Арешт професора Саліма Джарадата — черговий підлий вчинок йорданського режиму

Йорданія
Друкарня

Вранці о середі 08.02.2017 року сили йорданського режиму заарештували професора Саліма Джарадата — жителя мухафази аль-Карак в Іорданії.

Вони скерували служби безпеки у місто ар-Рабба мухафази аль-Карак, щоб заарештувати професора прямо на робочому місці. Салім Джарадат, будучи членом Хизб ут-Тахрир, вів діяльність по відновленню ісламського способу життя шляхом встановлення Халіфату за методом пророцтва. Він має докторську ступінь в області тафсіру Корану та відрізняється своєю мужньою та героїчною позицією, про яку знають усі без винятку. Професор Салім — один із тих, хто у червні 2016 року, кинувши у них своє взуття, вигнав іудейських туристів із міста ар-Рабба, які, увібравшись у національний одяг, ходили по вулицях та провокували місцевих жителів. Тоді він на увесь голос промовив: «Принизливий «ізраїльско»-йорданський мирний договір, підписаний у місті ар-Рабба, не вартий і чобота, який можна запустити у сіоністів …». Професор Джарадат відомий своєю сміливістю у висловлюванні істини, не боячись докорів на цьому шляху. Незадовго до свого арешту, по прибутті Саліма із Хіджаза, де він виконував обряди умри, Головне розвідувальне управління Йорданії відібрало у нього закордонний паспорт, а також, паралельно з цією подією, сили режиму здійснили низку арештів інших членів Хізб ут-Тахрір, які досі знаходяться за стінами в’язниці.

Цілком очевидно, що йорданський режим запустив кампанію проти усіх, хто бажає змін та несе ісламський заклик. Король Йорданії прагне услужити Америці та добитися вдоволення Трампа, який зовсім нещодавно проголосив війну Ісламу, яку Боб Бір, аналітик в області стратегії та безпеки на каналі «CNN», назвав новим хрестовим походом . Йорданський режим вже проголосив про свою готовність співпрацювати з адміністрацією Трампа у тому, що називається «війна з тероризмом», і нема ані найменшого сумніву у тому, , що, кажучи, «війна х тероризмом», насправді вони мають на увазі війну з Ісламом .

А тому режим запустив кампанію проти хлопців із Хізб ут-Тахрір, зокрема, і усій ісламської молоді — у цілому. Що стосується послідовників режиму, корупціонерів та покровителів грабіжників, то вони насолоджуються у своїх замках, побудованих за рахунок награбованих грошей, і мобілізують служби безпеки, щоб арештовувати людей лише з те, що вони говорять «Наш Господь — Аллах!».

О ті, хто втратив усіляку мораль! Не професор Салім та його брати по вірі обкрадали багатства Йорданії та продали їх за безцінок! Не вони кинули країну у небачені борги! Не вони проголосили війну Аллаху та Його Посланцю ﷺ, прийнявши капіталізм як систему для життя! Не Салім і не його брати по вірі сіяли зло на землі та довели до бідності міста та людей!

О ті, які збились з правильного шляху! Ви спокусились своєю владою! Ми нагадуємо вам слова Всевишнього:

فأَمَّا عَادٌ فَاسْتَكْبَرُوا فِي الْأَرْضِ بِغَيْرِ الْحَقِّ وَقَالُوا مَنْ أَشَدُّ مِنَّا قُوَّةً أَوَلَمْ يَرَوْا أَنَّ اللَّهَ الَّذِي خَلَقَهُمْ هُوَ أَشَدُّ مِنْهُمْ قُوَّةً وَكَانُوا بِآيَاتِنَا يَجْحَدُونَ * فَأَرْسَلْنَا عَلَيْهِمْ رِيحًا صَرْصَرًا فِي أَيَّامٍ نَّحِسَاتٍ لِّنُذِيقَهُمْ عَذَابَ الْخِزْيِ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَلَعَذَابُ الْآخِرَةِ أَخْزَىٰ وَهُمْ لَا يُنصَرُونَ

«Що стосується адітів, то вони розгордилися на землі без усілякого права і сказали: «Хто може перевищити нас силою?». Невже вони не бачили, що Аллах, Який створив їх, перевищує їх силою? Вони відкидали Наші знамення. Ми наслали на них морозний (або завиваючий) вітер у нещасливі дні, щоб дати їм вкусити муки ганьби у мирському житті. А муки в Останньому житті будуть іще більш ганебними, і їм не буде надана допомога» (41:15,16).

Салім та його брати по вірі уклали угоду зі своїм Господом — Творцем усього сущого, а не з Трампом чи іншими ворогами мусульман. А хто уклав угоду з Аллахом, той не буде опечалений.

وَتِلْكَ الْأَيَّامُ نُدَاوِلُهَا بَيْنَ النَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَيَتَّخِذَ مِنكُمْ شُهَدَاءَ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الظَّالِمِينَ

«Ми чергуємо дні (щастя та нещастя) для людей, щоб Аллах узнав тих, хто увірував, та обрав серед вас загиблих мучеників, адже Аллах не любить беззаконників» (3:140).

Арешт професора Саліма та інших членів Хізб ут-Тахрір ані на йоту не послабить їх, а лише додасть їм твердості у заклику. Хізб залишиться кісткою у горлянці тиранів, і його члени будуть тверді своєму заповіту, доки не зустрінуться з Аллахом або Його обіцянкою .

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ

«Ту Останню обитель Ми приготували для тих, хто не бажає підноситись на землі та поширювати нечестя. Добрий кінець уготований лише для богобоязливих» (28:83).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Йорданії
Четвер, 12 Джумада аль-уля 1438 р.х.
9.02.2017 р.

Головне меню