Відкритий лист до лідерів Бангладеш Вітаємо тих, хто йде правильним шляхом…

Йорданія
Друкарня

Звірячі злочини, які чиняться проти наших братів у Мьянмі – вбивства, підпали, зґвалтування, вигнання - і усе це у тіні мертвої мовчанки з боку усієї світової спільноти.

Наших братів на очах у наших керівників вбивають, і не знаходять вони ані помічника, ані рятівника. Немовля сивіє від жахів того, що відбувається, від цього здригається кожний. Їх положення схоже з іншими пригнобленими мусульманами у світі, у Палестині, Сирії, Чечні, Афганістані, Східному Туркестані, Паттані та ін. окупованих мусульманських країн. Однак тим, що змушує серце обливатися кров’ю і в іще більшому степені робить ситуацію трагічною – це поведінка уряду Бангладеш. Він виганяє мусульман Мьянми, відмовляється їх прийняти та викидає із свої країни, залишаючи їх у морі, щоб вони або втонули, або їх нещадно та безжально вбили невірні буддисти. Таким чином, уряд Шейх Хасіни став спільником буддистів-вбивць у їх огидних звірячих злочинах, що вказує на втрату цим урядом елементарних ісламських почуттів.

Шановні брати в Бангладеш, щирі лідери та офіцери.

Всевишній Аллах поклав саме на вас обов’язок надати вашим братам мусульманам у Мьянмі допомогу у першу чергу, тому що ви знаходитеся ближче всього до них. Так нехай же вам не стане на заваді виконати свій обов’язок, який поклав на вас Аллах, змова вашого уряду і його прислужливість перед невірним Заходом, зрадницька позиція у відношенні Аллаха. Всевишній Аллах каже:  

وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ

 «Якщо вони попрохають вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти» (8:72).  

У свою чергу цього неможливо досягти без приведення до руху армії Бангладеш, щоб вона надала допомогу мусульманам у Мьянмі проти злочинного буддійського режиму. А інакше ваша мовчанка відносно поведінки вашого уряду, як воно чинить з вашими братами, заплямує вас ганьбою та безчестям у цьому світі та Наступному.
 
Ми звертаємося до вас із земель Шаму, будучи випробуваними тими ж умовами, що й ви. Коріння ж усіх бідувань і головна хвороба криється у відсутності Халіфату, керуючого мусульманами за Книгою Аллаха та Сунною Його Посланця ﷺ, який підніме стяг Джихаду, щоб розповсюдити цю релігію, надати допомогу пригнобленим, тим самим відновить справедливість на усій землі. Ми закликаємо вас розпочати діяльність з встановлення Халіфату, заснованого на методі пророкування, тому що лише при ньому буде можливість надати допомогу усім пригнобленим як на Сході, так і на Заході.  

اسْتَجِيبُوا لِرَبِّكُمْ مِنْ قَبْلِ أَنْ يَأْتِيَ يَوْمٌ لا مَرَدَّ لَهُ مِنَ اللَّهِ مَا لَكُمْ مِنْ مَلْجَإٍ يَوْمَئِذٍ وَمَا لَكُمْ مِنْ نَكِيرٍ

 «Дайте відповідь вашому Господу перш ніж настане день від Аллаха, який неможливо відвернути (або день, який Аллах не відверне). Того дня не буде для вас притулку, і ви не зможете заперечувати свої гріхи» (42:47).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Йорданія
№ 33/37
Неділя, 26 Зу аль-Хіджа 1433 р.х.
11/11/2012

 

Головне меню