Зустріч Нетаньяху з Абдаллой II – чергова серія із серіалу невпинних змов

Йорданія
Друкарня

Деякі інформаційні агентства та газети повідомили щодо проведення таємної зустрічі в Аммані поміж Абдаллой II та Нетяньяху. На даній зустрічі (як про це повідомляють ЗМІ) сторони обговорювали ситуацію у Сирії.

Під час зустрічі боки мали географічні мапи, коли міністр по стратегічним питанням сіоністського утворення Моше Яалон заявив, що « «израїль» та Йорданія мають багато спільних інтересів, і вони стурбовані погіршенням ситуації у Сирії».

Про які спільні інтереси поміж йорданським режимом та сіоністським утворенням, яке окупувало мусульманські землі та святині, може йти мова, окрім співпраці, щоб наносити удари по інтересам мусульман та влаштовувати змови проти їх країн, святинь, розробляти плани та стратегію по придушенню прагнень мусульман позбавитися та звільнитися від кайданів залежності, тиранії та пригноблення.  Йорданський режим стурбований наслідками краху свого соратника та колеги по охороні сіоністського утворення, йому не дає спокою проект Ісламської держави, до якого закликають революціонери у Шамі.

Йорданський режим, як і сіоністське утворення, яке окупувало Палестину, чудово усвідомлюють, що у випадку, якщо з одним із них буде покінчено, кінець іншого неминучий. Загроза, що висить над однією із сторін, автоматично несе загрозу і для іншої. З самого початку ісламської революції у Шамі вони зрозуміли, що настрої революції, як і самих революціонерів, не зупиняться на одному лише скиненні режиму Асада, вони підуть далі, щоб від другорядного перейти до головного, що означає скасування сіоністського утворення та режимів, які виникли з метою забезпечення збереження цього утворення.
   
Шановні мусульмани Йорданії!

Прихований характер подібних зустрічей, надсекретність обговорюваних питань, вказують на величину змови, яка буде скерована проти мусульман у Сирії та усіх територій Шаму. Пошук спільного розуміння йорданського режиму з сіоністським утворенням по ситуації у Сирії, яким би не було це розуміння – це ніщо інше як чергова зрада по відношенню до Аллаха, Його Посланця та мусульман, яку вписав йорданський режим до своєї анатомії зради та змов проти мусульман та їх країн.
   
Шановні мусульмани Йорданії!

Ваші брати у Шамі чекають від вас допомоги, бачачи перед собою величину змови хрестоносців та сіоністів з існуючими деспотичними режимами в ісламському світі, скерованої проти їх ісламської революції – революції Умми, величі та гідності. Так надайте ж їм допомогу усіма можливими шляхами та проявіть себе перед Аллахом з благого боку. Пам’ятайте слова вашого Посланця (с.а.в.):  

مَا مِنِ امْرِئٍ يَخْذُلُ امْرَءًا مُسْلِمًا فِي مَوْطِنٍ تُنْتَهَكُ فِيهِ حُرْمَتُهُ، وَيُنْتَقَصُ فِيهِ مِنْ عِرْضِهِ، إِلا خَذَلَهُ اللَّهُ فِي مَوْطِنٍ يُحِبُّ فِيهِ نُصْرَتَهُ، وَمَا مِنَ امْرِئٍ يَنْصُرُ امْرَءًا مُسْلِمًا فِي مَوْطِنٍ يُنْتَقَصُ فِيهِ مِنْ عِرْضِهِ وَتُنْتَهَكُ فِيهِ مِنْ حُرْمَتِهِ، إِلا نَصَرَهُ اللَّهُ فِي مَوْطِنٍ يُحِبُّ فِيهِ نُصْرَتَهُ 

 «Нема такої людини, яка б не зрадила мусульманина у той час, коли попрали його недоторканість, принизили його честь, щоб Всевишній Аллах не залишив його без допомоги у той час, коли той бажав би, щоб йому допомогли. Нема такої людини, яка б не допомогла мусульманину у положенні, коли принижують його честь та попирають його недоторканість, щоб Всевишній Аллах не надав йому допомогу у тому положенні, коли він сам побажав би, щоб йому допомогли», передали Ахмад и Абу Дауд.

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ

 «Аллах владний вершити Свої справи, але більшість людей не знає про це»  (12:21).


Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Йорданія
№ 33/42
П’ятниця, 14 Сафар 1434 р.х.
28/12/2012

 

Головне меню