Мітинг з нагоди 90-ї річниці розпаду держави Халіфат

Йорданія
Друкарня

Хвала Аллаху! Милістю Аллаха було проведено завершальний мітинг на тему:

وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا

«А хто відвернеться від Мого Нагадування, того очікує тяжке життя…» (20:124).

Хвала Аллаху, під сильним моральним пресингом з боку сил безпеки, що заполонили всю територію навколо намету , відбувся завершальний мітинг кампанії «А хто відвернеться від Мого Нагадування, того очікує тяжке життя…», до якого закликав Хізб ут-Тахрір у Йорданії в районі Нізаль, навпроти лікарні аль-Хаяту-ль-амма. Мітинг був з нагоди 90-ї річниці розпаду держави Халіфат, і з нагоди спливання вже трьох років з початку благословенної революції в Шамі.

Мітинг відкрили з читання аятів з Корану. Потім зі вступною промовою виступив керівник інформаційного відділу Хізб ут-Тахрір у Йорданії, професор Мамдух Кутайшат. Зокрема він сказав: «Пройшло дев’яносто років з моменту зруйнування Халіфату… Дев’яносто років, а змови проти його повернення не припиняються…. Дев’яносто років Ісламська Умма живе тяжким життям, і одне лихо за іншим обрушується на неї, і пригноблення за пригнобленням… Дев’яносто років, а кров мусульман усе більше і більше проливається… І нічого з цього не припиняється. Дев’яносто років як невірні і їх агенти з правителів, інтелігенції, політиків і ЗМІ вводять в оману Ісламську Умму з питання слави, розвитку і тієї сили, яка забезпечить це, державу Халіфат. І змова проти революції Шаму – це тільки один з епізодів великої змови проти Ісламської Умми. Ця змова спрямована на те, щоб зломити Умму і не дати їй шансу на відновлення її уряду».

Ми звертаємося до невірних колоніалістів і говоримо їм: ви – вороги Аллаха і слуги диявола! А ми – раби Аллаха і воїни Мухаммада, мир йому і благословення Аллаха. І як би не збільшувалися ваші змови і що б ви не робили, щоб зломити Умму і прибічників заклику до Халіфату, ми не здамося і не опустимо рук. Ми не підемо на поступки, і не будемо принижуватися, і не сядемо з вами за стіл переговорів. Але ми докладемо максимум зусиль задля досягнення нашої мети, і ми віддамо наші душі і наше майно на шляху нашого Господа, прагнучи до Його вдоволення та Раю, і прагнучи врятуватись від Пекла».

Також було багато інших промов, у яких говорилося про страждання і біди мусульман Центральної Африки і Татарстану, Бірми і Криму. Були звернення і вимоги до мусульман працювати задля того, щоб позбавити братів від цих бід. Були звертання і вимоги, спрямовані до мусульманських армій рухатися на підтримку цих мусульман і виконати свій шаріатський обов’язок перед братами. Лунали такбіри і скандувалося багато різних гасел, що закликали до Халіфату. Було проведено чисельні інтерв’ю з головою Інформаційного центру Хізб ут-Тахрір/Йорданія та його членами місцевими і міжнародними ЗМІ. Ось деякі з гасел, які скандувалися на мітингу:

  • Халіфат наш обов’язок…і їм ми господарюватимемо на Землі
  • Немає Божества, окрім Аллаха, і Халіфат є обіцянкою Аллаха
  • Жителі Шаму! О вільні люди... ми не забудемо те, що з вами сталося
  • Революція триває на потязі трьох років... і Господь світів обдарує її перемогою
  • О Умма! Халіфат – рішення усіх проблем...


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Йорданії
21 Джумада аль-уля 1435 р.х.
22.03.2014
№ 35/25

Головне меню