Хізб ут-Тахрір підіймає мусульман Йорданії проти злочинів євреїв

Йорданія
Друкарня

У рамках кампанії “А хто відвернеться від Мого Нагадування, на того чекає тяжке життя” о п’ятниці 14/03/2014 Хізб ут-Тахрір звернувся до мусульман у багатьох мечетях Йорданії через п’ятничні проповіді та промови після молитви у стінах мечетей і за ними і на демонстраціях.

Хізб роз’яснив мусульманам, що Палестина та її перлина — мечеть Аль-Акса — не були б втрачені, якщо б не був відсутній Халіфат, який був зруйнований невірними та їх прибічниками. Партія закликала мусульман до участі у роботі по відновленню Халіфату, тому що тільки він зможе звільнити усю Палестину, і особливо благословенну мечеть Аль-Акса, і тільки за допомогою нього повернеться велич мусульманам на усій землі. Хізб також роз’яснив, що турбота про Аль-Аксу не здійснюється розстиланням молитовних килимів, фарбуванням стін або виробництвом мінбарів та їх реставрацією. Хізб підкреслив, що ефективною Шаріатською відповіддю на усі злочини євреїв, одним із яких є холоднокровне вбивство судді Раєда Зєйтар біля прикордонного переходу “Аль-Карама”, є анулювання ганебної та принизливої угоди “Ваді Араба”, а також проголошення фактичної війни проти потворного узурпаторського утворення.

Хізб поширив брошуру про мечеть Аль-Акса, яка включила такі виразні фрази:

“Я та... будівництво якої не було від щедрості, а навпаки — це честь і обов’язок. Мої стіни не просто камені або дерево, а навпаки — свідоцтво знаходження під законами Ісламу, його турботою та його державою. А після руйнування цієї держави я стала принижена, відсутність держави спалило мене, з його кончиною мене спаплюжили, а після його розділення я підпала під загрозу знесення, і проти мене плетуться змови.

Я та... яку паплюжать найгірші із створінь Аллаха, моя територія стала вседозволеною, і в мені згадується ім’я не Аллаха. Як же це може відбуватись, коли за мною Умма чисельністю у мільярд, серед якої мільйони Умарів та Салахуддінів?!

Я полонянка... ось вже 90 років як відсутній Шаріат Аллаха, відсутній прапор Посланця Аллаха ﷺ, який сказав: “Звільнення полоненого (від рук невірних)! ...звільніть полоненого!”.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
№ 35/23
Пятница, 13 Джумада аль-уля 1435 г.х.
14/03/2014

Головне меню