Репресивний апарат режиму та розвідки вдирається дома голови та члена інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Йорданії та заарештовує їх серед ночі

Йорданія
Друкарня

Злочинні служби безпеки режиму продовжують репресії у межах скаженої кампанії проти хлопців із Хізб ут-Тахрір. Вони вдерлися у дім голови інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Йорданії Мамдуха Абу Сави Кутайшата, вибивши двері та налякавши членів його родини.

Він був заарештований біля трьох годин ранку. У той же самий час штурмували дім члена інформаційного офісу Мухаммада Заллюма, якого також заарештували.

Режим продовжує підкорятись ворогу Ісламу та мусульман в особі Америки, допомагаючи у реалізації капітуляції, запроваджуючи залежність від Міжнародного валютного фонду, що обібрав цілі народи та країни. Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Йорданії за день до цих арештів випустив прес-реліз, де вказав на відповідальність режиму за погіршення економічної та політичної ситуації у країні, а також за дотримання режимом так званої «міжнародної легітимності» у відношенні звільнення Палестини та Єрусалиму, і почав вимагати, щоб мусульмани Йорданії не дозволяли Америці зміцнювати своє панування над мусульманами та їх багатствами.

Ми вважаємо, що відповідальність за безпеку та здоров’я голови та члену інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Йорданії та усіх хлопців Хізб ут-Тахрір, ув’язнених у тюрмах та слідчих ізоляторах, лежить на службах безпеки розвідки йорданського режиму. Ми знов заявляємо режиму та усім його службам, що ці варварські дії з їх сторони не зломили і, тим більше, не зламають хлопців Хізб ут-Тахрір. Їм не відвернути нас від несення заклику до Ісламу на інтелектуальному та політичному рівні, а також від того, щоб вести діяльність по реалізації проекту встановлення Халіфату за методом пророцтва, який звеличить Умму. Ми продовжимо відстоювати інтереси Умми, роз’яснювати Уммі положення Ісламу, розкривати змови режиму з ворогами мусульман в особі сіоністів та безбожного Заходу,і, звичайно ж, закликати Умму до політичної діяльності по скиненню режиму та встановленню ісламського правління у праведному Халіфаті.

وَسَيَعۡلَمُ ٱلَّذِينَ ظَلَمُوٓاْ أَيَّ مُنقَلَبٖ يَنقَلِبُونَ

«А ті, які вчиняють несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Йорданії
П’ятниця, 30 Джумада аль-уля 1439 р.х.
16.02.2018 р.

Головне меню