Делегація Хізб ут-Тахрір Йорданії вручила бюлетень пакистанському посольству

Йорданія
Друкарня


Бюлетень від Хізб ут-Тахрір Пакистану

Делегація Хізб ут-Тахрір Йорданії на чолі з проф. Алі Самаді - голови комітету по зв’язку Хізб ут-Тахрір – о вівторка 01/04/2014 вручила посольству Пакистану в Аммані бюлетень, виданий Хізбом у Пакистані. І це у рамках кампанії:

«Негайно звільніть Навід Батта»

Яку почав Хізб ут-Тахрір в усіх частинах світу, щоб викрити режим у Пакистані, розкрити його покірність силам невірності та колоніалізму, і показати його істинне вороже обличчя по відношенню до Ісламу та мусульманам. Цей режим ненавидить щирих авторитетних синів цієї Умми у справі несення заклику на чолі з представником Хізб ут-Тахрір у Пакистані, терплячим братом Навід Батт. Минуло вже два роки, як він був викрадений бандитами пакистанського режиму.

З цього приводу ми приведемо текст бюлетеня, скерованого у посольство:


بسم الله الرحمن الرحيم 

وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلا أَنْ يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ

«Вони мстилися їм тільки за те, що ті увірували в Аллаха Могутнього, Достохвального» (85:8)

Досі Навід Батт, офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Пакистані, широко відомий у народі, вшанований у суспільстві, продовжує залишатись викраденим бандитами режиму з 11 травня 2012р., тобто приблизно два роки.

Прагнення Навіда викривати змови колоніалізму по відношенню до мусульман, і його ясне викладення форми правління в Ісламі, і роз’яснення того, яким чином правління Ісламом буде благом для мусульман в усьому світі і навіть за його межами. Це прагнення обернулось лихом для багатьох зрадників всередині політичного та військового керівництва, тому вони мобілізували своїх бандитів – і це через сліпу покору своїм хазяям-колонізаторам, які борються з закликом до встановлення Халіфату, де б це не було: від Сирії до Узбекистану.

Бандити не вдовольнились кампанією переслідування, яку розгорнули проти хлопців Хізб ут-Тахрір, і гоніннями, де б вони не були, навіть якщо вони піклуються про справи людей на дорогах за допомогою роздаванні листовок. Якщо б це тривало деякий час … проти вони не припинили. Ці бандити стали додавати у свій довгий список злочинів проти Ісламу погоню за Навідом тут і там, доки не змогли викрасти його на очах у його малолітніх синів, зв’язавши його у підземеллях по сьогодні! Усе це через невдоволення закликом до істини!

О, мусульмани Пакистану!

Відчай не торкнеться Навіда, навіть якщо режим і припускає, що його викраденням він внесе страх у його серце, навіть якщо він припускає, що згубив його! Навід слідує шляху тих, хто передував йому у заклику до добра та терпіння у перенесенні труднощів на цьому шляху із числа пророків (а.с.), сподвижників (р.а.) та їх послідовників у найкращому аж до наших днів! Нема жалкувань про його довгу розлуку з родиною, тому що мирське життя, скільки б воно не тривало – усе одно коротке, а те, що після нього – безкінечно … і блаженне возз’єднання з родиною, з волі Аллаха, буде у Раю. Всевишній сказав:

جَنَّاتُ عَدْنٍ يَدْخُلُونَهَا وَمَنْ صَلَحَ مِنْ آبَائِهِمْ وَأَزْوَاجِهِمْ وَذُرِّيَّاتِهِمْ وَالْمَلائِكَةُ يَدْخُلُونَ عَلَيْهِمْ مِنْ كُلِّ بَابٍ

«Сади Едема, в які вони увійдуть разом зі своїми праведними отцями, дружинами та нащадками. Янголи будуть входити до них через будь-які врата» (13:23)

Того ж, кого торкнулась несправедливість – із тих, хто закликав до Ісламу – їх не торкнеться слабкість, тому що їм обіцяна близька перемога. А випробування віруючих – це метод Всевишнього Аллаха, доки Він не ниспошле свою допомогу та вдоволення. Всевишній сказав: 


أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَلَمَّا يَأْتِكُمْ مَثَلُ الَّذِينَ خَلَوْا مِنْ قَبْلِكُمْ مَسَّتْهُمُ الْبَأْسَاءُ وَالضَّرَّاءُ وَزُلْزِلُوا حَتَّى يَقُولَ الرَّسُولُ وَالَّذِينَ آمَنُوا مَعَهُ مَتَى نَصْرُ اللَّهِ أَلا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ

«Або вам здавалось, що увійдете до Раю, не переживши того, що спіткало ваших попередників? Їх поражали зубожіння та хвороби. Вони переживали такі потрясіння, що Посланець та ті, хто увірував разом з ним, говорили: «Коли ж прийде допомога Аллаха?». Воістину, допомога Аллаха близька». (2:214)

Нехай не ослабне той, хто виконує свій обов’язок перед Всевишнім Аллахом та говорить слово істини перед тиранами. Навпаки, слабкість та жах наповнюють серця самих тиранів, які переслідують проповідників Ісламу, замість того, щоб приймати цей заклик, Всевишній Аллах говорить:

إِنَّ الَّذِينَ فَتَنُوا الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَتُوبُوا فَلَهُمْ عَذَابُ جَهَنَّمَ وَلَهُمْ عَذَابُ الْحَرِيقِ

«Тим, які наразили на спокусу віруючих чоловіків та жінок і не розкаялись, уготовані муки у Пеклі, муки від обпалюючого Вогню» (85:10).

