Радо безпеки, йди геть! Нас не лякають твої санкції

Ємен
Друкарня

По завершенню спеціальної консультаційної сесії у Ємені, Рада Безпеки ООН на чолі з президентом Ліги Ради на поточний місяць – постійним представником Великобританії в ООН Марком Лайалл Грантом – видала 29.08.2014 заяву, яка несе загрозу санкцій проти осіб, які перешкоджали політичному урегулюванню.

Особливо це торкнулося Хуті, оскільки у заяві говориться: «Рада Безпеки висловлює свою глибоку занепокоєність погіршенням ситуації з безпекою у Ємені у зв’язку зі справами, за які взялися люди племені Хуті на чолі з Абдул-Маліком Ад-Дін Аль-Хусії і ті, хто підтримує його, щоб підірвати політичний перехідний етап, а також підірвати безпеку Ємену». Окрім того було згадано: «Рада Безпеки Засуджує дії сил  аль-Хусії під командуванням Абдулли Ях’я аль-Хакім (Абу Алі аль-Хакім), який спустошив Амран і керівництво єменської військової бригади 8 липня.

Рада Безпеки закликає Хуті д наступного:

1) До виводу військ з Амрану і повернення Амрану під управління єменського уряду;
2) Припинити усі бойові дії проти єменського уряду;
3) Усунення усіх таборів і демонтаж контрольно-пропускних пунктів, побудованих в Сані та її околицях».

У заяві також говориться: «З іншого боку, Рада Безпеки закликає усі держави-члени утримуватися від втручання ззовні, спрямованого на розпалювання конфліктів та нестабільності, і замість цього повинні підтримувати політичний перехідний етап».

Раніше ми роз’яснили у кількох прес-релізах небезпеку потрапляння в обійми Заходу і Ради безпеки, яку не турбує нічого, окрім інтересів сильних держав у цій Раді. Цей орган є інструментом колоніалізму для залякування людей, розчленування країн і підбурювання до заколоту, і жодного разу не допоміг інтересам мусульман, навіть якщо деякі обдурені діями Ради безпеки і побачили зовнішнє милосердя…однак його внутрішня суть – муки, наче оманливий міраж. Всевишній і Всемогутній Аллах заборонив нам звертатися до них за підтримкою, і навіть більше того, застеріг нас від них і повідомив нам, що вони не будуть вдоволені нами, поки ми не підемо  за ними. І ось їх нація повертається в оманливому вбранні, і це вбрання – республіка, громадянська демократична держава та ін. з ідей та систем, які суперечать Шаріату Аллаха.

Ми покладаємо на державу та усі політичні сили у Ємені, і навіть ті, хто воює, наслідки цих втручань, під якими вони підписалися. Більше того, це саме вони стали трясти червоною ганчіркою перед цими втручаннями за допомогою своєї ворожнечі та боротьби за вплив і багатства заради досягнення своїх власних вузьких інтересів, продиктованих країнами регіону, пов’язаними із Заходом, як Саудівська Аравія та Іран. Ці країни стали колонізаторським проектом, за допомогою якого Захід втілює в їх боротьбі свої інтереси в Ємені в Англо-Американському конфлікті, про якого поінформований кожний простак, не кажучи вже про політиків. Політична дурість – біч цих політичних сил у Ємені, оскільки вони думають, що своїми діями вони привнесуть користь, у той час як насправді зайняті політикою самогубства у процесі ведення справ, не усвідомлюючи степеню ризику. І ось вони здійснюють інтереси колоніаліста, який ображає все, що побажає.  Можливо ці сили однією рукою закликають до боротьби з колоніалізмом, однак іншою своєю рукою підхоплюють наслідки його культурного життя та системи для життя!!! Потім, хто вони такі, щоб вести країну до сектантства і фанатизму у послугу Заходу, або навіть люб’язничає з ним і закликає його термінами, які його тішать, на кшталт терористи, екстремісти, шиїти, рафідіти та іншими термінами?? І нехтує називати рабів Аллаха так, як Він їх назвав:

هُوَ سَمَّاكُمُ الْمُسْلِمِينَ

«Він (Аллах) нарік вас мусульманами» (22:78).

Дивовижним у заяві Ради Безпеки є те, що «Рада Безпеки закликає усі держави-члени утримуватися від втручання ззовні, спрямованого на розпалювання конфліктів та нестабільності, і замість цього повинні підтримувати політичний перехідний етап»!!! Хіба може це втручання бути як-небудь інакше, окрім як за його наказом своїм маріонеткам у конфлікті, а коли протиборчі сторони (Англія та Америка) домовляться на примиренні і партнерстві у Ємені, то куди там підлеглому ослухатися наказу його пана?! Нехай навіть не обдурюється цими системами ніхто, окрім того, чиє мислення з роду рабів, оскільки він не здатний здійснити свої інтереси самостійно, і куди там підживлюваному володіти свободою дій?!

О народ Ємену! Ваша віра і мудрість, якими вас охарактеризував Посланець Аллаха, зобовязує вас вирішувати свої проблеми у світлі Книги вашого Господа і Сунни Його Посланця, і забороняє вам шукати сили у невірного колонізатора, якої б національності він не був. Не давайте невірним влади над вами, Всевишній сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَتُرِيدُونَ أَنْ تَجْعَلُوا لِلَّهِ عَلَيْكُمْ سُلْطَانًا مُبِينًا ١٤٤

«О ті, які увірували! Не беріть невіруючих собі в помічники і друзі замість віруючих. Невже ви хочете надати Аллаху очевидний доказ проти вас самих?» (4:144).

Хізб ут-Тахрір закликає вас до того, у чому благо для вас і вірне завершення у цьому житті і наступному. Хізб не є сліпим фанатиком, як і не переслідують його докори за відхилення від шаріатського закону, щоб він радів тому, що гнівить Аллаха. Він здатний об’єднати вас і вирішити чвари серед вас у затінку проекту Другого Праведного Халіфату, який є обіцянкою вашого Господа і благою звісткою вашого Пророка. Саме до цього ми і закликаємо вас, щоб ви остаточно вирішили свої проблеми, і тоді, воістину, Аллах буде з вами і буде вашим Покровителем!


Абдуль Мумін аз-Зайлаий
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Ємен
Неділя, 05 Зуль-када 1435 р.х.
31/08/2014

Головне меню