Йорданський режим таємно приєднався до табору ворогів Умму та Ісламу

Йорданія
Друкарня

Держдепартамент США проголосив, що візит Керрі до регіону спрямований на формування регіонального альянсу для боротьби з організацією «Держава» (ІДІШ). Йорданія була частиною туру Керрі, де він зустрівся з головою режиму для обговорення формування коаліції. Голова режиму був присутній на засіданнях НАТО у зв’язку з цим.

О мусульмани!

Приєднання йорданського режиму до цього альянсу – ніщо інше як чергова зрада у відношенні Аллаха, Його Посланця та віруючих! Це явна проголошена змова проти Ісламу та мусульман під приводом боротьби з тероризмом та організацією «Держава». Для здійснення своїх цілей вони скористувались усім, чим побажали, у популяризації цього у ЗМІ, як і скористувалися засудженням Умми незаконних та таких що суперечать положенням Ісламу дій організації «ІДІШ», приховуючи цим самим суть альянсу та його цілі, які уособлюються у запобіганні відродженню Умми на основі Ісламу у затінку справжньої держави Халіфат на методі пророкування, як про це сповістив Посланець Аллаха ﷺ. Свої цілі вони здійснюють за допомогою зміцнення Америки у реалізації її планів із розділу Іраку та за допомогою удару по щирих мужах благословенної сирійської революції для відкриття шляху перед сирійською опозицією, продажною Америкою і всім невірним Заходом, а також для зміцнення існуючих у регіоні режимів, після того як народи регіону змогли відмовитися від своїх правителів і бажали позбавитися від них.

О мусульмани!

Режим у Йорданії, у своєму прагненні приєднатися до цього підступного змовницького союзу, підштовхує країну та народ у прірву після того, як поцупив прожиток людей і накинувся на їх кишені, зіпсувавши їм життя через свою порочність та порочність своїх приспішників. Після того, як поклав на свій народ нікчемне існування через свою гріховну непродуктивну економічну політику, яка зміцнила країни невір’я та колоніалізму від можливостей країни і дозволила їм контролювати життя та майбутнє людей. Після того, як цей режим показав своє істинне обличчя у захисті і збереженні єврейського утворення за допомогою нормалізації відносин з ним, відкриття для нього своїх ринків та підписання домовленостей на імпорт газу від цього потворного утворення на протязі п’ятнадцяти років.

На тлі цієї коаліції та приєднання Йорданії до неї ми нагадуємо йорданському режиму і Америці, яка стоїть за ним, що Хізб ут-Тахрір, а з ним Умма та її шановані і гідні мужі та вчені з числа послідовників Мухаммада ﷺ, - усі ми відкидаємо будь-яке втручання невірних колонізаторських країн у землі мусульман під яким би то не було приводом або причиною! Ми встанемо міцною перешкодою перед обличчям невір’я і його маріонеток зі зрадницьких режимів. Ми встанемо перешкодою перед обличчям будь-якої змови над мусульманами, їх країнами, релігією, як би не розвивалися події і якими б не були наслідки, не страхаючись заради Аллаха докору ганьбителя, не надаючи значення злісним заздрісникам та продажним режимам, які продали своє майбутнє життя за чуже мирське.

І в позиціях братів Хізб ут-Тахрір перед несправедливими судами для вас найкращий приклад і доказ, останнім з яких була позиція брата Абдуль-Джаліла аз-Загуль, коли він заявив на адресу прокурора в суді: «Я залишуся закликати до Халіфату, поки буду живий, вдень і вночі! А тому роби що побажаєш, адже ти можеш вирішити лише це мирське життя».

О мусульмани Йорданії!

Режим Йорданії веде позицію змови та зради, а ваші брати в Хізб ут-Тахрір ведуть позицію хоробрості і пошани. Так приєднуйтеся ж разом з нами! Ми закликаємо вас до роботи з відновлення Ісламського образу життя у затінку держави Халіфат за методом пророкування, щоб заслужити вдоволення нашого Господа і відновити нашу гідність! Щоб надати допомогу нашій релігії і подати урок кожному, хто простягнув свою руку у наші країни і будував змови проти нашої культури.

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

«А ті, які чинять несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
Четвер, 16 Зуль-када 1435 р.х.
11/09/2014
№ 35/47

Головне меню