Служби безпеки режиму затримали пана Алі Дак’с диким та огидним чином

Йорданія
Друкарня

Диким та огидним чином служби безпеки йорданського режиму учора у п’ятничний день 23.05.2014 заарештували члена Хізб ут-Тахрір у місті Мадаба, пана Алі Дак’с, після того, як він потішив прихожан уроком у мечеті, де нагадав їм про їх обов’язок перед релігією, роз’яснивши роль невірних держав і їх прихвоснів у країнах мусульман у зруйнуванні держави Халіфат і віддаленні законів Ісламу від життя, нагадавши, що у цей місяць було усунено Халіфат, у результаті чого на мусульман обрушилося велике нещастя.

Пан Алі Дак’с відомий своєю виразністю, красномовністю і правдивістю у мові. Його сміливість у проголошенні істини не давала і найменшого приводу для дошкулянь ані злим і заздрісним язикам, ані підступним найманцям, які продали майбутнє і мирське життя за чуже життя. Його було викрадено диким зрадницьким чином, у той час як його ім’я, зовнішність, місце роботи і мешкання було відоме кожному!

Ми в Хізб ут-Тахрір, кажучи про цей і попередні арешти, запевняємо Умму і мусульман Йорданії зокрема, що Хізб ут-Тахрір – це предводитель, який не обдурює своїх послідовників. Його не відверне ані несправедливість тирана, ані гнусность злочинця, ані ненависть, ані хитрування невірних. Його не налякають утиски чи арешти з боку режиму, якому відомий Хізб, твердість його братів, відвертий виклик і величезна рішучість у зверненні до Умми, викритті змов, слідуючи до здійснення своєї мети – держави Халіфат, яка вже не за горами, з волі Аллаха!

Всевишній сказав:

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

«А ті, які чинять несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
Субота, 25 Раджабу 1435 р.х.
24/05/2014
№ 35/31

Головне меню