Саміт в Аммані — така ж зрадницька змова, як і колишні саміти ЛАД

Йорданія
Друкарня

О середі 29 березня 2017 року у районі Мертвого моря (Йорданія) завершилась робота 28-го саміту Ліги арабських держав (ЛАД). Як і усі колишні саміти Ліги, цей не став винятком, будучи «кухнею» змови проти Умми та спробою здійснення безбожними колонізаторами свого проекту в арабському регіоні.

За підсумками 28-го саміту була прийнята «Амманська декларація», в якій говориться: «Ми підкреслюємо, що всеохоплюючий та міцний мир є стратегічною метою, вираженою в арабській мирній ініціативі, яка була прийнята усіма арабськими країнами при підтримці ОІС. Це, як і колись, є найбільш всеохоплюючим планом, що має потенціал для досягнення історичного перемир’я шляхом: виводу «Ізраїлю» з окупованих палестинських, сирійських та ліванських територій до кордонів 4 червня 1967 року та досягнення остаточних рішень по усім питанням, головними із яких є питання біженців, а також забезпеченням перемир’я з «Ізраїлем» усіх арабських країн».

О мусульмани!

Ця декларація є свідченням розбазарювання святих земель Палестини нікчемними правителями мусульманських країн без страху перед Аллахом та сорому перед Посланцем Аллаха ﷺ. Вони знов довели свою прихильність до утримання від конфлікту з окупаційною владою «Ізраїлю». Виключення військового рішення конфлікту з окупаційною владою «Ізраїлю» є зрадництвом у відношенні Аллаха, Його Посланця ﷺ та усіх віруючих, дружбою з безбожними колонізаторами, любов’ю і вірністю по відношенню до євреїв . Цією декларацією мусульманські правителі підтвердили своє прагнення забезпечити безпеку євреїв.

О нікчемні правителі! Ваші спроби провалились. Умма не розраховує на вас у чому-небудь ,тому що їй відомі ви та ваші теплі стосунки з євреями . Умма у курсі ваших взаємних симпатій з окупаційною владою «Ізраїлю». Ви зібрались на саміт у двох кроках від Єрусалиму та мечеті аль-Акса, що оскверняється євреями. Вони вдень та вночі штурмують її та проявляють агресію на ваших очах та очах ваших армій, скутих вами по рукам и ногам і загнаних у казарми, але це не триватиме довго.

Ворожість Умми по відношенню до іудеїв виходить із її переконань і ніколи не зміниться, що не дозолить досягти історичного перемир’я, як ви про це мрієте. Також вам не забезпечити безпеки євреїв і не вимусити визнання Уммою їх окупаційної влади, що виникла внаслідок вашого зрадництва, змови та обману через низку конференцій, самітів та псевдовійн. Їм не бачити спокою, доки вони узурпують землі Ісламу. Уся Палестина від моря до річки є ісламською територією. Аллах зобов’язав мусульман звільнити ці землі, навіть якщо це буде коштувати їм мільйони шахідів.

О мусульмани! Пора позбутися правителів, які не упускають і миті у поглибленні розколу та роздробленості серед вас. Вони докладають усіх зусиль, щоб зломити вас, позбавити вас ваших прав, земель та народних багатств, закувати вас у кабалу страху та утвердити владу вашого ворога над вами. Настав час працювати над встановленням Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, в якому міститься ваша слава та могутність. За допомогою нього ми зможете звільнити свої землі та святині, а ваші вороги будуть вигнані з вашої території.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Йорданії
Четвер, 2 Раджаба 1438 р.х.
30.03.2017 р.
№ 13/38

Головне меню