Не буде від нас ані «ласкаво просимо» ані «щиро вітаємо» держсекретарю держави-терориста, злочинця та колонізатора

Йорданія
Друкарня

Держсекретар США Рекс Тіллерсон 14 лютого 2018 року прибув в Йорданію з візитом, який ніким в Йорданії не прийнятний, як і не викликає він радості та зовсім ніяких почуттів гостинності з боку мусульман.

У них не виникає ніяких сумніві і вони твердо упевнені у тому, що Америка — ворог Ісламу та мусульман, що прагне отримати контроль над державами, поширити на них увесь свій колоніальний вплив та зробити їх залежними за допомогою надання їм фінансової та військової допомоги. При цьому уся американська допомога приносить країнам лише, хаос та розруху і створює в них такі умови, в яких її фінансово-колонізаторський паралізуючий інструмент під назвою «МВФ» отримує тотальний контроль над країною та експлуатує її в угоду американським інтересам. В усій Йорданії , та й в усьому світі не знайти жодного мусульманина, якому не відомо про це, а також про те, що Америка — ворог усього ісламського світу , вони скоїла та коїть усі види терору у мусульманських країнах. Америка — брудна імперіалістична держава, яка ані на мить не вгамується і продовжить застосовувати усі способи та засоби , щоб пригноблювати народи та поширити свою гегемонію.

О мусульмани Йорданії!

Політика Америки по відношенню до Йорданії , як до, так і після підкорення режиму Йорданії їй, — це політика брудної колонізації та експлуатації йорданського народу, це заманювання людей у стійло американського імперіалізму. Військова та економічна підтримка, що надається Штатами, є одним із їх чорних політичних вивертів по забезпеченню повного економічного та політичного контролю, знищенню народної волі та підкорення людей американській гегемонії. Усе це відбувається при повному підкоренні йорданського режиму, у спробах приховати справжній причини допомоги та ввести в оману, прикрасивши цілі цієї підтримки, яка продовжить надходити від Америки при активному супроводі глашатаїв колонізатора в особі політиків та масмедіа, всередині країни та за її межами.

О мусульмани Йорданії!

Увесь світ чув, як президент США Трамп пригрозив припинити фінансову допомогу тим державам, які відкинуть його рішення визнати аль-Кудс столицею єврейського утворення. Усі ми чули, як віце-президент США Пенс заявив про те, що Америка продовжить надавати допомогу та економічну підтримку Йорданії, якщо вона послідує американському плану по врегулюванню палестинської проблеми («угоди сторіччя»). Сьогодні ж держсекретар Тіллерсон перебуває з візитом в Йорданію та підписує «меморандум про взаєморозуміння з питань надання допомоги». Сама його назва говорить за себе!

О мусульмани Йорданії!

Не дозвольте Америці отримати контроль над країною, не дозвольте їй надати можливість євреям отримати контроль над усіє Палестиною. Не схиляйте голови, інакше Америка поневолить вас, а потім знищить вашу релігію, цінності та святині, а також розграбує багатства країни, які режим забирає у вас. Ви здатні зупинити загибель країни, ви здатні притягти йорданський режим до відповіді, який не дозволить Америці встановити гегемонію над вами та вашою країною.

وَلَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا

«Аллах не відкриє невіруючим шляху проти віруючих» (4:141).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
Четвер, 29 Джумада аль-уля 1439 р.х.
15.02.2018 р.
№ 21/39

Головне меню