних людей світу, у яких немає ніякої влади. Навпаки, їх промова повинна бути звернута до армій Умми, щоб вони втілили приписаний їм джихад, звільнили окуповану землю Ісламу, підтримали наших пригноблених братів в секторі Газа і в усій Палестині, а також протистояли кожному, хто встане на цьому шляху.

وَالَّذِينَ آمَنُواْ وَهَاجَرُواْ وَجَاهَدُواْ فِي سَبِيلِ اللهِ وَالَّذِينَ آوَواْ وَّنَصَرُواْ أُولَـئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقّاً لَّهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ

«Ті, які увірували, здійснили переселення і бились на шляху Аллаха, а також ті, які надали притулок і надали їм допомогу, є істинно віруючими. Їм уготовані прощення і щедрий прожиток» (8:74).

 

Информационный офис Хизб ут-Тахрир Египет
Понедельник, 6 Джумада аль-уля 1445 г.х.
20.11.2023 г.

Головне меню