Парламент Йорданії зраджує Умму та співпрацює разом з режимом у боротьбі та репресіях проти тих, хто закликає до Ісламу

Йорданія
Друкарня

Органи служби безпеки Йорданії учора, о вівторка 25.03.2014, заарештували двох членів Хізб ут-Тахрір прямо біля будівлі парламенту. Їх проводили до суду державної безпеки. Цими двома членами Хізбу були: лікар Нафі Умар Ляфій (65 років) та професор Ібрагім Махмуд аль-Харабаша (55 років), які знаходились у числі делегації. Делегація звернулась до парламенту та його депутатам, передавши заяву від інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Йорданії. У заяві говориться про позицію Хізб ут-Тахрір , який відкидає законопроект про внесення змін у закон “про боротьбу з тероризмом, попередженні його та припинення його просунення”. Сам парламент говорив про це того ж дня. Цей закон — це спроба повернути Умму у приниження, із якого вона вийшла. Цей епізод із підготовленої серії та схеми встати між Уммою та її істинним проектом, а також, тому що це повернення до боротьби проти всякого, хто закликає до опору окупації та вигнанню іудеїв із благословенної землі, усякого, хто квапиться до встановлення Ісламської держави, навіть мирним шляхом. Не кажучи вже про те, що цей закон зроблений в угоду Америці, для боротьби з Ісламом та мусульманами.

Воістину, це ганьба для парламенту — арештовувати синів Умми із числа активістів Хізб ут-Тахрір на очах у депутатів, враховуючи при цьому те, що вони розуміли це. Вони - представники народу, обрані для поправок до конституції , яка запевняє, що вона забороняє арешти людей за їх погляди та забороняє судити громадянських осіб у судах служби безпеки перед військовим трибуналом. Але ось органи безпеки режиму розтоптали поправки до конституції, на їх очах і арештовують синів Умми прямо перед будівлею парламенту, який брехливо та наклепницькі описує себе “Домом народу та домом Умми”.

І, воістину, ми у Хізб ут-Тахрір про цей акт спецслужб говоримо режиму, що арешти, ув’язнення у тюрми і так далі, усе це тільки представляють у кращому світлі Хізб ут-Тахрір для подальшої роботи та несення заклику. І для вас у довгій історії Хізба та його політичній боротьбі кращий доказ у цьому. Ми запевняємо, що Хізб ут-Тахрір залишиться тим, хто буде викривати брехню переслідувань за політичні реформи, як і запевняємо, що Хізб ут-Тахрір залишиться в авангарді, який не бреше своїм людям на відміну від тих, хто називається парламентаріями.

Ми говоримо парламенту:

Здається, що ти знаходиш насолоду у тому, що залишаєш невирішеними проблеми людей, присвячений для оприлюднення усього, що засмучує їх та збільшує їх обурення і для тебе досить вбратися у ганьбу, якою прикрашається режим, незважаючи на його корупцію та потворність.

وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلاً عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الْأَبْصَارُ ، مُهْطِعِينَ مُقْنِعِي رُءُوسِهِمْ لَا يَرْتَدُّ إِلَيْهِمْ طَرْفُهُمْ وَأَفْئِدَتُهُمْ هَوَاءٌ

«Не думай, що Аллах не знає про те, що творять беззаконники. Він лише дає їм відстрочку до того дня, коли закотяться погляди. Вони будуть квапитись з запрокинутими головами. Погляди не будуть повертатись до них, а їх серця будуть спорожнілі (переповнені страхом та позбавлені усіх інших почуттів)” (14:42,43).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Йорданії
Среда, 25 Джумада аль-уля 1435 г.х.
26.03.2014
№ 35/26

Головне меню