Законопроект про боротьбу з тероризмом це тероризм і боротьба проти проекту Умми єдності та розвитку

Йорданія
Друкарня
  • У той час як плетуться змови проти благословенної революції у Шамі з метою позбавити її плоду;
  • У той час як Захід почав пускати у хід свої проекти ліквідації проблеми Палестини та її коштовностей аль-Кудса та благословенної аль-Акси;
  • У той час як Умма почала знаходити шлях до її потужності , єдності та розвитку тим, що повернеться до Ісламу та Халіфату;

йорданський уряд розробив законопроект, який назвав “законопроектом по боротьбі з тероризмом” для йорданського парламенту, в якому вказав визначення тероризму та розширив коло злочинів, за які ведеться покарання по однойменній статті цього законопроекту. Це робиться для того, щоб приписати або хоча б спробувати приписати цей законопроект до імені будь-якого із озброєних угрупувань, або терористичних організацій, або до вербування , або спроб вербування особистостей, віднесених до них, які навчались цій справі, однаково всередині Йорданії або за її межами.

Частиною операцій повноваження, до яких будуть отримані у рамках законопроекту проти тероризму, буде використання урядом інформаційних систем, інтернет мережі, та будь-яких інших засобів публікацій та ЗМІ, щоб полегшити роботу по боротьбі з тероризмом або з групами, організаціями або зборами, які підтримують тероризм, або просувають їх ідеї, або фінансують їх, приєднавши до усього цього будь-які (незаконні) спроби по зміненню конституції, та інші справи, які скеровані на змінення гіркої реальності, від вогню якої страждають люди та країна. Буде натягнуто намордник на заборону засуджуваного та заклик до схваленого.

Воістину, цей закон усього лише новий епізод у низці планів спроб відвернути Умму від проекту її цивілізації в обличчі Ісламського Халіфату, якого боїться Захід та усі вороги Умми, це спроба вернути Умму у дім найгіршого приниження, із якого вона вийшла проти несправедливості, порочності та тиранії і ніколи не повернеться у нього більше, з волі Аллаха. Цей закон для того, щоб залишити країну та людей під владою невірного заходу та міжнародних організацій на чолі з ООН, МВФ, Всесвітнім банком, від яких жителі Йорданії натерпілись лиха, життя у зубожінні, високих цін, боротьби за існування, грабування майна та затуляння пельки. Запропонований законопроект буде судити людей за їх думки та погляди, навіть за просто за вимогу допомогти жителям Шаму та звільнити окуповану та узурповану Палестину, ввівши кримінальну відповідальність за наказ схваленого та заборону засуджуваного, до якого зобов’язує Аллах Умму, більше того зробив тих, хто веде цю справу, кращими представниками Умми.

كُنتُمْ خَيْرَ‌ أُمَّةٍ أُخْرِ‌جَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُ‌ونَ بِالْمَعْرُ‌وفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ‌

“Ви є кращою із общин, яка з’явилась на благо людства, наказуючи робити схвалене, утримуючи від забороненого” (3:110)

Воістину, Умма хоче день потужності після довгого життя у пригнобленні капіталізмом, який веде до загибелі. Умма почала знов відчувати впевненість у собі та своїх можливостях постати кращою Уммою. І після того, як Америка та Захід зрозуміли, що час прийшов для видалення їх та їх впливу у регіоні, показала свої ікла та наказала своєму агенту бути жорстоким з кожним, хто працює на опір, або навіть каже про нього або про проект Умми та поглядах на регіон. Але ні, не повернуть Захід та його агенти час назад. Лев прокинувся від сплячки та повернеться хазяїном, благородним та милостивим до світу, який Америка та захід наповнили несправедливістю та пригніченням.

І ми, у Хізб ут-Тахрір, закликаємо усіх мусульман та дійових осіб, особливо тих, хто працює проти запровадження цього закону, який закликаний боротися проти усіх, хто закликає до опору з окупацією та вигнання іудеїв з благословенної землі, а також тих, хто прагне до Ісламської Держави, нехай навіть мирним шляхом.

О, мусульмани Йорданії!

Воістину, ми закликаємо вас до роботи з Хізб ут-Тахрір для повернення Держави Халіфат, Держави, яка буде наказувати те, що наказує ваш Господь, і поверне силу для того, щоб боялись ваші вороги, і буде піклуватись про вас законами вашої релігії, якою задоволений Аллах. Підтвердиться для вас потужність у цьому світі і велика нагорода у наступному житті. Так дайте ж відповідь на заклик вашого Господа.

Сказав Всевишній:

وَلْتَكُن مِّنكُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ وَيَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَأُوْلَـئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ * وَلاَ تَكُونُواْ كَالَّذِينَ تَفَرَّقُواْ وَاخْتَلَفُواْ مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْبَيِّنَاتُ وَأُوْلَـئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ عَظِيمٌ

“Нехай серед вас буде група людей, які будуть закликати до добра, наказувати схвалене та забороняти засуджуване. Саме вони виявляться тим, хто набуде успіху. Не будьте схожими на тих, які розділились та впали у суперечки після того, як до них явились ясні знамення. Їм уготовані великі муки” (3: 104-105)


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
№ 21/35
Воскресенье, 8 Джумада аль-уля 1435 г.х.
09/03/2014

Головне меню