Не бачити прем’єр-міністру Британії Терезі Мей ані «Ласкаво просимо», ані «Щиро вітаємо» на землі збору ісламських армій та бойових рібатів — Йорданії!

Йорданія
Друкарня

Прем’єр-міністр Британії Тереза Мей учора, у першій половині четверга, нанесла візит в Йорданію. Її візит відбувся у межах турне по регіону, в якому зараз явно проступають контури колоніального протиборства, і вона квапиться зберегти те, що залишилось від колоніального впливу Британії у ньому.

Услід за відчутним темпом росту колонізаторських зусиль Америки у регіоні прем’єр-міністр Британії спробувала замаскувати наявність колоніальних мотивів її відвідування, стверджуючи про британське прагнення до турботи про жителів регіону, будь то КСА, Ємену, Катару або Йорданії, на яку було сфокусована вістря її брехні.

Вони запевняє про своє прагнення до турботи про народ Йорданії та його добробут, до збереження його безпеки, стабільності, економіки, розпускаючи трелі про міцний історичний та стратегічний зв’язок між Британією та Йорданією та обіцяючи продовжувати всесвітню підтримку Йорданії у військовій сфері, у сфері політики, економіки та безпеки.

Але куди там Британії — давньому, нинішньому та майбутньому ворогу мусульман — виспівувати про добродіяння до мусульман Йорданії?! Адже вона є колоніальною державою, яка не жаліла зусиль в інтригах проти держави Османського Халіфату, доки не набула успіху у своїй підтримці зрадників із числа арабів та турок у справі розвалу цієї держави, скасування її існування та вигнання Ісламу із життя мусульман. Вона є державою, яка колонізувала країни мусульман,розділила їх на кучу слабких, безпорадних та маріонеткових країн і встановивши у кожній із них сторожів, які бережуть її вплив за рахунок пригноблення та поневолення мусульман.

Вони є колоніальною державою, яка розробила зловісну декларацію Бальфура і на її підґрунті подарувала благословенні землі Палестини іудеям, щоб ті створили там своє злоякісне утворення. І ця держава зі спокійною безсоромністю кинула виклик мусульманам, пишно святкуючи сторіччя декларації Бальфура! Ця держава сприяла буддистам у Бірмі і підтримувала їх. Це та держава, яка підігрівала банди повсталих бунтівників на Аравійському півострові та в інших місцях проти держави Османського Халіфату у недалекому минулому. Ця держава, яка обіцяла продовжити роботу для запобігання поверненню політичної організації Умми у життя.

Можливо, Британія вважає що мусульмани у цілому, та жителі Йорданії — зокрема, вже забули про її злочини, як колишні, так і останні, в яких вона брала співучасть з королевою невір’я — Америкою — у її хрестовій та брудній війні проти Ісламу та його послідовників. І, можливо, Британія думає, що мусульмани в загалом, та жителі Йорданії та Палестини — зокрема, не нададуть допомогу Ісламській Уммі проти явного ворога, який проявить себе одразу після її становлення на основі Ісламу …Але не почути прем’єр-міністру Британії ані «Ласкаво просимо», ані «Щиро вітаємо» на землі Йорданії — землі збору армій Ісламу та бойових рібатів, — так само, як ані на якій іншій землі Ісламу! І куди там Британії та Америці — двом флагманам невір’я, двом Тагутам на землі — обдурити Ісламську Умму, коли вона вже прокинулась від свого безпам’ятства та зрозуміла шлях її величі та відродження, незважаючи на її поранення! Вона повністю усвідомлює колоніальну реальність, в якій живуть країни мусульман, з усіма її різновидами.

І вона бачить сьогоднішнє протиборство колоніальних сил за її землі через їх інструменти в обличчі правителів мусульман. Умма продовжує роботу для повернення її влади та встановлення її держави — держави Праведного Халіфату згідно методу Пророцтва, яке покладе край цим іграм у країнах мусульман та їх грабіжництву, прожене із них усі колонізаторські сили, вичистивши ці землі повністю від будь-кого впливу ззовні, і покладе край іудейському утворенню, вимівши його із благословенної землі, з волі Аллаха.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Йорданія
14 Рабі уль-авваль 1439 р.х.
02.12.2017 р.

Головне меню