Зникла держава Халіфат – держава всезагального добробуту і зник над Батуль її захист

Йорданія
Друкарня

Через декілька днів після прийняття Ісламу Батуль була вбита руками власного батька, позбавленого милості і страху, який бив її по голові каменем, поки вона не померла. Вона міцно трималася релігії Аллаха, покинувши релігію своїх пращурів. Вона стала сестрою Сумайї – першої жінки-шахіда в Ісламі, сестрою володарки двох поясів і сестрою для усіх мусульман:

إنما المؤمنون إخوة

«Воістину, віруючі - брати» (49:10).

Її батько вбив її без страху і милосердя через її безпомічність, скористувавшись слабкістю перед режимом і людьми.

Її батько вбив її без страху і милосердя у початку місяцю Раджаб, у тому місяці, коли було зруйновано Халіфат – державу Ісламу, зі зруйнуванням якої зник Шаріат Великого і Могутнього Аллаха у цьому світі. Зникло правління Переможного і Мстивого Аллаха, Який заповідав надати допомогу Батуль і багатьом іншим знедоленим та приниженим на землі. Зі зруйнуванням Халіфату усі наважилися зазіхати на честь і кров мусульман, з його зруйнуванням зникло виконання законів цієї великої релігії, яка не примушувала нікого приймати її, яка захищала кров, гідність і церкви зімміїв:

لا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَدْ تَبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ

«Немає примушення в релігії. Прямий шлях вже відрізнився від омани» (2:256).

О мусульмани!

Зникла держава Халіфат – держава істини і дбання, як і зникло заступництво над Батуль з Аджлуну (у Йорданії). Зникли закони Ісламу, а тому і втрачені справедливість і відплата. І більше того, правителі, маріонетки і лицеміри не проґавили можливості ворогувати з носіями заклику, що закликають до виконання законів Ісламу. Вони не впускають жодної можливості докласти максимум зусиль по запобіганню відродженню Халіфату, у якому ваші велич і слава, за допомогою якого будуть оберігатися ваші честь та життя і охоронятися ваша релігія. Саме з його допомогою буде розповсюджуватися і захищатися заклик до Всевишнього Аллаха, і саме з його допомогою можлива відплата за кров Батуль.

Ми закликаємо вас спрямуватися до роботи по встановленню цієї держави, яка навіє страх ворогам всередині і ззовні країни, якою буде вдоволений ваш Господь, у якій добробут вашого ближнього і наступного життя. Дайте ж відповідь тому, хто закликає до Аллаха!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною і її серцем (може завадити людині домогтися того, що їй завгодно) і що вибудете зібрані до Нього» (8:24).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
П’ятниця, 03 Раджабу 1435 р.х.
02/05/2014
№ 35/28

Головне меню