Йорданський режим, підкорюючись наказу США, почав ув’язнювати своїх громадян

Йорданія
Друкарня

Коментуючи те, що з’явилося в місцевих, арабських та міжнародних ЗМІ у понеділок 15.09.2014 про те, що число затриманих з Хізб ут-Тахрір у в’язницях режиму у Йорданії досягло 25 членів партії, і що органами безпеки були організовані рейди, ми хочемо пояснити наступне:

1 – Число заарештованих членів партії Хізб ут-Тахрір до моменту написання цього прес-релізу було два, це д-р Медхад Мірар, який несправедливо був засуджений до шести місяців тюремного ув’язнення, і другий д-р Абдул Джаліль Заглюль, який був заарештований минулого тижня, він був заарештований Прокурором суду Джераш на 14 днів до завершення розслідування, де він був поміщений в одиночну камеру і позбавлений візиту, через його сміливість в істині і наполегливість на слові істини в його зверненні до ув’язнених та охорони в’язниці.

2 – Затриманий Аблул Басіт Абдул Самад не є членом партії Хізб ут-Тахрір і не має жодного зв’язку з Хізб ут-Тахрір. Він був несправедливо заарештований органами безпеки разом з доктором Абдул Джалілем Заглюлем.

3 – Кількість членів партії Хізб ут-Тахрір, над якими чиниться суд за межами в’язниць, у громадянських судах досягла 17 людей. Вони були заарештовані незаконно, несправедливо, через те що несли заклик Ісламу, який дає людям свідомість і відкриває очі, а також через їх щиру політичну діяльність, якою відомий Хізб ут-Тахрір в усьому світі, який прагне відновити ісламський образ життя в державі Халіфат, основаній на принципах пророкування, у відповідності з методом Пророка, мир йому і благословення Аллаха, на шляху утворення Ісламської держави. Це і є єдиний, обов’язковий шаріатський шлях, який позбавлений насилля та фізичних дій в усіх її формах. Цей шлях відкидає будь-які поступки або відмови від правління шаріатом Аллаха, в усіх сферах, і бореться з ворогами та правопорушниками політично, незалежно від їх влади, сили і тиранії, ненависті і несправедливості.

4 – Пригноблення Хізб ут-Тахрір, його переслідування, арешти його членів і притягнення їх до суду, усе це робиться цілеспрямовано проти Ісламської Умми, щоб запобігти їх розвитку і усвідомленню проекту реального розвитку, який полягає у праведній державі Халіфат, яка здійснить джихад, силу і славу, у якій милосердя, благо і справедливість для всього людства. Вони переслідують Умму через переслідування членів Хізб ут-Тахрір, щоб запобігти участі Умми у політичній діяльності у відповідності з методом Пророка, мир йому і благословення Аллаха, за допомогою політичної та ідеологічної боротьби. Переслідують, щоб ввести в оману тих, хто дбає про Іслам і штовхнути мусульман до насилля, щоб потім вразити їх і принести у жертву Америці та Заходу, у пошуках задовольняння своїх хазяїв і тривалості перебування при владі, службою, вірністю та обслуговуванням інтересів країн невір’я.

5 – Режим у Йорданії підписав собі вирок смерті, з волі Аллаха, коли визначив себе слугою держав безбожжя і колоніалізму, на чолі з Америкою, і своїм зв’язком з англійцями, єврейською структурою і зі вступом у союз з Америкою. У цьому союзі мусульмани будуть вбивати одне одного, слугуючи Америці і допомагаючи їй домінувати в мусульманських країнах у її війні проти Ісламу і мусульман. Цей режим не врятується від бажання Умми усунути його, і тоді Америка не допоможе йому нічим, окрім як допомогла Хосні Мубараку, загиблому Каддафі, Абдаллі Салеху, який згорів і збіглому Бен Алі. Цей режим не врятується вступом у союз Америки, а рейди арештів проти громадян це лише початок утопії, якої хоче досягнути Америка, кінець якої буде швидкою зміною, чого бажає Америка у Йорданії, з метою реалізації свого проекту з підкорення Умми, з бажанням зломити її.

6 – Ми попереджаємо режим у Йорданії від продовження участі у цьому союзі, тому що це великий гріх і ослухання Аллаха і Його Посланця ﷺ, зрада Умми і дуже серйозні наслідки для країни і народу загалом. Цей режим повинен розірвати усі зв’язки з Америкою, яка нічим не допоможе йому, повинен розірвати відносини з усім Заходом і єврейською структурою, оскільки ці зв’язки не обернуться нічим окрім знищення людей, руйнування країни та гніву Аллаха. Цей режим повинен триматися за верв Аллаха, спрямувати себе до Ісламу і мусульман, до їх віри і до того, що виходить від неї із законів, щоб вийти з цього диявольського альянсу, якщо звісно ж у цього режиму залишилося щось із цієї релігії і цієї Умми.

Ми кажемо мусульманам:

Цей союз є крайнім злом, і участь у ньому є великим злочином, у результаті якого увесь регіон опиниться під пануванням Америки, голови невір’я і спонсору тероризму у світі за рахунок пролиття мусульманами крові одне одного. Зупиніть режим у Йорданії і його служби безпеки та змусьте його вийти з цього альянсу, який руйнуватиме наші святині, нападатиме на нашу віру і змінюватиме наше поняття в релігії. Кваптеся поки не обернулися страшні наслідки для країни, народу, Умми загалом, її ресурсів та багатств, поки не настав час шкодувань, а коли настане – ці шкодування вже нічим не допоможуть.

وَقُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ وَسَتُرَدُّونَ إِلَى عَالِمِ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ

"Скажи: «Працюйте, і побачать ваші діяння Аллах, Його Посланець і віруючі. Ви постанете перед Відаючим приховане і явне, і Він розповість вам про те, що ви коїли»." (09:105)


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
22 Зуль-када 1434 р.х.
17/09/2014
№ 35/48

Головне меню