Режим готується до зустрічі папи і проводить арешти прибічників ідеї Халіфату!

Йорданія
Друкарня

У той час, коли усі органи влади у Йорданії готуються до зустрічі Папи римського, чия структура негативно відізвалася про Іслам і Пророка Мухаммада ﷺ, яка працює в усіх мусульманських країнах над християнізацією мусульман, щоб ті відмовилися від своєї релігії, спотворює образ їх Пророка і Шаріату. Органи безпеки режиму проводять арешти прибічників ідеї Халіфату, братів з Хізб ут-Тахрір. Зокрема 12.05.2014 було заарештовано Мідхата Джибріля, справою якого зайнявся суд держбезпеки, про що раніше режим багаторазово стверджував, що розгляд громадських осіб перед даним судом у минулому. Ми ж спостерігаємо невпинні арешти братів з Хізб ут-Тахрір і передачу їх справ до цього суду. Усі заявлені реформи – брехня, усе залишається по старому.

Хізб ут-Тахрір не зупинять арешти злочинними службами безпеки, руки яким розв’язав режим, щоб ті неприховано боролися з прибічниками ідеї Халіфату, братами з Хізб ут-Тахрір, які присвятили себе служінню Ісламові і Уммі.

Хізб ут-Тахрір іще раз дає обіцянку перед Аллахом і Уммою, що продовжить залишатися опікуном над Уммою, який не обдурить своїх підопічних, буде прагнути втілити у життя проект розвитку Умми шляхом встановлення держави Ісламу – Халіфату, про появу якого нам обіцяв Всевишній Аллах вустами свого Пророка ﷺ. Ось тоді сповна отримають усі тирани і їх посібники з дозволу Аллаха.

Всевишній Аллах говорить:

يَوْمَ لَا يَنْفَعُ الظَّالِمِينَ مَعْذِرَتُهُمْ ۖ وَلَهُمُ اللَّعْنَةُ وَلَهُمْ سُوءُ الدَّارِ

«Того дня вибачення (чи виправдання) не допоможуть беззаконникам. На них лежить прокляття і їм приготовано Погану обитель» (40:52).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
Вівторок, 14 Раджаб 1435 р.х.
13/05/2014
№ 35/29

Головне меню