Вбивство студентки – нашої сестри Нур – це величезний гріх, але не втілення Шаріату Аллаха – гріх іще більший

Йорданія
Друкарня

Вбивство нашої цнотливої сестри студентки Нур було та продовжує залишатись величезним гріхом.

Це глибоко ранило наші душі та примусило обливатися кров’ю наші серця. Ця смерть розкрила очі, звернувши нашу увагу на скрутність життя, у якому ми живемо, та загрожуючу нам небезпеку. Проте іще більшим злочином , який представляє собою підґрунтя для злочинів та сприятливим пасовиськом для злочинців, і порятунком для них – це відсутність правління Шаріатом Аллаха та відсутність його практичного втілення та реалізації у житті. Адже це релігія, схвалена для нас Аллахом, в якій Він встановив закони, правила та положення, які регулюють наше політичне, економічне та соціальне життя. Яка захищає суспільство та індивідів у ньому в усіх проявах, роблячи життя спокійним та безпечним від порочності та порочних людей, відштовхуючи злочинність та замахування – тому наші надії пов’язані з втіленням нашого Шаріату:

أَفَحُكْمَ الْجَاهِلِيَّةِ يَبْغُونَ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ حُكْمًا لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ

«Невже вони шукають суду часів невігластва? Чиї рішення можуть бути краще рішень Аллаха для людей переконаних?» (5:50).

О, люди!

Сутність цієї системи заснована не на Ісламі, тому вона призводить до корупції та політично, економічно, соціально та юридично безплідної законодавчої системи. Ця система полягає у гнилій капіталістичній ідеї та її зловонних цінностях, її невід’ємною якістю є утворювати для людей нещастя та робити країни процвітаючими злочинністю та сприятливим середовищем для злочинців. Тому вбивства, зґвалтування, розпусні дії, крадіжки та грабування, самогубства та корупція відбуваються відкрито на очах в усіх.  

О, люди!

Хіба справедливість до Нур та її родичів проявляється у поверненні роботи по зимовому часу? Чи припиняться злочини, і чи впаде їх співвідношення поверненням  до зимового часу? Це, воістину, нехтування свідомістю та життями людей!

Навпаки, справедливе відношення до неї та її родичів, а також захист суспільства не відбудеться та не трапиться, окрім як втіленням Шаріату Аллаха, який вивчала наша вбита сестра Нур. Це є шаріатським обов’язком, життєвою необхідністю та потребою людей.

وَأَلَّوِ اسْتَقَامُوا عَلَى الطَّرِيقَةِ لأسْقَيْنَاهُمْ مَاءً غَدَقًا

«Якщо б вони встояли на прямому шляху, то Ми напоїли б їх водою вволю» (72:16).

Тому ми закликаємо до втілення Шаріату вашого Господа у державі Халіфат, в якому ваша велич, слава, безпека та спокій. Ми просимо Аллаха зробити її місцеперебуванням Рай, і навіяти її родині терплячість та розраду.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія

№ 35/3
Понеділок, 06 Сафар 1435 р.х.
09/12/2013

 

Оргігінал арабською

Головне меню