Триває кампанія Хізб-ут-Тахрір в Йорданії, організована на підтримку його членів та інших мусульман, ув’язнених у тюрмах злочинного режиму

Йорданія
Друкарня

Кампанія, організована Хізб ут-Тахрір в Йорданії, триває по усій території країни, щоб донести до громадськості злочини режиму, визволити на свободу усіх заарештованих та усунути сваволю, гоніння, приниження та погане обходження, яке коїться у відношенні них з боку спецслужб.

Військовий суд виніс несправедливі рішення тим, хто говорить: «Наш Господь — Аллах!», — хто за наказом Аллаха та Його Посланця ﷺ підкорився словам істини. Ці слова істини чув і повелитель правовірних Умар ібн аль-Хаттаб (р.а.), проте з його боку не відбулося репресій, гонінь, тортур, він нікого не підбурював проти тих, хто говорить в обличчя істину. Адже наші члени, наші брати-мусульмани говорили лише ту істину, про яку сам Абу Бакр (р.а.) сказав наступне:

لَا خَيْرَ فِينَا إِنْ لَمْ نَسْمَعْهَا وَلَا خَيْرَ فِيكُمْ إِنْ لَمْ تَقُولُوهَا

«Нема в нас блага, якщо ми не хочемо чути (істину), нема в вас блага, якщо ви не говорите (істину)».

Ці юнаки увірували в Аллаха та підкорились вимозі істини, яка полягає у вимозі звіту від режиму, щоб він не відходив від правильного шляху. У їх діях та ідеях нема ніякого шкідництва та насильства, за яке є покарання у Шаріаті Аллаха. Вони переживають за свої країни та народ більше, аніж ті, хто волає про це направо та наліво, хто зруйнував ці країни та втоптав у бруд гідність Умми. Погляньте на цих нечестивців, які грабують багатства країни, які увігнали простих людей у зубожіння, розплодили корупцію.

Хіба вони піклуються про країні та народ? Вони проходять повз проблем та турбот суспільства. Вони здобули прихильність режиму як всередині, так і прихильність тиранів та колонізаторів за кордоном. Ми будемо використовувати різноманітні способи для викриття пригноблення, сваволі, гоніння та приниження, на яке наражаються члені Хізб ут-Тахрір та наш брати по вірі. Ми закличемо громадськість, політиків, міністрів, депутатів, високопосадових осіб, адвокатів, профспілкових активістів, старійшин, голів родів, ЗМІ, письменників, проповідників та імамів мечетей в Йорданії, щоб вони зайняли гідну позицію та прийняли шаріатські заходи у ситуації, що склалася, як того вимагає Шаріат Аллаха.

مَا مِنْ اِمْرِئٍ يَخْذُلُ امْرَأً مُسْلِمًا عِنْدَ مَوْطِنٍ تُنْتَهَكُ فِيهِ حُرْمَتُهُ وَيُنْتَقَصُ فِيهِ مِنْ عِرْضِهِ إِلَّا خَذَلَهُ اللَّهُ عَزَّ وَجَلَّ فِي مَوْطِنٍ يُحِبُّ فِيهِ نُصْرَتَهُ. وَمَا مِنْ اِمْرِئٍ يَنْصُرُ مُسْلِمًا فِي مَوْطِنٍ يُنْتَقَصُ فِيهِ مِنْ عِرْضِهِ وَيُنْتَهَكُ فِيهِ مِنْ حُرْمَتِهِ إِلَّا نَصَرَهُ اللَّهُ فِي مَوْطِنٍ يُحِبُّ فِيهِ نُصْرَتَهُ

«Неможна нікому залишати іншого мусульманина без допомоги у тому місці, де зневажаються його гідність та честь, інакше Аллах залишить його без Своєї допомоги там, де він буде сильно потребувати її. Той, хто надасть допомогу іншому мусульманину у тому місці, де зневажаються його честь та гідність, тому Аллах надасть Свою допомогу там, де він буде сильно потребувати її».

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Йорданія
Четвер, 1 Мухаррама 1439г.х.
21.09.2017 р.

Головне меню