Відчай не досягне нікого, окрім тих, хто видає репресивні накази, та тих бандитів, які є очами, вухами та ногами цього тирана, які беруться за втілення їх наказів, ослухуючись Всевишнього Аллаха та Його Посланця ﷺ. Всевишній сказав:

وَقَالُوا رَبَّنَا إِنَّا أَطَعْنَا سَادَتَنَا وَكُبَرَاءَنَا فَأَضَلُّونَا السَّبِيلا 

«Вони скажуть: «Господь наш! Ми підкорялися нашим старійшинам та нашій шляхті, і вони збили нас зі шляху» (33:67).

О, озброєні сили Пакистану!

Викрадення хлопців, які сумлінні над відродженням Ісламу, є продовженням змови, яка проводиться проти цієї Умми руками зрадників серед політичного та військового керівництва. Тому не дивно, що вони скоїли усі форми та види несправедливості. Вони ті, хто віддав країну та народ ворогу, і потопив людей у тяготах та бідності. Ми так і будемо продовжувати страждати від приниження, відчаю та болі, доки буде залишатись несправедливість, покірність перед ворогом та відверте втілення невір’я. Всевишній Аллах сказав: 


وَاتَّقُوا فِتْنَةً لا تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُوا مِنْكُمْ خَاصَّةً وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ 
«Бійтеся спокуси, яка вразить не тільки тих із вас, хто був несправедливий. І знайте, що Аллах суворий у покаранні» (8:25)

І сказав Посланець Аллаха ﷺ: «Якщо люди побачили пригноблювача та не схопили його за руку, то незабаром їх усіх торкнеться покарання Аллаха», передав ат-Тірмізій та Ібн Маджа. 

О, щирі солдати озброєних сил: усі ці репресії відбуваються у вас на очах, а відповідальність за припинення цього лежить на ваших плечах, тому що перед Ісламом саме ви володієте здатністю надати допомогу! Ви насправді здатні поставити кінець правлінню невір’я та повернути правління Ісламом, так як це зробили до вас ваші праведні попередники-муджахіди – ансари Посланця Аллаха ﷺ. 

Посланець Аллаха ﷺ зустрічався з багатьма племенами у пошуках допомоги у здатних протистояти зовнішній агресії, таких як Бану Кіляб, Бану Ханіфа, Бану Амр, Бану Саса, Бану Кінда, Бану Шейбан. Проявляючи терплячість, Посланець ﷺ продовжував слідувати цьому шляху, доки Аллах не допоміг йому ансарами (р.а.). Вони були невеликою групою чесних та мужніх воїнів, і за допомогою них була забезпечена перемога Ісламу за методом пророцтва. А розірваний та розділений Ясріб перетворився у маяк сили Ісламу, перейменувавшись із Ясріба у Сонцесяйну Медину. 

О, щирі солдати пакистанських озброєних сил!

Мужі, подібно Навіду, не є забаганкою цього часу або його винятком. Ця Умма немов плодюча земля, виховала багату кількість віруючих хоробрих. Ми ж з миті переконаності в Ісламі, проходимо епоху Праведних Халіфів – і ми живемо заради Ісламу. Ми перемагали сили невір’я Ісламом, який правив нами сотні років, що навіть індійський субконтинент був у центрі уваги усього світу у той час. Ця країна була полита кров’ю мусульман, і ваші діди воювали, не побоюючись невірних Великобританії протягом більше ста років, що навіть Великобританія була вимушена остаточно евакуювати свої війська. Саме так утворився Пакистан під іменем Ісламу. Під час розділення мусульман Індії сотні тисяч принесли у жертву свої життя заради вдоволення Всевишнього Аллаха.

Іслам тече у наших жилах, і він – головне питання нашого життя. А прихильність методу Пророка ﷺ в установленні Ісламської держави вимагає допомоги у володарів сили, тобто вас. Тому стережіться втрати майбутнього життя заради мирської користі, і не дозволяйте тим, хто порушує ваші клятви, залишатись у лавах керівництва над вами у режимі Шеріфа, що пішов. Працюйте для встановлення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, шляхом надання допомоги Хізбу під керівництвом яскравого державного діяча та великого вченого Ата ібн Халіль Абу ар-Рашта! Піднесіться, адже настав час встановлення Халіфату, і знайте, що добре та погане у руках одного лише Аллаха, і що віруючий не боїться на шляху Аллаха нікого. Всевишній сказав: 


أَتَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ 

«Невже ви боїтесь їх? Вам належить більше боятись Аллаха, якщо ви є віруючими» (9:13)

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія

Вівторок, 01 Джумада ас-сані 1435 р.х.
01/04/2014
01/04/2014

Головне меню