Тюремне управління Баб аль-Хава хоробро заарештувало сімдесятирічного члена партії Хізб ут-Тахрір

Йорданія
Друкарня

Його звинуватили тільки за те, що він сказав: «Мій Господь – Аллах», – докладав зусиль на шляху відновлення ісламського способу життя, виступав проти всілякого роду приниження, закликав до блага та засуджував зло, відроджував інтереси своєї родини, роду та синів Ісламської Умми.

Він відкрито говорив правду, не побоюючись докору тих, хто докоряє, а також він не продавав останнє життя за рахунок чийого-небудь життя у ближньому світі, як це робило и продовжує робити тюремне управління, яке ув’язнило взяло його під варту. Вони «хоробро» заарештували його, демонструючи свою силу та використовуючи свою владу, заборонили відвідувати його навіть родичам та помістили його у брудну одиночну камеру, незважаючи на хворобу нашого брата Умара Фаліха, а також незважаючи на його вік, порядність, м’який характер та ввічливу поведінку.

Клянусь Аллахом, на більше співчуття заслуговує адміністрація тюремного управління, тому що своїм огидним поводженням та своїм знущанням над шейхом Умаром вона визначила себе в категорію, яких Аллах описав у Священному Корані:

وَالَّذِينَ يُؤْذُونَ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ بِغَيْرِ مَا اكْتَسَبُوا فَقَدِ احْتَمَلُوا بُهْتَانًا وَإِثْمًا مُبِينًا

«А ті, хто незаслужено ображають віруючих чоловіків та віруючих жінок, звалюють на себе тягар наклепу і явного» (33:58)

Вони накликають на себе війну з самим Аллахом згідно до слів Посланця Аллаха ﷺ, що він передав від Всевишнього Аллаха:

«Хто ворогує з Моїм наближеним, той проголосив війну Мені».

Ваше положення не допоможе вам, і Аллах не прийме ваші виправдання:

وَقَالُوا رَبَّنَا إِنَّا أَطَعْنَا سَادَتَنَا وَكُبَرَاءَنَا فَأَضَلُّونَا السَّبِيلا (٦٧)رَبَّنَا آتِهِمْ ضِعْفَيْنِ مِنَ الْعَذَابِ وَالْعَنْهُمْ لَعْنًا كَبِيرًا

«Вони скажуть: «Господь наш! Ми підкорялися нашим старійшинам та нашій шляхті, і вони збили нас зі шляху. Господь наш! Подвій для них муки та прокляни їх великим прокляттям!»» (33:67,68)

Друзі та родичі брата Умара Фаліха подали скаргу про жорстоке поводження до Національного центру по правах людини, а також до Головного управління виправних установ, але цим так і не було досягнуто жодних змін стосовно поводження з ним у в’язниці. Щоб людям стало ясно, гасло, що використовується стосовно гідності та честі громадян Йорданії, що вони – «святі», використовується лише з причини атмосфери «Арабської весни» серед народу, і він зовсім не пов’язаний з політикою режиму стосовно людей; це – усього лише кинутий пил у вічі, а окрім того, дане гасло використовується з метою дезінформації засобами масової інформації.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Йорданія
11 Шаъбан 1437
18.05.2016

Головне меню