Хізб провів круглий стіл з журналістами

Йорданія
Друкарня

Низка журналістів Йорданії відповіли на заклик медіа-офісу Хізб ут-Тахрір / вілаят Йорданія взяти участь на круглому столі, де були присутні і брали участь разом з головою медіа-офісу і його членами Голова центральної комісії зі зв’язків проф. Алі Самаді і Голова політбюро інженер Асим Мугаяра.

На круглому столі, організованому для журналістів, Хізб роз’яснив існування шаріатських умов, які обов’язково повинні виконуватися державою, щоб вона вважалася Ісламською. Цими умовами є виконання державою законів Ісламу, його безпека повинна спиратися виключно на мусульман. Також було роз’яснено, що будь якого роду твердження (претензії) з будь-якої зі сторін, яка не володіє реальною стабільною владою, про те, що вона встановила Ісламську державу – усі ці твердження (претензії) далекі від істини, і не мають жодного значення в Ісламі.

Хізб також роз’яснив степінь і величину міжнародної і регіональної змови проти благословенної революції Шаму. Змова спрямована на те, щоб зірвати революцію зі страху перед проектом, який вона в собі несе, і що цей проект здійснюється в державі Халіфат. Представники медіа-офісу роз’яснили також, що Хізб є політичною партією, яка не приймає жодних фізичних силових дій для досягнення своєї мети, ані в Шамі, ані в будь-якому іншому куточку землі.

Кажучи про економічну проблему Йорданії, Хізб показав, що капіталістична система, виконувана в наших країнах – її невід’ємною якістю є створення економічних криз. Неминучим результатом її виконання стає бідність, безробіття і корупція. Тому немає жодного рішення для Йорданії, окрім як повернення країни до її основи, з якої вона вийшла – у затінку законів Ісламу. Тільки його економічна система здатна докорінно вирішити проблему. Хізб роз’яснив, що викоренення корупції, перешкоджання розкраданню громадських коштів і експлуатації багатств полегшить страждання людей, однак існує політичне рішення по спустошенню країн.

Що стосується проекту закону про внесення правок до Закону про попередження тероризму, Хізб роз’яснив, що даний закон є тільки продовженням американської війни з Ісламом та мусульманами, і всесвітньої боротьби проти повернення єдиного Шаріатського політичного утворення Умми. Хізб пояснив, що цей закон буде застосовуватися до усіх журналістів і проповідників, членів Хізбу і демонстрантів, які виступають у підтримку життєвого питання мусульман, підкресливши, що мусульманам Йорданії необхідно працювати над неприйняттям цього закону.

Коментуючи смерть судді Раеда Зейтар, якого було вбито єврейським солдатом у прикордонного переходу «Аль-Карама» і репресивні заходи режиму в ліквідації наслідків вбивства, голова медіа-офісу сказав: «Напад сил безпеки режиму – ніщо інше як прояв найкращої поведінки, що представляється йорданським режимом єврейському утворенню. І що це придушення перед їх посольством підтверджує, що пункти угоди Ваді Араба зобов’язали режим Йорданії оберігати єврейське узурпаторське утворення, яке стало дружньою країною згідно з даною угодою». Він також підкреслив, що йорданському народу необхідно працювати задля примушення режиму скасувати цей ганебний і принизливий договір «Ваді Араба» і проголосити військове положення, яке повинне стати природним положенням у відношенні єврейського утворення.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
№ 35/22
Вівторок, Джумада аль-уля 1435 р.х.
11/03/2014

Головне меню